Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlarla hazırladığımız blog hakkında

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

daha doğrusu internetten,web tasarımından anlayan birkaç arkadaşım bloğu hazırlıyorlar,ben sadece yazıyorum. yazı yazma ve ortak çalışma disiplinini hep birlikte kazanıp senkronize oluncaya kadar bir süre bu blog üzerinden devam edeceğiz. aynı zamanda becerebilirsek biraz ilgi çekmeyi de hedefliyoruz. kafamızdaki hedefe ulaşırsak bir web sitesi hazırlayacağız ve oradan devam edeceğiz.

ilgilenenler takip edebilirler.

ayrıca KUTUCAN isminde bir karakter yarattık.bu karaktere güncel espiriler yazmaya çalışıyoruz ama en çok zorlandığımız konu bu.bu konuda yardımcı olmak isteyen patidaşların espirilerini seve seve kullanabiliriz.

bloğumuzun adı www.arayis2014.blogspot.com

ayrıca blogla ilgili önerileri olan arkadaşlar da bloğa yazabilirler bu önerilerini,bundan memnun olacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

Kıyamet senaryosunun gerçekleşebileceğini varsayalım ve bunu bir düşünce deneyi ile inceleyelim.

Kapalı sınırları olan bir kümese birkaç tavuk koyalım ve onları düzenli olarak sabit miktarda yemle besleyelim. Her gün bu kümese bir tavuk ekleyelim. Yem miktarı değişmesin.

Aradan bir süre geçtiğinde tavuk sayısı arttıkça, tavuk başına düşen yem miktarı azalmaya başlayacak. Tavuklar yem için kavga edecekler, belki birbirlerini öldürecekler. Yem sorununu atlattıklarını varsayarsak, bu kez de kalabalıktan kaynaklanan hava azlığı, hastalık gibi sorunlarla karşılaşacaklar. Belki hepsi ölecek, belki bir kısmı ölecek. İkinci durumda geri kalanlar mücadeleye devam edecekler.

Nüfus patlaması hakkındaki bu eşsiz betimleme beynimin felsefe algısını çok etkiledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

abi kutu ile ilgili espriler buraya koyup seni rencide edemeyeceğim kadar kötü :(

neden böyle bir salih memecanlık yapma isteği geldi ki. siz paşa paşa yazın işte.

eyvalah

Laraken said:

abi gözünüzü seveyim KUTUCAN ı kaldırın.

facebooktan devam edecek KUTUCAN...blogdan kaldırdık.

GERGE said:

Oneri: Domain alin.

yapacağız,eyvallah.

Laraken said:

spoilera al hacı lütfen.

yani karikatüre gerek yok bence, yazılarla devam edin işte.

teşekkürler

@yav
blog olduğu için ve ben anlamadığım için bu işlerden ilk sıra sahibi arkadaş rengi ayarladı,bizi çok rahatsız etmedi ama renk önerin varsa söyle,yaparız.

olumlu eleştiriler ve öneriler için teşekkürler.
başka önerileriniz veya eleştirileriniz varsa bekliyorum lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Oyle domain alip diyip gectim ama benim icin bir blogun kendi adresi olmasi, sub-domain olmamasi ilk izlenimi yaratan sey. Cogu kisi icin de oyledir. Boyle sub-domain gorunce okumadan geciyorum genelde adam bir adres almaya bile zaman ayirmadiysa icinde de bir sey yoktur on yargisiyla.

Domain ve blog hosting dedigin yilda 20-30TL'ye yapilan seyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerge ben de tam tersini düşünüyorum. blogspot olduğu zaman daha bir amatör daha bi okunası geliyor bana.

domain olduğu zaman heran tüm siteyi reklamlarla dolduracakmış hissiyatı yaratıyor ben de.

4. senesine girecek bir blog tutuyorum. Ortalama ayda 20 yazı gönderiyorum, domaini var sitenin ancak sırf bundan dolayı insanlara blogspotlu linki gönderiyorum.

Çeto Abi

2014 nedir abi çocuk musunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Oyle domain alip diyip gectim ama benim icin bir blogun kendi adresi olmasi, sub-domain olmamasi ilk izlenimi yaratan sey. Cogu kisi icin de oyledir. Boyle sub-domain gorunce okumadan geciyorum genelde adam bir adres almaya bile zaman ayirmadiysa icinde de bir sey yoktur on yargisiyla.

Domain ve blog hosting dedigin yilda 20-30TL'ye yapilan seyler.

yok,çok haklısın.merak etme.para ile falan ilgisi yok ve hatta bloğun yükünü çeken arkadaşlardan birisi elektronik mühendisi,birisi bilgisayar mühendisi-doçent(bellow tanıyor ;) ),birisi uçak mühendisi ve kendi yazılım programları var en kısa zamanda web sitesi işini hazırlayacak olan arkadaşımız da yine bu bloğu hazırlayan arkadaşlarımdan birisi.bir süre yazı yazma disiplini kazanmak ve senkronize hareket yeteneklerimizi görebilmek amacı ile bu blogtan devam edeceğiz ve tabii bu süre içerisinde sizin gibi arkadaşların yapıcı eleştirilerine ihtiyacımız var.ayrıca yazdıklarımız ilgi çekiyor mu,takip ediliyor mu,başka hangi konular da yazmalıyız ve/veya blogda başka neler olmalı,neler insanların ilgisini çeker,geniş yaş kitlelerine ulaşmak için hangi yenilikler bulunmalı gibi soruların da cevaplarını araştırıyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...