moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Dworgian said: iron - dull - copper - old - bronze - silver - gold - agapite - verite - myth - valo - black - blood diye biliorum black en iyisi sonra blood geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 [pure blood] red dragon böyle bir npc gördüm bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 moriarty said: black en iyisi sonra blood geliyo hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kunh said: [pure blood] red dragon böyle bir npc gördüm bu nedir +12 Silah cikiyo diye yediydi biri beni 2 3 defa tek basima yarim saatte kestim bi cüküm çıkmayınca dahada bulaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 quest zamanları kullanılıyordur büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bu sebnem mi ne miner kesen adam burdandı dimi? en derin sevgilerimi sunuyorum kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 şebnem yine birilerini ağlatmış asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ağlama değil adamın yetersizliği, savunma mekanizması olmayan karakterleri keserek mi oynuyor bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hepimiz miner kesiyoruz, son derece eğlenceli ve ödüllendirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kenarda şöyle Metall birini öldürdü yazmıyor mu ne gaz alıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 aslında 4 karakter lazım A,B,C,d A dispel atıcak B,C flamestrike A lootlıcak A guardlanınca D lootlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 snooping tamamda steal makrosu nasıl olacak bi yardım ediverin 2 dene hırkıs char war, yanyan duruyok sonrasını anlatıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Adama targetladığında rastgele bi item çalıyo diye duymuştum, öyleyse direk adamın birine target verip makroya bırakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 koji cok saol ya oldu walla obur tarfta stoya komsun olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Saol kardeş http://i.imgur.com/j6xIztn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 şöyle bi karakter yaptım alc tailor fisher meyc eva medi 7. skill ne gider la buna sdfs. hepsi 100 oldu diğerlerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi mage diye başlayıp balıkçı terzi felam gitmişsin ya :) ama en azından mage+eva warsa ins te al da damage versin büyülerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ya meyc yalnız kalmasın diye eva ve medi de 100 ledim. tailor'u ve alc'i diğer karaktere pvp için item vermek için kastım zaten. diğer karakterde var ins tekrar kasmam. fisherı da gemi ağ falan arada güzel oluyor sfds. bi de 15 dakkada 10k yapıyorsun yani. para kasmaya üşendiğin zamanlarda pratik. bu karakterin bi amacı yok yani. boş boş gezicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 metall birini daha indirir.... yeahhh! bebeim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 brit köprüde güzel action var gençler gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hop gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 mage bitsin assasin yapıcam bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 assasin skiller ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bilmem totomdan uydurucam işte; poi hiding stealth tracking sw-fenc tactics biraz magery azcık armslore felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ben de fencer warlock u silmeden raiden gibi bi wrestler mage açmaya karar verdim. niye olan karakteri değiştireyim ki değil mi ama? gerçi wrestler mı mf mi diye düşünüyorum da. wrestler daha bi pure mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar