toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 neyse oyuncu sayısı azalır insallah. bu kalabalıkta oynanacak gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 baya geliyor yine ya bitti dediklerine bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Nebula UO 500 kişi sınırını deniyoruz bir kaç gündür. Block mesajı alan arkadaşlar lütfen panik olmasın. Limit dolu olunca bu uyarı geliyor. https://www.facebook.com/NebulaUOShard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ph açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 abi ben 2. bi madenci açtım bu iş için. 50 miningde kitledim :D toggie said: benim de tinker yarım kaldı ake. iron farmlamaktan bıktım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 HocaEfendi said: Nebula UO 500 kişi sınırını deniyoruz bir kaç gündür. Block mesajı alan arkadaşlar lütfen panik olmasın. Limit dolu olunca bu uyarı geliyor. https://www.facebook.com/NebulaUOShard dün gece abartısız giremedim servera 10 dk denedim bıraktım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Suark said: abi ben 2. bi madenci açtım bu iş için. 50 miningde kitledim :D toggie said: benim de tinker yarım kaldı ake. iron farmlamaktan bıktım ya. Ona gerek yok kama ile Destard'daki madenlerden sadece iron ve taş çıkıyor zaten. Trine dışındaki taşları bilete çeviriyorum, tanesi 84 veriyor. Deri boyası alıcam sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Suark said: ph açık Tailoringde tam açık değil galiba,yada bozuk.Bazen 5-6 tane hat,bandana vs yapınca gain gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 tailorda "sash" yapacaksınız bu arada sınır tiksinç olmuş. item transfer yapmak gerektiği zaman tam bir işkence oyuna yeniden girmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Tailor hep öyleydi. Sash yaparken de her yaptığında skill gelmeyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 olsun sash ile hemen bitio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 75'e kadar sash daha sonra oil cloth, ama bana sorarsanız direk quest'leri forumdan bakın hangileri yapılması gerekiyor sırayla onları yaparak skill kasın. sonra direk verirsiniz craft puan'larınızı alırsınız, para da kazanmış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 çok fazla kumaş istiyor öyle zikko. en f/p sash. ha oil cloth u hiç düşünmedim bile tabii o mantıklı olabilir bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 70 kusurden sonra direkt oil cloth abi. 1 kumas 1 skill, hem de stackleniyo cillop gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 o değil de, stonecraft ın alt skill olarak carp istemesi nasıl saçma nasıl saçma. şimdi adama stone satmak için vendor "miner" olmasını isteyecek, ama bu miner ın o taşı işlemesi için marangozluk bilmesi gerekecek sdsajklasja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 la bana dancın markı pls destard ve despise dışında markım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 banada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 brit banka önünden gate isteyin, kimse yoksa bu saatte google'dan yerine bakıp moongate'lerden koşun. 10dk lık iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Zikko'nun dediklerini yapamazsanız, akşam 23 civarı fln marklamaya çalışırım ben elimde olanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 üşeniyorum abi onu yapmaya sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 allah rızası için skill kasıcak kadar para verebilcek var mı bi set met alak kıçımıza başımıza uaheuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ya direk dragon falan markı varmı? necro scrolları için lazımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bizim kalenin o yan tarafında wind mi ne vardı orada çıkıyor necro scrolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 oo super kale markıda verın o zaman :D ALMADINIZ GÜLTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 kalenin yanındaki yerde bişi yok ya ancient lich ve rotting corpse var onlardan da necro çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar