Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Bu sefer güzeldi ama çok pahalı lan hala kelle daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 nerde yedin. güzel bir yerde yeseydin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ataköy plus ta sushi co da yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 trde ben hic sevmiyordum sushiyi... meger sorun sushide degil trde yapan yerlerdeymis. Gayet ama gayet lezzetli bisey ama biraz tuzlu dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 afiyet olsun canım sushi ilk başta bu ne lan dedirtip sonra çok müptelası yapan bi yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 lan sushico cok yi degil. makdomalds gibi bişi oldu o. hatta kotulerden. neyse gene de gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 abi biraz tuzlu diyosunuz da cok da abartı degil. beni acayip tıkıyorlar. 4-5 parçada resmen ok duruma geliyorum. eh 6 lık alsam. cok pahalıya gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Başka nerde var bilmiyorum ki ggsfsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sushiden nifrit idiyirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ıy köylü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Eskiden taksimde japon kültürün mekanında güzel yapıyorlardı. Ama bu dediğim 2-3 sene falan oldu. Şu an nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sushico pahalı, hem de kuru geliyor bana, ben de aplus da yiyorum, fiyat/performans iyi değil oranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mortis said: afiyet olsun canım sushi ilk başta bu ne lan dedirtip sonra çok müptelası yapan bi yemek. lan şubat'ta geliyorum yine yiyelim de daha güzel bir yere gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Eskisi kadar değil , çok çok çocuktum , daha çocuklar duymasının ilk versiyonunun ilk zamanları falan , sushi diye bi tane tadımlığa 14 dolar falan denilebiliyordu o zaman. Şuan yine o kadar abartı değil fiyatlar , he hayatım da hiç yedim mi? Yemedim . Neden fiyatlarını biliyosam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Redeagle said: Eskiden taksimde japon kültürün mekanında güzel yapıyorlardı. Ama bu dediğim 2-3 sene falan oldu. Şu an nasıl bilmiyorum. Bunka. Ben de gideli 1-2 sene oldu oraya heralde lan. İyiydi hakkaten burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar