Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İŞ YERİNE YENİ ELEMAN GELDİ!

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Bilen bilir buralarda yazmıştım , zamanında iş yerinde tuvaletim varken bile masadan kalkamayacak kadar çok çalıştığım , yerime bakacak kimsenin olmayışı ( ben bir vardiyayım diğer vardiyada çalışan arkadaşlarda böyleydi) müdürün bizi yemeğe çevirişi falan herşeyi anlatmıştım buralarda.

En son pazar günü eleman yok diye 39.2 derece ateşle 13 saat vardiya yapmıştım , pazartesi 15-23 arası çalışmış , salı günü sabah 7-15 çalışmıştım , yani o ateşle 6 saat uykuyla falan işe gitmiştim. Artık bir ara gözlerimden yaş geliyodu , şöyle bi bayılıp fenalaşsam falanda mecburen hastaneye kaldırsalar falan dieycek kıvama gelmiştim.

Bugün 2 tane yeni arkadaş başladı , an itibariyle keyfi sigaraya falan çıktım , bi dolandım çay içtim falan geldim , gerizekalı gibi tuvaletim falan yoktu ama gidebilirim nasıl olsa diye bi gittim elimi yüzümü falan yıkadım fön makinasıyla oynadım falan geldim :D

Birazdan yemeğe çıkıcam , bi kola falan alırım gelirim , geçerim yemeğin başına keyfimi yapa yapa acele etmeden yemek yerim falan.

Bugün saat 15te işten çıkıcam , yarın saat 15te işe gelicem , 24 saat ara var , ve hayır izin günüm değil , izin günüm dündü. Daha önce 5-6 saat aralıklarla işe gitmem gereken günler olmuştu , şimdi işten çıkıp 24 saat sonra tekrar işe geri gelicem ve izin günüm bile değil!

İnsan dışı saatlerde ve hasta halde falan çalışırken şimdi böyle rahat rahat çalışıcam
Sosyal ağlarda paylaş

Otelde santralim gayet tirt bi title aslinda ama ben olmayinca telefona cevap verecek kimse yoktu ondan bi de is bilen eleman almislar bi yemege gittim ohh yemegimi yedim sigarami ictim tuvaletim gelmisti onu yaptim cikista ellerimi fon makinasi ile kuruladim yavas yavas asdsffsdf sevincten mutluluktan kendimi silkicem o kadar mutluyum ki anlatamam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...