Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşların Sevgilileri

Ren

Öne çıkan mesajlar

abi git o arkadaşını uyar. çirkin lan bu kız de.
hayatında ilk defa birisi senden hoşlandı diye onu sevmek zorunda değilsin de. bunun yerine başkaları da bulunur de. sana kız mı kalmadı de. daha iyisi kesin vardır de.
kızın kötü 1-2 özelliğini belirt zaten. işin büyüsü bozulur. it kopuk bir adam olur o arkadaşın.
Sosyal ağlarda paylaş

topiği hiç okumadım direk yorum yazıcam.

ilk ciddi ilişki yaşadığım kız tipsiz değildi ama şişmandı. 1 sene falan vücudundan iğrenerek çıktım.

niye çıktın derseniz maldım, abazaydım ve kendimi hiç tanımıyordum. sevip sevmediğimi bir kere düşünmeden seviyor gibi falan davrandım. vücudundan iğrendiğin kızla çıkmak nedir abi. bunu hala, hayatımda bir dönem bu kadar mallaşabildiysem daha neler yaparım diye korkarak falan düşünüyorum.

ha bu mallığı herkes yapacak diye birşey yok. sevmiştir gönül bu. ama keşke biri beni durdurabilseydi. ben bala göte ayrıldım bir şekilde. umarım arkadaşın benim o zamanlarki halimde değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

ilk ciddi ilişki yaşadığım kız tipsiz değildi ama şişmandı. 1 sene falan vücudundan iğrenerek çıktım.

abi üzüldüm. hani benim her çıktığım mankendi gibi bir şey söylemem tabii ama asla beğenmediğim biriyle birlikte olmadım. iğrenerek çıkmak ne yazık cidden iyi ki kurtulmuşsun. 1 sene dayanmak ise ayrı epic
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen kilolu bir erkek olsan "kilolu kızlar ile çıkayım lan" der misin veya öyle bir güzel algın gelişir mi :)

olmaz öyle. gönül işi bu. ben kiloyu inanılmaz itici buluyorum, kendimde dahil olmak üzere. birlikte olduğum kişide fiziksel olarak en tiksindiğim şey bir kilo iki kıl tüy.

itici bulmayan adama ne güzel derya deniz, egolar ufaldığı için baş ağrısı da kısmen azalıyordur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...