Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 afk killer diye başladığım archer gitti bowcraft lj archer sw oldu ph bitio gazıyla ne kastık arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Pişmiş balığın vendora 4gp ye satıldığı bir sunucu görmemiştim. Ama sos bottle'lar fena drop veriyor. Kasması zor ama item cenneti oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 demin britte bi sandık çıktı da içinden neler çıkıo arkadaş yaratık olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 onların da levelları var değişiyor. içinden +3 çıkan sandıktan 2 great mummy 3-5 skeleton 1 lich 2 shade falan çıkıyor mesela. great mummylerin de allah belasını versin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 o great mummy ve arakna mıdır nedir o örümcek ten nefret geldi ağa. heryerde koymuşlar araknadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ya bs kasamadım, bs var mı ekipte? gerçi aradığımda kimseyi bulamıorm. mining gm de, bs kaldı öle iron ore bulamadıgımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 calvaria said: Silah eritmen icin mining lazim 100 le olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Ben varım bs. Noldu bişey mi ore mu lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Akşam girebilirsem iron ingot doldururum kasanı kasarsın BS'ni Yada charı veririm direk bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ph bitiyormuş =( yine kasamadım oynayasım var ama 1 aydır girmedim bie ehehe hype bana vurmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 jhelom box alanındaki dagger'ları eritebiliyorsun, kazmak istersen destard'daki madenlere kama ile girişebilirsin, ya da satın alablirsin 1k iron = 60-70k dan satılıyor ortalama. Suark said: ya bs kasamadım, bs var mı ekipte? gerçi aradığımda kimseyi bulamıorm. mining gm de, bs kaldı öle iron ore bulamadıgımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Craft kasmanıza gerek yok gerekli maddeleri getirin yaparım. Cp puanı da yeterli fire robe malzemesi getirin fire robe yapayım boşuna urağşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ph yarın gece bitiyordu dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bu gece son kastın kastın kasamadın artık iki haftada 7xgm karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 su maske britte nerden dusuyo beyler bi gosterin haritadan yahu, bulamadım. http://www.worldofdread.com/colaboracion/appearances/helmets/tribal_mask_2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Suark said: ya bs kasamadım, bs var mı ekipte? gerçi aradığımda kimseyi bulamıorm. mining gm de, bs kaldı öle iron ore bulamadıgımdan bs var da ben de 2k iron satın aldım tinker kasıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 paparnoz said: bu gece son kastın kastın kasamadın artık iki haftada 7xgm karakter abi ph o kadar kapanmayacak panik yapmayın sdfsdf ph kapalı haliyle 2 günde 7x warlock kasmıştım ben resetten önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 nası bulucaz kı senı oyunda kımseyı bulamıorm paparnoz said: Craft kasmanıza gerek yok gerekli maddeleri getirin yaparım. Cp puanı da yeterli fire robe malzemesi getirin fire robe yapayım boşuna urağşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Zikko said: jhelom box alanındaki dagger'ları eritebiliyorsun, kazmak istersen destard'daki madenlere kama ile girişebilirsin, ya da satın alablirsin 1k iron = 60-70k dan satılıyor ortalama. Suark said: ya bs kasamadım, bs var mı ekipte? gerçi aradığımda kimseyi bulamıorm. mining gm de, bs kaldı öle iron ore bulamadıgımdan e bulamadım daggerlar nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Suark said: ya bs kasamadım, bs var mı ekipte? gerçi aradığımda kimseyi bulamıorm. mining gm de, bs kaldı öle iron ore bulamadıgımdan Tinkerin yaptığı bir alet var ismi aklıma gelmedi,onunla kazınca paso iron ore çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 kama. destard çevresindeki madenlerde çıkıyor bu arada sadece iron haberiniz ola. var bende bs bu arada. ne lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Yoo minocdaki fukara madeninde de çıkıyor.2-3 dakka kadar denedim kamayla paso iron çıktı gm miner charla asdsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 renkliler de cıkıyo ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 minoc ta kamayla hiç iron çıkmadı bana, moon gate den trisnic e ışınlanıp sola gittiginizde bi maden var ben orda çıkartıyordum ama çok pk uğruyor göze alarak gitmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 benim guildden Celebrimbar Bosphorus'un vendor reklamı ,HHAHADSJSHADSJAHDFJH http://www.youtube.com/watch?v=QDoI293GTSQ http://www.youtube.com/watch?v=6fvDJlPPD2s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar