aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 o isi de birinin yapmasi lazim da uzmanligi diyince bi komik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Loser işi bu takipçi satın almalar falan! Fenomen lakaplı dingiller böyle işlere kasıp para kazanıyorlar diye biliyorum, hayatta bir baltaya sap olamamışlarsa demek… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 semih varol ne amk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Olm sizin kafa çalışmıyor. Bir adam bir marka açıp bunu facebook ve twitter'a koyuyor. İlgi çekmek için 50K 100K takipçi satın alıyor. Haberi olmayan dingillerde görünce aaa 100K kişi beğenmiş demekki iyi bir marka piskolojisine bürünüyor. Bunun mantığı budur. Loserlık demiş bir dingil alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ben bin like'i 4$'a alip ebay'da 12$'a okutmustum ki ilk satisin ardindan ebay uyardi. Bi daha yapmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 twitter da organik takipçisi olupta viral reklamlarla çok iyi para alan kişiler var.viral reklamlarını geçtim adamlar ünlü falan oluyor kitap yazıyorlar onlar bile satıyor :) hatta kimisi tv programlarına falan çıkıyor. hadi onları geçtim bedavaya partilere falan gidiyorlar.sırf çok takipçisi var orda check-in versin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 O bedava parti olayına inanmıyordum ben ta ki Reyna'nın organizatörü ile tanışana dek. Heriflerin o gün çağırıldığı bütün masraflar müesseseden beleş. Ye-iç-sıç-çak free ! Çok temiz iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Certhas said: twitter'da bariz güvenlik açığı var. hayır, bariz sazan açığı var twitter'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ne amaçla satın alıyorsun bilmem ama işinin hedeflediği bir kitle değilse bir işe yaramaz. amaç kitlelere ulaşmak, onların da senin işini tanıtmasını sağlayıp arkadaşlarına önermesi. bunun için de gerçekten yaptığın işle ilgili bir kitleye ihtiyacın var. aktif olmadıktan sonra isterse binlerce takipçin olsun, aktif olarak çalışan 100 takipçi etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 dediğinde haklısın onun farkındayım. sorun yok sayı lazım şu an sadece. http://www.gercektakipci.com/yorumlar/ şurayı bulduk şimdi de, yorumlara baksanıza bi. noktalama işaretlerine dikkat ediş aynı. takipçi satın alan tiplerin bu kadar dikkat ettiğini sanmıyorum. hep aynı tarz yazım falan he ben de ediyorum ama yeto gibi alayım follower kasayım özel hesabımdan için değil şu an ksdfsa yani neticede tanımadığımız tiplere para yatırcaz legit olmasa bile ama denicez artık yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 indrim falan yazmış bide tarza bak asdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kişisel hesaplar için bunlar hiç bir şeye yaramaz zaten. yazdığını anlamaz rt etmez sana bir getirisi olmaz. böyle özlü söz paylaşan zirilyon tane adam takip eden hesaplar en çok bundan faydalanır bir de yarı-kurumsal firmalar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Somon said: aynen bizim arkadaş o baya iyi firmaların beş onk maaş alıyor tweet ataraak lol senin bütün arkadaşşlar da 5-10 alıyor yok twit atar 5k alır yok çare sarıgül ywazar 20k alır hsdfhsdhfs canımızı çektircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 valla öle ya galiba çevre yüzünden ayrıca takipçi fln almayın hiç twitter monster bot var 39 dolar 1 aylık proxylist alın 10 dolara 60 liraya fln onbinlerce üyelik olusturup takip ettirtin birbirinze hatta gidin 150 dolara full üyelik alın onbinlerce üyelik açıp takipçi satın yolunuzu bulun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ZEKSİİN BAYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 burdaki tavsiyeyi dinleyip yeni acc açtım bi umut. son çare diye.. bugün baktım yine mk tanımadığım ezikleri takip ediyorum. abi yok mu bunun yolu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 insanlar manyadı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 sosyal medyayıda, şirketleri de düne kadar mahallede sidik yarıştıran çocuklar yönetirse sonu bu olur işte. herşey takipçi sayısı ile ölçülüyor. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 takipçi satın alınca ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 takipçi sayınla övünüyorsun + "aa bunun ne kadar çok takipçisi var dur ben de edeyim"cilere ulaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bot yapalım bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Lan ne kasıyosun? Git fiverr.com dan alsana. Allahım ya, halen fiverr bilmeyen var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 rankon nette hem daha ucuz hem canli kanli Turk yolluyorlar. Adamlar like basip share falan atiyorlar. Fiverr hep bot ve nijeryali, kenyali tipler basiyor sayfayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Somon said: valla öle ya galiba çevre yüzünden ayrıca takipçi fln almayın hiç twitter monster bot var 39 dolar 1 aylık proxylist alın 10 dolara 60 liraya fln onbinlerce üyelik olusturup takip ettirtin birbirinze hatta gidin 150 dolara full üyelik alın onbinlerce üyelik açıp takipçi satın yolunuzu bulun lol abi benim postlarım görünmüyor mu patide yöntemi yazdım kazandıgım milyonlardan bahsettim adam yok mu bunun bi yolu yazmış derme çapma adamın dedigi posta hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 rankonnet'de 5k facebook takipcisi 10 ytl. Sirf takipci icin ayda 39$ ucuk bir rakam. Arti proxy alican. Public proxy'ler banlaniyor, pinterest'de sahsen yasadim tum botlarim banlandi. 50 private proxy en az arti 50$ ayda. Bilgisayar da 7 /24 calisacak. Bir de elamanlar app ile hack ediyorlar gercek insan yolluyorlar. Kendi botlarinla Seo acisindan Retweet edip , facebook share yapip websayfani boostlayabilirsin ama bu da addmefast ile cok daha ucuza ve kolay yapilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar