Lectre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Evet arkadaşlar sorum gayet açık, iphone 5s mi yoksa z1 mi? ikisinden birini almayı düşünüyorum bütçem müsait olduğunda, siz ne düşünüyorsunuz merak ettim. daha önce ip4 kullandım xperia sola falan kullandım, android cihazları kırasım geliyordu kasmasından dolayı, ama şuan durum aynı değil sanırım. hani kendimde aslında telekomünikasyon işiyle ilgileniyorum açtım baktım kullandım 2 telefonuda karar veremedim. halp. samsung telefon öneren olursa bundan sonra önyargılı yaklaşacak olup, elimden geldiğince laf sokmaya özen göstereceğimi belirteyim. android vs ios konusunda çok tartışmayalım yinede, cinayete gitmesin sonu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 g2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 yo yoo z1 mi 5s mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 galaxy s4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 neden? sebep belirtirsek, hani çok fazla aradayım o yüzden soruyorum yanlış anlaşılma olmasın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 htc m7 öneriyorum ama telefon kullanmayı bilmiyorsan arp spoofing yapıp linux fln kurup aynı anda 3-4 os kullanıp perl scriptleri parçalıcam demiyosan alma çünkü öle alıp 2 sms atılacak telefon degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 htc one. 2 sms de atabilirsin. arp spoofing'e gerek yok. Süper software ve hardware'e sahip. Bu telefonu da seçeneklerine eklemeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 /summon fanboi Esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi koş işte yanyana speclerini boyutlarını beklentilerini tiplerini. hangisini beğendiysen onu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 tüm dünya o arada zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Sony'nin sofwarei de Samsung kadar leş olduğunu düşünüyorum. HTC One'in en iyi yani bence yazılımı. Samsung'ta gördüğün, kameraya girince restartlar, Contact'lara girince 2-3 sn beklemeler falan yok HTC'de. Sense ROM çok stabil. Marttan beri kullanıyorum daha bir kere ne lag oldu, ne de cihaz kendini restart etti. 2-3 kere keyboard FC verdi o kadar. Bildiğin android gibi değil. Anandtech Editor Choice Gold ödülünü falan verdi. http://www.anandtech.com/show/6747/htc-one-review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 heh. cevabı belli olan konuları açmazsanız nedankoya yük olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 summon completed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ShadowFax said: htc one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Şaka bi yana, bu devirde hala ayfon 5s diyenler ve hatta bunu savunanlar falan var. Cesaretleri hayranlık verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi ben htc one önermiyorum kullanmayan insanlara arkadaşa aldırdım telefonu adam whatsapp safariden pron izleme dışında bişiy yapmıyor. ama kullanan adam filmlerdeki gibi kullanıyor telefonu. başka telefonun ne chipsetleri ne hızı yetiyor o olayları yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Yani şu apple ile diğer markaları karşılaştırmanız yok mu ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Z1 tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi o ikisi arasinda iphone ama o listeye g2 ve nexus 5 soksaydin kavga topigi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 android candır... iphone a kılım ben ya, diğer telefonlarla etkileşime geçememek ne oluyor bu zamanda. Ukala herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Argoel said: android candır... iphone a kılım ben ya, diğer telefonlarla etkileşime geçememek ne oluyor bu zamanda. Ukala herifler. G.t kalkıklığından başka bişey değil. bu devirde ayfon alan adama müstahak abi zaten, bırakın gitsin parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bu arada nexus 4 kullanıyorum uzun zamandır ve baya memnunum. Nexus 5 de 4 gibi başarılı ise seçenek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Somon said: htc m7 öneriyorum ama telefon kullanmayı bilmiyorsan arp spoofing yapıp linux fln kurup aynı anda 3-4 os kullanıp perl scriptleri parçalıcam demiyosan alma çünkü öle alıp 2 sms atılacak telefon degil ayni anda kaç os kullanıyorsun? Android'ten başka port edilmiş bir OS yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 backtrack ve ubuntu bactrack terminal olarak ubuntu vcn ile desktop olarak kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Telefon konusunda noobum ama iphone 4s kendi modeline yakın fiyatlardaki diğer telefonlardan bariz daha iyidi. Takılma yok bişey gayet temiz çalışıyor. 5si bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar