kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ben yatarken belgesel açıp izlemeyi sevenlerdenim. sizde öylesiniz kesin. mesela home gibi, izlerken herşeyiyle (müzik anlatış hazırlanış vs vs) güzel belgeseller varmı bildiğiniz ? siyasi bile olur aslında taraflı değilse. sevmiyorum taraflı belgeselleri niyeyse. çok izledim ama bi süre sonra can sıkıyor. tarihi bile olabilir izlemediğim varsa. siz tavsiye edin ben izlemediklerimi seçeyim izlemeyenlerde izler belkim. kaliteli olsun. planet earth gibi olsun. through the wormhole gibi olsun verin işte burdan tavsiyeleri yarım saate yatıcam çabuk olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hatta bu konu sticky olsun ilim bilim sahibi olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 sir. david attenborough tarafindan seslendirilen ne varsa izlenmeli. http://www.davidattenborough.co.uk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 how earth made us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 "What The Fuck Do We Know About Quantum Physics" iyidir mesela. BBC'nin "Wonders of universe"'i de iyidir müzik grafik ve anlatım açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Yok muydu böyle bi konu zaten, yoksa kapatın abi paticik'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Impossible Bridges: The Øresund Bridge Extreme Engineering - Marmaray Clouds over Cuba (E-Belgesel, Google'da arat internet sitesinden izleniyor) Seconds from Disaster - Concorde'li bölüm (ACI de olabilir bu ya) Air Crash Investigation - Bir uçak motorsuz bilmemkaç saat uçuyordu da sonra sağ salim iniyordu o bölüm Home BBC Four - Srebrenitsa Rumeli'ye Elveda (CNN Türk'te idi sanırım) After Life: The Strange Science of Decay (BBC yapımı, yiyeceklerin bayatlamasını anlatıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 şehirli elitist statükocu burjuva kokuyor başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mc_Lovin said: şehirli elitist statükocu burjuva kokuyor başlık Bol bol belgesel izlensin, dağdan indim şehire olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Kitalarin yukselisi serisi baya iyi. The incredible human journey fena degil. Wonders of universedeki abi neden surekli guluyor anlamadim ama o seri de fena degildi Bana da kimya, biyoloji, fizik belgeselleri lazim. Lise mufredatindaki konularin daha ayritili anlatildigi. Boyle o yas grubunun sevecegi turden. Mesela elektrik hakkinda olur, periyodik tablo vs hakkida olur. Var mi bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 http://www.highexistence.com/25-documentaries-everybody-should-watch/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 şurda vardı birkaç sayfa öneri... http://forum.paticik.com/read.php?8,7234010 ama burda da paylaşılmaya devam edilsin bence. bu arada o sayfada koyduğum belgesel linki patlamış. İsmi şuydu: the race of an absolute zero NOVA'nın hazırladığı belgesellerdendi..çok güzeldi. bulunabilrse izlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Orası bilimle ilgili olanlar abi, burda weedle ilgili olan bile var sdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 he yok biliyorum burası daha genel=) ordakilerde akılda dursun diye ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 how earth made us'tan başladım. yarısında uyudum ama güzeldi. yarısınıda yarın izlerim. sırayla gidicem tavsiyelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ilim dışında tavsiye veriyorum hem daha eğlenceli hem de değişiklik olsun: bunu izle bak çok gülersin Exit Through the Gift Shop bu çok güzel hikaye hem de müzik belgeseli Searching for Sugar Man bu da ekonomi hakkında. bayar belki ama vay anasını da dedirttirir Inside Job Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Chasing Ice bunu kesinlikle izleyin. Hem küresel ısınma ile eriyen buzullar hemde süper görüntüler var. More Than Honey de arıcılıkla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 arcane said: bu da ekonomi hakkında. bayar belki ama vay anasını da dedirttirir Inside Job bak inside job'u ben de merak ediyordum nasıl diye,akademi ödülü almıştı sanırım. izlenilecek listesinde ilk sıraya koyayım ben de bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 planet earth The Last Lions human planet frozen planet life Great Migrations zamanında bunları not almışım. en üstten başlamıştım izlemeye ama daha planet earth'ü bitiremedim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 mesajım bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 buda burda dursun: http://www.reddit.com/r/Documentaries/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Norak said: buda burda dursun: http://www.reddit.com/r/Documentaries/ evet taktir ediyoruz guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Cosmos yazıcam ama izlemişindir diye tahmin ediyorum. izlemediysen affetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 biri hepsini torrent e koysa da kasmasak indirsek toptan lkasjdaslj başlık (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar