Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ahaha aslında wrestler warrior açmak çok mantıklı lan hayvan gibi zırh tokat manyağı bide disarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi ama warrior vs warrior gelmemen lazım. ÇOTANAK diye yeyiverirsin kafana +15 axe fln bidi bidi yumruk vurucam derken. fist weapon olsa neyse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 aynen öle oldu geçen kasmış biri dalga geçmeye çalıştı 2. vuruşta kaçmaya calıstı 3. vuruşta öldü asdfasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 e disarm yemiomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi yese de sen büyük ihtimal 1 1 vuruosun. adam disarm yemdiğinde 50 60 vuruo skldjsalkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Sunucu 00:00 saatinde (gece 12) bakıma alınacaktır. Bakım sabah saatlerine kadar sürebilir. Bu süre zarfında makine ve network alt yapısı değiştirilecektir. Cyanide High Council demiş forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ama ya ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 en azından dwordigger artık full crafter oldu sadsad bs miner bowcraft tinker tailor magery inscription Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 carpentry? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 inscription lol carpentry dedim sana 1 aydir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ben enchanting icin bs'yi ayrı kastıgıma pismanım, cunku enchant icin cp gerekiyor. bu yuzden su karakterden lj ve eva silip bs ve arms kasıcam. lj, carp, tailor, alchemy, mage, eva, bowcraft. hatta alchemy silip tinker da buna kasmalıyım aslında. cp icin bs, carp, bowcraft, tinker gerekiyor. 1000 cp'ye ulasmak icin hepsinin aynı charda bulunması cok onemli. gatherer char ayrı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 toggie said: ben enchanting icin bs'yi ayrı kastıgıma pismanım, cunku enchant icin cp gerekiyor. bu yuzden su karakterden lj ve eva silip bs ve arms kasıcam. lj, carp, tailor, alchemy, mage, eva, bowcraft. hatta alchemy silip tinker da buna kasmalıyım aslında. cp icin bs, carp, bowcraft, tinker gerekiyor. 1000 cp'ye ulasmak icin hepsinin aynı charda bulunması cok onemli. gatherer char ayrı olacak. arms ne için kasıyorsun ? silaha poi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 use skill -> arms lore last object herhangi bir silah ya da armor. en kolay kasılan skillerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 adam neden kasiyosun demis. armor tamiri icin kasiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hayır abi ne tamiri, enchanting dedim ya :) nasıl kasıyosun diye okumusum ben nasıl olduysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ben de cok biliyo gibi atlamisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sakin gençler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 toggie said: carpentry? tiLi said: inscription lol carpentry dedim sana 1 aydir ya relax kids insc tek başına para yapmak için var. carp ın olayı ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 quest yapayım dediğinde anlarsın olayını sdflkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 uzak dursun quest olayı bana ya. edit: ama tamam ya bir karaktere de carp kasarım nolcak laf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Craftın butun cazibesi questlerde yalnız. Pvp ya da pvm takılacaksan uzak dursun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 server yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 toggie said: Craftın butun cazibesi questlerde yalnız. Pvp ya da pvm takılacaksan uzak dursun tabi. yahu hiç birinize carp yok mu? carp gerektiğinde yapıverin eşyaları bana uğraştırmayın jhdasjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Llama said: server yok mu dün gece bakıma alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 oo hoşgeldin nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar