toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 az kalsın rakı acıyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 toggie said: emrah'la kavga ettikleri sahnede street fighter gondermesi var mı acaba bana mı oyle geldi? abi yuri boyka'nın dövüş sahnesinin aynısını yapmışlar. tekmeler bile aynı adsfkdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 okul sahnesi çok iyiydi ya "tüm tuşlara basıp bölüm mü geçmeye çalışıyon?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Feamer said: said: metin: pardon ya. o zaman hediyesini ver de kadının morali yerine gelsin (üzerinde yozgart yazan bir kart) anne: ne bu böyle? ali: yozgat'taki belediye otobüslerine indirimli binmeni sağlayacak kart, yozgart. anne: napacağım ben bunu? metin: bir işe yarıyor ki bize verdiler, biz de sana veriyoruz. yozgat'ta kullanırsın. anne:iyi de niye yozgat'a işim düşsün benim? ali: o kadar insanın işi düşmüş ki yozgat diye bir memleket olmuş. müthişti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 said: abla deme lazım olur said: sen benim ilk tercihimdin, boğaziçi endüstriydin, bilkent genetiktin, itü bilgisayardın! said: -pes de lan pes de. pes mi? fifa mı? said: "deniz(')in altında nefes tutmak" feyza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bu bölümün sonundan sonra nasıl toparlayacaklar merak ediyorum. en iyi bölümdü bence çok fena güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Fransuxa said: toggie said: emrah'la kavga ettikleri sahnede street fighter gondermesi var mı acaba bana mı oyle geldi? abi yuri boyka'nın dövüş sahnesinin aynısını yapmışlar. tekmeler bile aynı adsfkdasf " I'm the most complete warrior" adamlar direk yuri boyka ya gönderme yaptılar ya la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Bence türk komedi dizileri tarihindeki en iyi bölümdü, yabancı menşeilerle de yarışır rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 dreagloth said: Bence türk komedi dizileri tarihindeki en iyi bölümdü, yabancı menşeilerle de yarışır rahat. İşler güçler "allah belanı versin ahmet kural" daha iyiydi bölümü adamlar 2 ye bölmüşlerdi ziyan olmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bipsiz ne zaman çıkıyor? startvde bipsiz çıkmış görünüyor ama küfürler yine sansürlü. hiç böyle olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Bipsi cikti bile. Fakat star tv nin websitesi bok gibi oldugu icin listeden secmen 13. Bolum bipsiz diye. Telefondayim yoksa resii tutorial yapardim. Ben izledim cok fena kufuer var bu bolum fsdadss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ben geriden geliyorum da hep bipsiz izledim beklemeden. bipsiz +18 bölümünden seçiyorum tam küfür ettiğinde ses gidiyo. trollüyolar galiba. sonuçta bipsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 allah beni kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 son bölüme çok güldüm de niye himym a bağlamışlar ki? ya da illa bi baba ölmek zorunda mı komedi dizilerinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 icat tarafından iyice kopmuşlardı baba yüzünden. bence o tarafı toparlamak için yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Claiborne said: allah beni kahretsin. FASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Baba'nın ölmesi çok saçma oldu, kadro deli dehşet güzeldi herkes alıştı karakterlere game of thrones izleyip mi karar verdiler nedir. Çok saçma bir iş yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ulan ibneler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Su bolumu sirf boyle de bolum yapabiliyioruz demek icin yaptar galiba. Ben bolumun sonuna kadar tahsin olmedi dedim numara vs dedim de asam baya olmus. Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 baba cıvıtıp çok para istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 hem tahsin, hem oberyn öldü. herkeş ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Jeeztro said: Su bolumu sirf boyle de bolum yapabiliyioruz demek icin yaptar galiba. Ben bolumun sonuna kadar tahsin olmedi dedim numara vs dedim de asam baya olmus. Neyse Aynı şeyi düşündüm. Komedi dizisi oldu haftaiçi pembe dizisi. Güldürmek kadar ağlatmayı da biliriz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Çok ağır bölüm olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 dramınızı silkeyim içim daraldı gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar