Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 nereye geldi ya şlasjkdsaşdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 vay arkadaş. öyle saçma ki, server mı yok biz mi giremiyoruz emin olamıyoruz asdlkjasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Nerde oynuyonuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Nebula da oynayamiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 O da olur ilerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Adamlar bi saldiri aldi, agzi burnu dagildi serverin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 somondur abi o kesin, demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ama ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 abi ofiste oyundaydım, eve geldim aynı laptop açtım yok connector hata veriyor. arkadaşlarım falan oyundalar ne yaptıysam olmadı dns resetledim, modemi routerı her şeyi açtım kapadım evin şalterini bile kapayıp açtım bana mısın demiyor. host.exeye ip ekledim, 3gden bağlandım denedim yönetici olarak çalıştırdım yok yok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 proxy sıfırladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 bi gireyim dedim bu gun. giremedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bu akşam da deneyeceğiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 abi şu connector atma sorununa çaresi olan var mı ya? reg toplayamıyorum resmen. vendor'a bye diyorum giderken yine atıyor yine atıyor. sinir oldum yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Pyramid'deki accountum duruyosa biraz orada takılayım ben en iyisi. Nebula bu saatten sonra gotu toparlayamaz. Oyuna girmek icin abuk subuk seyler yapmak gerekiyor, tam anlamıyla bir fail. Client sorunu da bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 185.9.158.45 updt.nebula.web.tr 185.9.158.45 forum.nebula.web.tr 185.9.158.45 uo.nebula.web.tr host.exe ye ekledim düzeldi. ben dün sadece ilk satırı eklemiştim o yüzdne giremiyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ben de akşam şunu deneyeceğim. ama dün mesela sadece ilk satırı host a eklediğimde paticik açılırken fln error almaya başlamıştım. alakası var mıdır? yoktur değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yok. ya adamlar siteyi serverdan ayıracaktı alt tarafı onu bile yapmadılar ya. en azından sadece site giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Abi sitede şifre değiştirme çalışmıyor, giriyorsun skype a, orada bulursan oradan söylüyorsun şifreni değiştiriyor ama sadece oyun içi için geçerli oluyor yeni şifren fln. Böyle yani. Benim oyun ve site şifrem farklı misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yok ekledim olmadı abi. not defteri ile açıp direk yapıştırdım, yanlış bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 not defterini admin ile açacaksın, not defterinin içinden open diyerek hosts dosyasını açacaksın, paste ddip save edip kapatman lazım. eğer admin notepad açmazsan save ederken txt olarak save ediyor. captain obvious olduysam pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Elmoth'da başladım ben, var mı oynayanınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ben de char açtım elmoth'da. abi biraz şey ama ya. res scroll delay 4500, madende koruyucular var, ignot store var her yerde çalışıyor, 1 günde her şeyi kastım zaten. pvp vari biraz. öyle geldi bana. nebula'ya devam şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yok abi giremiyorum nebulaya fln. saçma sapan beceremediler ya ne biçim iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 pingleyince request timeout oluyor zaten tuhaf tuhaf edit: bir web sitesinden pinglettim orada da gümlemiş görünüyor. sanırım down? edit2: web siteleri benim bağlantımı kullanarak mı kendi bağlantısını kullanarak mı pingliyor onu bilmiyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ben oyundayım. pyramid hesabım duruyomus, skiller kasılı 4 charda. ama item res gelmis donla geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar