Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bacııııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 mahallenin neleri diyordu orada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 maçı bahane ediyorlar eğer bölümü yetiştiremezlerse. işler güçler'i çekerken de yapıyorlardı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Ahhaa meme denilen yerde nedense pati ahalisi aklima geldi birden kahkahanin şiddeti iki kat arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 3. bölüm de iyiydi, tempo yerinde. Ne ara bitti anlamadım bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 3 bölümü de arka arkaya izledim. Muhteşem olmuş ya. Ali'nin dua ile alakalı sahnesi çok güzeldi. Murat Cemcir o tarz konuşmaları çok iyi yapıyor. Ahmet Kural'ın her sahnesi harika. Çok başarılı adam (tu) Ali-Metin harika olmuş. Şimdi aklımda olmayan çok çok güzel sahneleri vardı. Şinasi Yurtsever, Metin ve Ali'nin ustası filan muhteşemler. Tek sırıtan Feyyza, baya kötü kendisi. Türk dizilerini geçtim; nice nice yabancı dizilerden iyi. İnşallah çok izlenir bu herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 part 1 harici bipsiz olmuyor, ne beceriksiz lan bu starın sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 oluyor nasıl olmaz ya bipsiz izledim 3 bölümüde firefox la mı alakalıdır diycem ne alaka olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bende de bipsiz izlenmiyor, chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 iron browser, bipsiz izledim mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 ezgi asaroğlu içide neler dedik ama kadının yerine oynayabilecek kimse çıkmadı, bu tür dizilere bu tür kadınlar daha iyi gidiyor, sırıtıyor gibi duruyor ama çıkınca yeri doldurulmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Eneeee serpil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 hhaha aynı tepkiyi vermeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 iş bilmeyen çavuşlar döner dinamiti avuçlar, leyla ve işer güçler iyiydi ama bunun senaryosu ve arka plan hikayesi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Bu dizide fazla küfür yok diyordum bu hafta iyi saydırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Gittikçe muazzamlaşıyor dizi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 yaptığım yorumdan utandım ya, baya baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 "...işim bittikten sonra kurcalar, ses getiririm." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 abi adamlar aile dramından nasıl çevirdiler ama olayı hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ara verince gelen bölüm çok güzel oluyor aşmış bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 güldüm bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 olum baya baya sevdim diziyi ya. yozgat the power ne lan dsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 mükemmel olmuş, çok emek var valla TRnin en kaliteli dizisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 haca giden uçağı, amsterdam a kaçırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 bu arada, karakuri: 1) (japonca) geleneksel olarakgüzel bir nesnenin katlanıp sarılması 2) insanlara benzeyen mekanik bebekler geliştirmek üzerine kurulu japon sanatı. karakuri ningyo: şaşırtıcı hünerlerle insanları eğlendiren kukla http://www.karakuri.info/ adamlarda robot yapmak gelenekselmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar