Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hmmmm. özel okul farklı demek. bir kere asistanlık görüşmesine yeditepe ye gitmiştim de, sabahın 7.30 unda kantin olduğunu bilmesem reina ya girdim fln zannedebilirdim. arkadaş sabah 7 de nerede fön çektiriyorsunuz, kaçta kalkıyorsunuz pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bizimki de öyleydi ya, ilk yıllarda o kadar çok değildi ama son yıllarıma doğru zaten starbucks falan açtılar okulun içine, herkes orada yaşıyordu resmen. sabah 10'da dersi biten adam akşam 7'de hala starbucks'da oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 işte ben de mesela yılda 1 ders seçip onu takip eder, kalanını not olarak alır, okula da minimum süre uğrardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 benim üniversitem olmadı.. OLMADIII!!!! dışarıdan okumuştan halliceyim akşam dersleri fln.. hatta gidilmez o derslere köprü geçilince ortaköye kırılır direksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hiç özel okulda okuyamadım lan. içimde uktedir. bi dahaki yaşamımda özel okutsunlar bakalım değişen bişi oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bi boka yaramıyo lan bana baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 okul hayatın daha eğlenceli geçiyordur o kadar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 havuz falan vardı bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 daha fazla kaşar daha fazla godaman oluyor işte başka bir farkı yok. bize denk gelen eğitim kadrosu inanılmaz iyiydi ama hakkını yemeyim. 2010'da bütün kadroyu olduğu gibi boğaziçi aldı zaten sadsad. sonra da bölümü kapattılar diye biliyorum. oxford altı adam yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ikisinde de okudum özel daha eglenceliydi ama suan özelden olan hiç bir arkadasımla konusmuyorum konustugum arkadasların hepsi devletten komple fakirim ruhum herseyim fakir galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ya bizim okulda hergun eev ayri bir kiz atabilirim o derece Ama bu kiz duzgun hemde kezban degil diye seviniodum cok uyuz oldum ya. Devlet okulunda mesela daha cok kezban var ama yontabildigin kezbanlar. Ozel olunca boyle zorlabiosun kezbani pure kezban kasari pure kasar oluyor Bir warlock buluosun gidio kamilin biriyle takilio Biktim aga sex-gez-ic-sex-rave-sleep boyle olmasin yeter artik yoruldum lan! Duzenli iliski istiyorum. 28 yasima kadar atiyorum belki 300 kizla takildim ama ciddi 2 iliskim olmustur :( Imam okudum yazdigini bu arada thanks Elemana gelince , alicam onun aklini ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 http://img.4plebs.org/boards/tg/image/1373/43/1373437123840.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Editor said: Ya bizim okulda hergun eev ayri bir kiz atabilirim o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Editor said: Biktim aga sex-gez-ic-sex-rave-sleep boyle olmasin yeter artik yoruldum lan! Duzenli iliski istiyorum. 28 yasima kadar atiyorum belki 300 kizla takildim ama ciddi 2 iliskim olmustur :( yazar burada playboyluğundan bahsediyor ayrıca elemanın suçu ne arkadaş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 o kadar playboy tecrübesi edin daha sonra kasığında dövme olan bir kız süründürsün böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Editor said: 28 yasima kadar atiyorum belki 300 kizla takildim ama ciddi 2 iliskim olmustur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben hayatımda 300 kız görmemişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 6 sene boyunca hiç bozmadan her hafta bir kız götürmekte ne var arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 300 kız ismi say desen sayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben senede 300 kez mastusmantin yapıyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben askerde 300 erkek görmüştüm, o sayılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ya da 12 sene boyunca 2 haftada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Editor said: Ya bizim okulda hergun eev ayri bir kiz atabilirim o derece Ama bu kiz duzgun hemde kezban degil diye seviniodum cok uyuz oldum ya. Devlet okulunda mesela daha cok kezban var ama yontabildigin kezbanlar. Ozel olunca boyle zorlabiosun kezbani pure kezban kasari pure kasar oluyor Bir warlock buluosun gidio kamilin biriyle takilio Biktim aga sex-gez-ic-sex-rave-sleep boyle olmasin yeter artik yoruldum lan! Duzenli iliski istiyorum. 28 yasima kadar atiyorum belki 300 kizla takildim ama ciddi 2 iliskim olmustur :( Imam okudum yazdigini bu arada thanks Elemana gelince , alicam onun aklini ! http://www.youtube.com/watch?v=-KywNrYElR0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar