Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boyasız kaporta düzeltme fiyatları

goldbären

Öne çıkan mesajlar

sLmS...

arabaya tekme atarak göçerttiklerini ve ülkenin kötü isnanlarına sövgülerimi zaten sağda solda belirtmiştim. bugün kozyatağı karfurdaki göçük ustasına bir sorayım dedim, bunun için 300 TL fiyat çekti.

hasar bu

http://i.imgur.com/kq5K2x7.jpg

fiyat içime sinmedi gelip bir sorayım dedim. piyasası nedir bu işin? bir de iş yoğunluğu sebebiyle sanayiye git kovala vs istemiyorum. işin hemen yanında burası. o yüzden başka yerde 200 olacaksa veririm 300.

ben ilk başta 50 lira verir üç dakikada vakumla çeker diyordum ama videolara falan bakıcna aslında uzun süren bir işmiş bu.

tşkrlr...
Sosyal ağlarda paylaş

abi tanımıyorum etmiyorum, en fakirinden kundurayla basılmış ayak izi var böyle. bizim ora varoşlaştı yanda lokal avm, sokağın öbür ucunda iddaa ve tekel bayi var. gece gündüz kekesi eksik olmuyor. sokağa da bariyer koyamıyoruz belediye sokağı sayılıyor diye.

bi bulsam iz bırakmayacak olsa kesin öldürürüm. çarpıp kaçanı anlarım, çarpar kaçar, kolayına kasten bir daha yapmaz. ama bu direk hakaret.1 yaptırınca haftaya "yaptırmış muğagoyim bidaha ezeyim de görsün" demeyeceğini bilemiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
Esh said:

bu arada onu belki sen de tamir edersin.

bagajı aç, vidalarından falan kaplamasını sök. tahta ve cekiç kullanarak içten dışa doğru patlatmaya çalış.

bence olabilir.

Genelde bu tarz geniş alanlı göçüklere avucunun iç kısmının bileğe yakın noktasıyla vurduğunda dışarı doğru atıp düzeliyor. İlla ki iz kalıyor ama bu kadar da değil. Benim Kadosan'da Laz bir kaportacım var; çenesi deliler gibi çalışır :P Ona Hyundai gelmişti, bagaj kaplamasını söktü, eliyle 2 çaktı vee... 'ÇITONK' bagaj dışarı geldi. Kenarlarda eziğin sınırları belli oluyor. Onu da ancak pasta ile kapatabilirsin ki uzun iş ve bence değmez.

Bu arada bu vurma işlemi için ücret almamıştı haliyle :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

bakalım babam servise soracakmış illa, tanıdığı varmış.

onlar da öyle bir şey derse yaptırırım burada.

peki bu gibi işler için kasko nasıl işler? bugüne kadar hiç kasko kullanmadım hep ufak vuruklar çizikler oldu sallamadım.

ben ve babam için kasko sadece araba patlarsa falan kullanılacak bir şey gibi.

hasarsızlığı bozduğuna değer mi vs?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...