goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sLmS... arabaya tekme atarak göçerttiklerini ve ülkenin kötü isnanlarına sövgülerimi zaten sağda solda belirtmiştim. bugün kozyatağı karfurdaki göçük ustasına bir sorayım dedim, bunun için 300 TL fiyat çekti. hasar bu http://i.imgur.com/kq5K2x7.jpg fiyat içime sinmedi gelip bir sorayım dedim. piyasası nedir bu işin? bir de iş yoğunluğu sebebiyle sanayiye git kovala vs istemiyorum. işin hemen yanında burası. o yüzden başka yerde 200 olacaksa veririm 300. ben ilk başta 50 lira verir üç dakikada vakumla çeker diyordum ama videolara falan bakıcna aslında uzun süren bir işmiş bu. tşkrlr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Pek anlamam bu işlerden de oha hayvan oğlu hayvan nası göçertmiş öyle. Biraz fazla iri bi şey olduğu için bunu vakumlayamayabilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 işçilik parası var. 2 saat uğraşacak. çektirmeye çektirirler de 200 lira her türlü. sanayide herhangi bir kaportacıya git, toyotaya gitmen gerekmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 adam hulk smash yapmış asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Küfür serbest olmalı ya bu nası bir o.çliktir aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi tanımıyorum etmiyorum, en fakirinden kundurayla basılmış ayak izi var böyle. bizim ora varoşlaştı yanda lokal avm, sokağın öbür ucunda iddaa ve tekel bayi var. gece gündüz kekesi eksik olmuyor. sokağa da bariyer koyamıyoruz belediye sokağı sayılıyor diye. bi bulsam iz bırakmayacak olsa kesin öldürürüm. çarpıp kaçanı anlarım, çarpar kaçar, kolayına kasten bir daha yapmaz. ama bu direk hakaret.1 yaptırınca haftaya "yaptırmış muğagoyim bidaha ezeyim de görsün" demeyeceğini bilemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bu arada onu belki sen de tamir edersin. bagajı aç, vidalarından falan kaplamasını sök. tahta ve cekiç kullanarak içten dışa doğru patlatmaya çalış. bence olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ayak izi de bu şerefsizin. yumurta topuklu fakir kundurası böyle, tabanıyla topuğu aynı malzeme. http://i.imgur.com/svGOWPX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 @Esh o öyle daha bok oluyo abi. denenmiş test edilmişliği var kaportacının dükkanında 2 kasa biradan sonra abi bide ben deniyim ile alakalı. o çekiçleme dediğin olay sanat resmen. o yüzden işçiliği neyse ver abi hiç çamur yapma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bunda eklem yeri olduğu için sanki 2 vurunca dışa pat diye atacakmış gibi bi izlenim uyandı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 antalyada ne zaman anadolu lisesine gitsek araba en az 5 şerit olmak üzere çizilirdi, insanlar çok pislik canlılar, yani öyle dövmekle öldürmekle bitecek cinsten değiller, senin öldürebildiğinden hızlı üretiyor üretiyor barracks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi çizseler neyse de bu nedir. bir de dikkat ederseniz birden fazla ayak izi var sanki. topuğun sağ köşesine baktığınızda 3-4 kere basmış annesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 neyse siz fiyat söyleyin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 araba da mavi toyota hani, turuncu lambo olsa anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi boşver , satarken düzeltirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 birbirlerine fiyat kırdıracan abi. ben 200 dedim. lokal boya da girebilir işin içine o zaman 300 falan olur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 diyorum ya zaman yok. kim sanayiye gidecek de onu kovalayacak. onun farkı 100 TL ise veririm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 diaboliq said: abi boşver , satarken düzeltirirsin. babam da böyle, sürmeye engel değil boşver diyor sdfs. adama diyorum düğmesi kopuk gömlekle, yamalı montla gezmiyosun diye. bu da onun gibi gören bir daha vurur sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Sanayi gezemem diyorsan 300 mantıklı 100 e 150 e yaptıramazsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ya ben de yan kapı eşiği göçükken araba kullanıyodum, her görüşte içim cız ediyodu. o yüzden yaptır bence. aklını yoracağına cebini yorsun. o da dolaylı olarak aklını yoracak ama artık napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ya aklımı tek yoran 3-4 tekmede bunu göçerten allahsızın laf olsun diye arabaya kafayı takıp gene yapıp yapmayacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Selam, Esh said: bu arada onu belki sen de tamir edersin. bagajı aç, vidalarından falan kaplamasını sök. tahta ve cekiç kullanarak içten dışa doğru patlatmaya çalış. bence olabilir. Genelde bu tarz geniş alanlı göçüklere avucunun iç kısmının bileğe yakın noktasıyla vurduğunda dışarı doğru atıp düzeliyor. İlla ki iz kalıyor ama bu kadar da değil. Benim Kadosan'da Laz bir kaportacım var; çenesi deliler gibi çalışır :P Ona Hyundai gelmişti, bagaj kaplamasını söktü, eliyle 2 çaktı vee... 'ÇITONK' bagaj dışarı geldi. Kenarlarda eziğin sınırları belli oluyor. Onu da ancak pasta ile kapatabilirsin ki uzun iş ve bence değmez. Bu arada bu vurma işlemi için ücret almamıştı haliyle :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bakalım babam servise soracakmış illa, tanıdığı varmış. onlar da öyle bir şey derse yaptırırım burada. peki bu gibi işler için kasko nasıl işler? bugüne kadar hiç kasko kullanmadım hep ufak vuruklar çizikler oldu sallamadım. ben ve babam için kasko sadece araba patlarsa falan kullanılacak bir şey gibi. hasarsızlığı bozduğuna değer mi vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 goldbären said: neyse siz fiyat söyleyin sdfs 300 e yaptiriyorsun da daha ne istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar