Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ren said: şişman kadını çekici bulan var mı aramızda? varsa çıksın bi anlatsın ya. şişmanda yüze bakmıyoruz, ne kadar yağ o kadar çekici gibi açıklasın bize. Valla bir arkadaşım yumuşacık oluyo çok hoşuma gidiyor falan diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sabah sabah ne okudum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 karaktersiz said: sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi git o arkadaşını uyar. çirkin lan bu kız de. hayatında ilk defa birisi senden hoşlandı diye onu sevmek zorunda değilsin de. bunun yerine başkaları da bulunur de. sana kız mı kalmadı de. daha iyisi kesin vardır de. kızın kötü 1-2 özelliğini belirt zaten. işin büyüsü bozulur. it kopuk bir adam olur o arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 topiği hiç okumadım direk yorum yazıcam. ilk ciddi ilişki yaşadığım kız tipsiz değildi ama şişmandı. 1 sene falan vücudundan iğrenerek çıktım. niye çıktın derseniz maldım, abazaydım ve kendimi hiç tanımıyordum. sevip sevmediğimi bir kere düşünmeden seviyor gibi falan davrandım. vücudundan iğrendiğin kızla çıkmak nedir abi. bunu hala, hayatımda bir dönem bu kadar mallaşabildiysem daha neler yaparım diye korkarak falan düşünüyorum. ha bu mallığı herkes yapacak diye birşey yok. sevmiştir gönül bu. ama keşke biri beni durdurabilseydi. ben bala göte ayrıldım bir şekilde. umarım arkadaşın benim o zamanlarki halimde değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 işte sevgi böyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bingildak said: Red said: adam geleceğe yatırım yapmış. kız zayıflasa fena değil gibi yüzü sdfs ömürlük yatırım olmuş, çocuklara torunlara kalır. hamile kaldıktan sonra daha beter olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Sisman kizin da iyi yanlari olabilir abi. Mesela cok kolay bulusursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Black-ice said: ilk ciddi ilişki yaşadığım kız tipsiz değildi ama şişmandı. 1 sene falan vücudundan iğrenerek çıktım. abi üzüldüm. hani benim her çıktığım mankendi gibi bir şey söylemem tabii ama asla beğenmediğim biriyle birlikte olmadım. iğrenerek çıkmak ne yazık cidden iyi ki kurtulmuşsun. 1 sene dayanmak ise ayrı epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Yaninizda o varken kimse size satasamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi dayanmak diyemiyorum çünkü tamamen kendini kandırmaktı. o an bişeye dayanadığımın farkında değildim yani. iyi bir deneyim gözüyle bakıyorum tek kötü yanı en ufak kilo fazlası olan kıza tahammül edemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi şişman kız da brad pitt arıyo kendine, sorun o. "aa ben kiloluyum o zaman kilolu erkeklerle çıkayım" diye bi mantıkları yok. gerçi şimdi düşündüm de, neden öyle bi mantık olsun ki o da ayrı bi mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi sen kilolu bir erkek olsan "kilolu kızlar ile çıkayım lan" der misin veya öyle bir güzel algın gelişir mi :) olmaz öyle. gönül işi bu. ben kiloyu inanılmaz itici buluyorum, kendimde dahil olmak üzere. birlikte olduğum kişide fiziksel olarak en tiksindiğim şey bir kilo iki kıl tüy. itici bulmayan adama ne güzel derya deniz, egolar ufaldığı için baş ağrısı da kısmen azalıyordur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kilolu kizla kisin uyumasi iyi oluyo ben yan taraftaki yaglari üstüme örtüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 üstüme iyilik sağlık diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Kız arkadaşımla iliskimiz başladığında haftada 3 gün salona giden 90 kilo bir adamdım, suan 110 kiloyum. Başlık yüzünden spora geri asılmaya karar verdim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Susun lan fatboylar olarak depresyona giricez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 o kilolarla biyere girebildim diye sevinirsin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 µh said: Kız arkadaşımla iliskimiz başladığında haftada 3 gün salona giden 90 kilo bir adamdım, suan 110 kiloyum. Başlık yüzünden spora geri asılmaya karar verdim teşekkürler. kızsan git erkeksen bazı şişman erkekler çok sempatik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 "yakışıklı değil ama sempatik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kaçımız telef oldu şu cümleyle farkında mısın hacı dağ gibi insanlar gözümün önünde kaç kere eridi şu cümleyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sadece sempatik olacagima çirkin olmayi yeğlerim hem yakisikli hem sempatik oldugum için problem yasamiyorum konuyla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Kiz icin degil , kendiniz icin110 kilo olmayin, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Esh said: "yakışıklı değil ama sempatik" çok tatlı, çok iyi bir çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Evlenince kilo alırsın dedilerdi. Lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar