moriarty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 duruyo panpa bir tane kaldı brit bankaya geleyim mi? Nacht Dante adlı karakterim ile gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Marelerden birinde benim alın terim var, binene helal ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 farm yeri nerden alıyoruz ya. bulamadım ben bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 arkadaşlar Dreadlords'tayım, pk action'ı istiyorsanız guild'e aldırabilirim. ilgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 aluriel'e öm at forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 o mare benim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Pyro said: Marelerden birinde benim alın terim var, binene helal ediyorum. haci sistem boklugundan dün geri sayım yaparken guildden cıkarmıs karakter kendini burdaysan al gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 iron ı olanlar bağış yaparsa çok sevinirim :) captainship kascam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 boks alanındaki cleaver ve dagger'ları alıp eritebilirsin 10 dk içinde 1k iron'un olur. 70k'dan satabilirsin de güzel para getiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 nasıl eritilio ki onlar daha önce denediğimde ateş yeterli değil gibi bişi yazıodu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 gm miner karakterin olması gerekiyor ve vendor'dan alman gerekiyor kendi yaptıklarını eritemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 günlük dayağımı da yedim oh mis :) bir ara pot felan yapsam iyi olacak kalabalıkta an noxla cure zor oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 miner kasmak farz ya bide mage yapıcam. necro zırhla büyü atabilio mu? 60 necro işe yararmı pure varyorda? 60 lık boslugum varda. Bu arada, walnut bow yaptım, 50k fiyat biçtim. İnanılmaz vuruyor. yew bow yapınca nolacak bilmiorm archery çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Bellow, revenge die bi eleman senin araıyomuş oyunda runebook yapcamışsın ona dolanıp duruyo biritte senin soruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 BeIlow said: Pyro allah cızırtını 800k lık iş aldım ister misin ? marklama işi Bellow, revenge die bi eleman senin araıyomuş oyunda runebook yapcamışsın ona dolanıp duruyo biritte senin soruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Karakter hapse girdi ya 2 gün adamı aradım bulamadım bugün sabah hapse girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 dualbox nası yapıoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 BeIlow said: Karakter hapse girdi ya 2 gün adamı aradım bulamadım bugün sabah hapse girdim. allah kurtarsin kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 allah kurtarın beilow gmlere white cloth verdim ulaştı mı eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 dualbox dıom neydı programın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 BeIlow said: Karakter hapse girdi ya 2 gün adamı aradım bulamadım bugün sabah hapse girdim. ulan akşam akşam altıma sçtım skdskaahfahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ulan ben de korsan kılıklı biri, kaptan huktu galiba gemide beni kıstırdı diye dinine imanına küfür etmiştim adam öldüremeden hapse girmiştim ahahah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Artariel said: ulan ben de korsan kılıklı biri, kaptan huktu galiba gemide beni kıstırdı diye dinine imanına küfür etmiştim adam öldüremeden hapse girmiştim ahahah ya iyi taktik ölmektense: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 biri bana 3 4k log versin de hem bowcraft hem archery kasim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 3 4k logu napcan hacı onun için 800 tane yeter =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar