Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

takipçi satın alma

Killer

Öne çıkan mesajlar

Olm sizin kafa çalışmıyor. Bir adam bir marka açıp bunu facebook ve twitter'a koyuyor.

İlgi çekmek için 50K 100K takipçi satın alıyor. Haberi olmayan dingillerde görünce aaa 100K kişi beğenmiş demekki iyi bir marka piskolojisine bürünüyor.

Bunun mantığı budur. Loserlık demiş bir dingil alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

twitter da organik takipçisi olupta viral reklamlarla çok iyi para alan kişiler var.viral reklamlarını geçtim adamlar ünlü falan oluyor kitap yazıyorlar onlar bile satıyor :) hatta kimisi tv programlarına falan çıkıyor.

hadi onları geçtim bedavaya partilere falan gidiyorlar.sırf çok takipçisi var orda check-in versin diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

ne amaçla satın alıyorsun bilmem ama işinin hedeflediği bir kitle değilse bir işe yaramaz. amaç kitlelere ulaşmak, onların da senin işini tanıtmasını sağlayıp arkadaşlarına önermesi. bunun için de gerçekten yaptığın işle ilgili bir kitleye ihtiyacın var. aktif olmadıktan sonra isterse binlerce takipçin olsun, aktif olarak çalışan 100 takipçi etmez
Sosyal ağlarda paylaş

dediğinde haklısın onun farkındayım. sorun yok sayı lazım şu an sadece.

http://www.gercektakipci.com/yorumlar/

şurayı bulduk şimdi de, yorumlara baksanıza bi. noktalama işaretlerine dikkat ediş aynı. takipçi satın alan tiplerin bu kadar dikkat ettiğini sanmıyorum. hep aynı tarz yazım falan

he ben de ediyorum ama yeto gibi alayım follower kasayım özel hesabımdan için değil şu an ksdfsa

yani neticede tanımadığımız tiplere para yatırcaz legit olmasa bile ama denicez artık yapcak bişey yok
Sosyal ağlarda paylaş

valla öle ya galiba çevre yüzünden
ayrıca takipçi fln almayın hiç
twitter monster bot var
39 dolar 1 aylık

proxylist alın 10 dolara 60 liraya fln onbinlerce üyelik olusturup takip ettirtin birbirinze hatta gidin 150 dolara full üyelik alın

onbinlerce üyelik açıp takipçi satın yolunuzu bulun lol
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Somon said:

valla öle ya galiba çevre yüzünden
ayrıca takipçi fln almayın hiç
twitter monster bot var
39 dolar 1 aylık

proxylist alın 10 dolara 60 liraya fln onbinlerce üyelik olusturup takip ettirtin birbirinze hatta gidin 150 dolara full üyelik alın

onbinlerce üyelik açıp takipçi satın yolunuzu bulun lol

abi benim postlarım görünmüyor mu patide yöntemi yazdım kazandıgım milyonlardan bahsettim adam yok mu bunun bi yolu yazmış derme çapma adamın dedigi posta hey allam
Sosyal ağlarda paylaş

rankonnet'de 5k facebook takipcisi 10 ytl. Sirf takipci icin ayda 39$ ucuk bir rakam. Arti proxy alican. Public proxy'ler banlaniyor, pinterest'de sahsen yasadim tum botlarim banlandi. 50 private proxy en az arti 50$ ayda. Bilgisayar da 7 /24 calisacak.
Bir de elamanlar app ile hack ediyorlar gercek insan yolluyorlar.
Kendi botlarinla Seo acisindan Retweet edip , facebook share yapip websayfani boostlayabilirsin ama bu da addmefast ile cok daha ucuza ve kolay yapilabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...