salvation Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Editor said: Ya bizim okulda hergun eev ayri bir kiz atabilirim o derece Ama bu kiz duzgun hemde kezban degil diye seviniodum cok uyuz oldum ya. Devlet okulunda mesela daha cok kezban var ama yontabildigin kezbanlar. Ozel olunca boyle zorlabiosun kezbani pure kezban kasari pure kasar oluyor Bir warlock buluosun gidio kamilin biriyle takilio Biktim aga sex-gez-ic-sex-rave-sleep boyle olmasin yeter artik yoruldum lan! Duzenli iliski istiyorum. 28 yasima kadar atiyorum belki 300 kizla takildim ama ciddi 2 iliskim olmustur :( Imam okudum yazdigini bu arada thanks Elemana gelince , alicam onun aklini ! GERIZEKALI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 LAN YAPAMIYORSUNUZ DİYE ADAMA SAYDIRMAYIN, ben gördüm en son 290küsürlerdeydi sıkıldık saymayı bıraktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Sen kimsin ki bana gerizekali diyorsun ? Amacin ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 http://galeri7.uludagsozluk.com/242/anlat-panpa-dinliyoruz_389510.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 o 300 tane den biri olabilir mi panpa? adam çok içten gerizekalı dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 gencler relax. sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 memesi yoksa olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 düşünmüyorum kesin eminim gerizekalısın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 memen var mı anlat bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Salvation 300'den birine aşık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Taniyamadim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hesap yapıyordumda.. 300 kız üst üste çıksa yaklaşık atakuleden 50 metre daha yüksek oluyor. hani hepsiyle yiyiştiysen koca atakuleyi baştan sona emiklemişsin gibi bi şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 salvation said: düşünmüyorum kesin eminim gerizekalısın sen Bence bunu aciklaman gerekiyor neden gerizekaliymisim? Oyle dusunuyorum yok eminim demek le olmaz anlat soyle neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 1 yil 50 hafta desek hafta da bir 3 kizi ayni anda idare etti desek 2 yilda 300 yapar ki buda gayet normal ukrayna sartlarinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 çıkma teklifi ne lel diyenler hangi dünyada yaşıyo lan ? okul çıkışlarında yiyiştiğim kız -hele bi çıkma teklifi gelsin de o zaman cevabı veririm diyordu arkadaşlarına hatta çıkma teklifinin yazılı resmi olanını almıştım -benimle çıkar mısın ? yazan bi kart vardı, iki ucunda evet-hayır tarafından biri yırtıp geri göndermen gerekiyodu felan sene 2002 kimse böyle şeylere maruz kalmadı mı lan ? ne boktan bi liseymiş benim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 300 troll dağa kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 imamizer said: hesap yapıyordumda.. 300 kız üst üste çıksa yaklaşık atakuleden 50 metre daha yüksek oluyor. hani hepsiyle yiyiştiysen koca atakuleyi baştan sona emiklemişsin gibi bi şey oluyor. hajdhsjkadshkljas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Lise 1 de sidikliydim ama lise sonda oyle bir evolve musum ki ayni anda 2 kiz goturdugum olmustu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 fotonu paylaş yoksa inanmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bir de işin şu kısmı var. ilk mesajdaki tereddüte bak, gideyim mi gitmeyim mi gideyim mi gitmeyim mi derken kız kaçmış. eğer şimdiye kadar 300 kız olmuşsa, 3000 niyetlenme olmuştur ben size diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Abi ben 300 kızla takılsam o yaşıma kadar, jübilemi yapar bu mecrayı daha genç arkadaşlara bırakırım. Manyak mısın? Gören de TR değil miami de hollanda da yaşıyo filan zannedicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi gerçek bir lameray bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 asdasd çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Editor will smithmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar