Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ofiste oyundaydım, eve geldim aynı laptop açtım yok connector hata veriyor. arkadaşlarım falan oyundalar ne yaptıysam olmadı dns resetledim, modemi routerı her şeyi açtım kapadım evin şalterini bile kapayıp açtım bana mısın demiyor. host.exeye ip ekledim, 3gden bağlandım denedim yönetici olarak çalıştırdım yok yok yok.
Mesaj tarihi:
abi şu connector atma sorununa çaresi olan var mı ya?
reg toplayamıyorum resmen. vendor'a bye diyorum giderken yine atıyor yine atıyor. sinir oldum yeminle.
Mesaj tarihi:
Pyramid'deki accountum duruyosa biraz orada takılayım ben en iyisi. Nebula bu saatten sonra gotu toparlayamaz. Oyuna girmek icin abuk subuk seyler yapmak gerekiyor, tam anlamıyla bir fail. Client sorunu da bonus.
Mesaj tarihi:
185.9.158.45 updt.nebula.web.tr
185.9.158.45 forum.nebula.web.tr
185.9.158.45 uo.nebula.web.tr

host.exe ye ekledim düzeldi. ben dün sadece ilk satırı eklemiştim o yüzdne giremiyormuşum.
Mesaj tarihi:
Abi sitede şifre değiştirme çalışmıyor, giriyorsun skype a, orada bulursan oradan söylüyorsun şifreni değiştiriyor ama sadece oyun içi için geçerli oluyor yeni şifren fln.

Böyle yani. Benim oyun ve site şifrem farklı misal
Mesaj tarihi:
not defterini admin ile açacaksın, not defterinin içinden open diyerek hosts dosyasını açacaksın, paste ddip save edip kapatman lazım.

eğer admin notepad açmazsan save ederken txt olarak save ediyor.

captain obvious olduysam pardon
Mesaj tarihi:
ben de char açtım elmoth'da. abi biraz şey ama ya. res scroll delay 4500, madende koruyucular var, ignot store var her yerde çalışıyor, 1 günde her şeyi kastım zaten. pvp vari biraz. öyle geldi bana.

nebula'ya devam şimdilik.
Mesaj tarihi:
pingleyince request timeout oluyor zaten tuhaf tuhaf

edit: bir web sitesinden pinglettim orada da gümlemiş görünüyor. sanırım down?

edit2: web siteleri benim bağlantımı kullanarak mı kendi bağlantısını kullanarak mı pingliyor onu bilmiyorum tabii
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...