Mithat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Bilen bilir buralarda yazmıştım , zamanında iş yerinde tuvaletim varken bile masadan kalkamayacak kadar çok çalıştığım , yerime bakacak kimsenin olmayışı ( ben bir vardiyayım diğer vardiyada çalışan arkadaşlarda böyleydi) müdürün bizi yemeğe çevirişi falan herşeyi anlatmıştım buralarda. En son pazar günü eleman yok diye 39.2 derece ateşle 13 saat vardiya yapmıştım , pazartesi 15-23 arası çalışmış , salı günü sabah 7-15 çalışmıştım , yani o ateşle 6 saat uykuyla falan işe gitmiştim. Artık bir ara gözlerimden yaş geliyodu , şöyle bi bayılıp fenalaşsam falanda mecburen hastaneye kaldırsalar falan dieycek kıvama gelmiştim. Bugün 2 tane yeni arkadaş başladı , an itibariyle keyfi sigaraya falan çıktım , bi dolandım çay içtim falan geldim , gerizekalı gibi tuvaletim falan yoktu ama gidebilirim nasıl olsa diye bi gittim elimi yüzümü falan yıkadım fön makinasıyla oynadım falan geldim :D Birazdan yemeğe çıkıcam , bi kola falan alırım gelirim , geçerim yemeğin başına keyfimi yapa yapa acele etmeden yemek yerim falan. Bugün saat 15te işten çıkıcam , yarın saat 15te işe gelicem , 24 saat ara var , ve hayır izin günüm değil , izin günüm dündü. Daha önce 5-6 saat aralıklarla işe gitmem gereken günler olmuştu , şimdi işten çıkıp 24 saat sonra tekrar işe geri gelicem ve izin günüm bile değil! İnsan dışı saatlerde ve hasta halde falan çalışırken şimdi böyle rahat rahat çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Niya Garbage? Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 fön makinası ve sana mutluluklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 senin adına ben mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 şuan çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 kovmasınlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Kişisele taşınsa keşke bu konu :) valla içimde hissettim mutluluğunu. Çok güzel yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 İnsallah o iki elemanda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 kahvesine hiç tükürdünmü müdürün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mithat said: gerizekalı gibi tuvaletim falan yoktu ama gidebilirim nasıl olsa diye bi gittim elimi yüzümü falan yıkadım fön makinasıyla oynadım falan geldim :D istediğim zaman gidip bacaklar uyuşana kadar 2 teneke sıçabileceğim bi işim var. çok şanslıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 asdasdasd sabreden mithat, fön mak. ermiş. mutluluklar kardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ne iş yapıyorsun Mithat bu kadar önemli, yerinden bile ayrılamayacağın merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 adamın yerine işe eleman almışlar, kendisini kovacaklar haberi yok, keyif yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 mithat ps3 ü sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 artık zam falan gelmez sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=CINZhtB2aHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Otelde santralim gayet tirt bi title aslinda ama ben olmayinca telefona cevap verecek kimse yoktu ondan bi de is bilen eleman almislar bi yemege gittim ohh yemegimi yedim sigarami ictim tuvaletim gelmisti onu yaptim cikista ellerimi fon makinasi ile kuruladim yavas yavas asdsffsdf sevincten mutluluktan kendimi silkicem o kadar mutluyum ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 koçum mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Niye tırt olsun mis gibi iş işte, rahatlamışsın da hem. Ya peki sen işi yaparken niye yanına adam aldılar? Yeni eleman yeni masraf demek tonla, iş yürüyorsa almazdı patron? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Bence Mitat'ı kovacak artık. Yeni elemanlar işi iyice öğrenince GG Mitat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mithat said: Otelde santralim Bu mu? Bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Komik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 taam ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar