Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kardeş Payı (2014) - Star Tv

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

emrah'la kavga ettikleri sahnede street fighter gondermesi var mı acaba bana mı oyle geldi?

abi yuri boyka'nın dövüş sahnesinin aynısını yapmışlar. tekmeler bile aynı adsfkdasf
Mesaj tarihi:
Feamer said:

said:
metin: pardon ya. o zaman hediyesini ver de kadının morali yerine gelsin (üzerinde yozgart yazan bir kart)
anne: ne bu böyle?
ali: yozgat'taki belediye otobüslerine indirimli binmeni sağlayacak kart, yozgart.
anne: napacağım ben bunu?
metin: bir işe yarıyor ki bize verdiler, biz de sana veriyoruz. yozgat'ta kullanırsın.
anne:iyi de niye yozgat'a işim düşsün benim?
ali: o kadar insanın işi düşmüş ki yozgat diye bir memleket olmuş.

müthişti bu
Mesaj tarihi:
said:
abla deme lazım olur

said:
sen benim ilk tercihimdin, boğaziçi endüstriydin, bilkent genetiktin, itü bilgisayardın!

said:
-pes de lan pes de. pes mi? fifa mı?

said:
"deniz(')in altında nefes tutmak"

feyza
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

toggie said:

emrah'la kavga ettikleri sahnede street fighter gondermesi var mı acaba bana mı oyle geldi?

abi yuri boyka'nın dövüş sahnesinin aynısını yapmışlar. tekmeler bile aynı adsfkdasf

" I'm the most complete warrior" adamlar direk yuri boyka ya gönderme yaptılar ya la...
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Bence türk komedi dizileri tarihindeki en iyi bölümdü, yabancı menşeilerle de yarışır rahat.

İşler güçler "allah belanı versin ahmet kural" daha iyiydi bölümü adamlar 2 ye bölmüşlerdi ziyan olmasın diye
Mesaj tarihi:
Bipsi cikti bile. Fakat star tv nin websitesi bok gibi oldugu icin listeden secmen 13. Bolum bipsiz diye. Telefondayim yoksa resii tutorial yapardim. Ben izledim cok fena kufuer var bu bolum fsdadss
Mesaj tarihi:
Baba'nın ölmesi çok saçma oldu, kadro deli dehşet güzeldi herkes alıştı karakterlere game of thrones izleyip mi karar verdiler nedir. Çok saçma bir iş yaptılar.
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

Su bolumu sirf boyle de bolum yapabiliyioruz demek icin yaptar galiba. Ben bolumun sonuna kadar tahsin olmedi dedim numara vs dedim de asam baya olmus. Neyse

Aynı şeyi düşündüm. Komedi dizisi oldu haftaiçi pembe dizisi. Güldürmek kadar ağlatmayı da biliriz diyorlar.
  • Yeni Oluştur...