Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayatımda ilk defa thief kasmışken, elimde tamer fln varken, tam böyle vendoru almış kule alacak para desteği almışken fln, yine wipelarlarsa ben silerim direk hiiç kasamam bir daha

anca şu yeni server açılırsa anca
Mesaj tarihi:
toggie said:

wipelayamazlar da bu saatten sonra kimsenin sikinde olmaz nbl falan.

Abi biz oynamaya başladığımızda temiz wipe yemişti. Gayet normalmiş gibi oynamaya devam etti insanlar?
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

artariel bana precast prehit olmayan ve nbl pack olmayan bir sunucu söylesene var diyorsun madem dediğin gibi. cidden varsa oynıcam.

theabyss olmalı.

Bu iki temel şeye sağ olsun nebula sayesinde bu kadar alerjiliyiz millet olarak, bana sorarsan en azından bir şans vermen gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

toggie said:

wipelayamazlar da bu saatten sonra kimsenin sikinde olmaz nbl falan.

Abi biz oynamaya başladığımızda temiz wipe yemişti. Gayet normalmiş gibi oynamaya devam etti insanlar?

yıllar sonra wipe geldi, 2 ay acık kalmıs servera ne wipe'ı abi, adam kalır mı? su an oynayan kimse tekrar baslamaz. yeni gelenlere de bu kotu referansı gorecektir.
Mesaj tarihi:
abi local server kurdum da binek cıkaramıyorum lan bi turlu. fizzle diyor deliricem. pru sen anlarsın bu islerden, anlat bize localde sphere icin napıcaz.
Mesaj tarihi:
axis'i de kullanamadım. invis, invul dışında bi işime yaramıyor şu an. bir de yesil alana falan gitmek istiyorum, kendime köy kurmak istiyorum falan. yardım edin lan :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...