miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Ebay den kobo aura aldık 60 dolara(hala var satıcıda bolbol) kobo glo dan sonra işlemci hızı ile ilaç gibi geldi. Bu fiyata başka cihaz bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 kindle oasis çıktı çıkıcak, şimdiye kadar önemli bi değişiklik yok gözüküyor spec'ler açısından. tipi farklı, sayfa çevirme tuşları var, battery'si uzun ömürlü olucak. şunlar amazon china'dan ürünün tanıtım hedeleri http://imgur.com/a/62KgG şu karşılaştırma da bi ara amazon canada'da çıkmış, yok şimdi. http://i.imgur.com/rruOppx.jpg amazon china'daki görsellerden spec çevirileri Leather case includes battery, extending device's battery life up to several months. 300 ppi high resolution e-ink display, a return to the paper reading experience 3.4 mm at its thinnest. (8.5 mm at its thickest) Includes weight sensor, screen automatically rotates when held in left/right hand. Attractive magnets Up to 12 magnets stably adhere the case to the device. The case is easily removed; upon removal the device becomes light again. A return to the paper reading experience Benefiting from the high resolution e-ink display and the internal front reading light, eye fatigue and glare are prevented even under sunlight. Enjoy a reading experience akin to print on paper. All fonts have been manually adjusted down to the pixel level, for a paper book reading experience. Living for immersive reading All New - ergonomic streamlined grip shifts device weight to your palm. All New - touch the display or press the buttons on the device to easily flip pages. All New - whether you chose to hold it in your left or right hand, Kindle Oasis's display will automatically flip 180 degrees, adhering to your habitual grip. Leather charging case All New - Included removable charging case made from premium real leather, with three colors: snooker black, parchment brown, and Bordeaux red; an gapless accessory like a book cover, allowing you to wake or sleep the device with the flip of the cover. Double battery design extends life to several months All New - internal battery and charging cover create a double battery system, effectively extending the battery life; when charging the device, both batteries are charged; when not charging, the charging case can charge the internal battery, providing you with months-long sleep time. A newly designed Kindle sleep mode can extend battery life to the greatest extent. High resolution e-ink display With an utlra high resolution 300 ppi e-ink display, text appears clear and sharp. Number of LEDs in the internal reading light has been increased 60%. The texture of the anti-glare display can increase the evenness of the display and the range of the brightness. Approximate Weight: 131 grams Thinnest part is only 3.4 mm thick About 30% thinner than other Kindle e-readers 20% lighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paperwhite 2015 ya da Glo HD kullanan icin gereksiz bir guncelleme olmus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 990 mi? lol no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Bir hata vardir abi bence onda, leak bu. Oylesine girmislerdir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Şu calibro da iyi görünüyor. http://calibro.com/calibro/calibro-sense/tanitim.php Ayrıca şöyle bir kampanya da var: http://www.babil.com/evrensel-e-kitap-seti-vi-calibro-sense-hediyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Kobo Glo HD, Kindle Paperwhite 2015 modeli. Sadece bunlari al diyoruz sana, dinle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 anhora bence 800tl'lik paketi al sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Kobo iyi ya ben baya sevdim yanliz buda güzelmis ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Benim ilgimi çeken yanı sd kart takılabilmesiydi. Tabi çözünürlüğü düşük Glo HD'ye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 mobi, epub formatlı kitaplar 1mb altı resim yoksa içlerinde. Sd kartı napacaksın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Hafiza arttirmak istiyorsan Kobo al. Arttirilabiliyor icini acip. Ayrica gerek yok yani, binlerce kotap koysan dolmaz. eKitap almaya basladigimdan beri 298 kitap almisim, 300MB ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Bunu alıcam diye demedim zaten seçenek sunuyoruz işte. Sırf kendimi düşünmüyorum. Başka alacak insanlar da olur onlar da görsün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 üstte oasis için söylemeyi unutmuşum, fiyat etiketi hatalı deniyordu evet, zaten sonradan kaldırıldı o görüntü amazondan. resmi olarak da çıktı satışa: 310$ http://www.amazon.com/New-Leather-Charging-High-Resolution-Display/dp/B010EK1GOE?ie=UTF8&redirect=true gereksiz gözüküyor o fiyata, bulursam kobo glo hd, bulamazsam paperwhite 3 alıcam artık bu yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paperwhite tipografi olarak tamamen duzeldi bu arada, kendi yukledigin kitaplari da duzgun gostermeyi becerdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Asiri memnunum paperwhite'tan. Cok ciddi bir gelistirme olmadigi surece (mesela bir gun renkli e-ink) bozulana kadar yenilemem <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Ben hala emektar Kindle 3'ü kullanıyorum, hani şu klavyeli versiyon. 5 sene falan oldu sanırım, aydınlatma hariç hiç bir şeye özenmedim sağolsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 D&R'da kobo glo hd 429 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paperwhite ile aralarında 60 TL fark var TR'den alınınca ikiside , bu farka değecek bir artısı var mıdır Kindle'ın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 ben gecenhafta kobomu trende unuttum. dikkat edin hacilar. cok mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 arkasina isim kazimakta fayda var aslinda bir de gmx'den mail account acip, altina alias adress yaratin. atiyorum [email protected] gibi en azindan satis vs olursa belki ulasan olur sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Night Shift ile kitap okumaya çalışan var mı iPad'de ? İşe yarıyor mu acaba? Gerçi siyah arkaplanla ve düşük parlaklıkla da okunabiliyor da night shift'in abartıldığı kadar etkisi var mı? iPhone'dan anlayamıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Elektronik kitap okumak istiyorsan D&R'den Kobo Glo HD alacaksin. Tablet sadece isik nedeniyle degil, yenilenme gibi seyler nedeniyle de kotu. Siyah ekran ya da blue reduction ise yarayan seyler degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 İşte hiç canım çekmiyor. Sadece parasal açıdan değil, taşıma açısından da. Her şey bir cihazda olsun istiyor insan. Hem PC'ye bağlı kalmadan film izleyeyim hem de kitap okuyayım gibi. Öte yandan bu e-ink cihazlarının kullanım videolarını izliyorum işkence gibi gözüküyor. Ben çocukken gazete e-ink ekranlı databanklar verirdi. 2016 yılında hala aynı teknolojinin kullanılması biraz can sıkıcı. 256 mb ram nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Onlar e-ink degil, e-ink ekranlar tuketici icin cikali daha 10 yil olmadi. 7-8 yil filan sadece. Ekrana dokunuyorsun, sayfa degisiyor; kullaniminin nesi zor? Kitap yukluyorsun, secip aciyorsun. Baska bir sey yapmiyorlar ki? Ram ne kadar var bilmiyorum ama gerekli degil ki? Olayi anlayamamissin abi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar