Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PrudenT said:

detecting hidden?

aklima geldi de box yapan adamda detect hidden ne ariyo? gm detect hidden da olsa adam bana attackliyken kullaniyo skilli. baskasi kullaniyo olabilir ama her hide oldugumda hizla reveal oldum. gm detectli bi issiz hazirda bekliyomus tesadufen?
Mesaj tarihi:
Kim, hangi builde, neden detect hidden kasıp skill cap'i ziyan etsin? Ben de bunu anlamıyorum. Sadece hırsıza kastım hide, stealth. O da lazım olur belki, amacına uygun karakter olsun diye.
Mesaj tarihi:
işte olsan güzel oluyo baya, esneklik katıyo karaktere.

Adam büyü atıo mesela pat görünmez oluosn
ya da kalabalıktan kaçarken pat bi ağacın arkasında kayboluosun, iyi zamanladınmı baya prayslıs bişe
Mesaj tarihi:
IPY'de bir nebze yapılıyor o dediğin at olmadığı için. hide oyunun çok güzel özelliklerinden biri ya combatta saf dışı bırakmak biraz haksızlık. atla hide olmakta saçma tabii diğer yanda.
Mesaj tarihi:
toggie said:

pure warrior ile hiding ne alaka? at uzerinde hide olamıyosun zaten.

eski nebula'da hide stealth iyiydi ya. bi mage kasıyodun bi de hide stealth. ölümsüz oluyordun sdfs. at üstünde yapabildiğin için.
Mesaj tarihi:
Red said:

toggie said:

pure warrior ile hiding ne alaka? at uzerinde hide olamıyosun zaten.

eski nebula'da hide stealth iyiydi ya. bi mage kasıyodun bi de hide stealth. ölümsüz oluyordun sdfs. at üstünde yapabildiğin için.

ki sadece stealth de yetiyordu : )
hide olmadan da yürüyordun falan : )
Mesaj tarihi:
abi eskiden at ustunde hide olabiliyodun eyvalla da, o zamanlar stat cap diye bi sey bile yoktu. ben hatırlıyorum tar'da esyalara curse atarak 160 str yaptıgımı. pk miner karakterimi kesemiyordu, naptın sen falan diye sormustu. str 160 hehe dedigimde nasıl yapıyon falan diye ususmuslerdi basıma.

oyunun ellenmemis hali bug yuvası resmen, neler var neler.
Mesaj tarihi:
paparnoz said:

Beyler Archer varsa hayrına iki kişiye yew bow vereceğim haberiniz olsun. Ayrıca eğer istediğiniz bir craft ürün varsa söyleyin yardımcı olayım.

archer var da bow kaldı mı acep
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...