toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 20 mage sarjla recall olmaya yetiyor. reg'le olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 necro bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ben sanırım yukarıdaki build de değişiklik yapıcam 60 poi 0 armslore 60 magery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 o 10 arms lore olmazsa silaha poi süremiyorsun dworg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 al buyur işte. iyi taam 50 magery olur. 60 poi yeter bana asşdkaslşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 60 mage'i ne yapcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bingildak said: necro bozuk eminmisin? hangileri bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 inscriotion ve bs nasıl kazıorz bı deyın hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 50 mage de gereksiz abi, zırhla spell yapılmıyordur ki zaten, şarj kullan mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 inscription poisonla 100 e kadar bs dagger 100 e kdr (fence sekmesinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 anladım. abi 2 tane lamer bulsam okla kes lootla yapıcam yok mu 2 lamer bizde asdlkasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 archerdan pvp karakteri olmuyor ya, olmuyor yani. pvm için harika ama archer/mage warlock. hele iki kişiyseniz piyuvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Imam yayin sarjinin bozuldugundan bahsetmisti, ben hic kasmadim o yuzden okcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bozuluyor. yoksa şakırt diye yapıştırırsın da işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 nasil bozuluyor anlamadım? yaklaşınca falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 yok tam yayı gerdin, sonra ekrandan çıktı mesela. geri girdi. tekrar yay geriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 okçuyla yerinde durup kımıldamazsan, germiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 <şefir> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 archer inanılmaz güzel support, biz grup olarak cıkıtıgımızda bütün herkesi o kesiyor biz onu koruyoruz. h.xbow ile attan inip vurdugunda karşıdakini düşürüyor zaten, düşen adamın şansı sıfır + 35-40 vuruyor cok rahat, ama tek başına sıfır orası ayrı.. oldugu yerde durup gercek sürekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Zikko said: arkadaşlar Dreadlords'tayım, pk action'ı istiyorsanız guild'e aldırabilirim. ilgilenenlere duyurulur. wild area diye bir serverda vardı sanki, yanlış mı hatırladım yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 siz ne kastiniz be abi :D haftalardir kasiosunuz. bitane pvp karakteri bitane para karakteri kasicaksin sunun ucunda. hala kasiosunuz ben bi bok anlamadim bu isten..pkliga falan baslayin yada ne bileyim en kotu order/chaos olun topluca action yapin.. kas kas neree kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 7 tane char kasan var :D sen ne diyon. :D ben tek takılınca ve ne zaman acti yapmak istediğimde lag olduğunu fark edınce.. baydım.. paso res scroll kasıyorum..eşe dosta dağıtıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ben 5 kastım, biri hırsız daha bitmedi. 6. yı kasasım var. Archer warlock olur mu ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar