tunca Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 fevax 3 - quixef 0 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 quixef said: EDIT: Diğer skandallar gün yüzüne çıkıyor, Venduss - Zmain eşleştirilmiş, sana gelene kadar 12 puanlı Dreagloth karşılarına konulmuş, yani finali garantilemek için kasmışsın bayağı bence! abovvv iyi ki çekilmişim.. adam masabaşı oyunlarıyla zafere kilitenmiş.. asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ayıp be bu suclamalar baştan başlatayım bracketleri alta evet veya hayır yazın cogunluga göre baştan yapacam quixef sen yenildigin icin oyun gecersiz ne yazacagın belli çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yoo baştan başlatma derim ben. geyikten anlamayan bir yapın var çünkü yazık sana, ilk sayfada da gereksiz bir atar yaptın böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 quixefte degerli fikrini yazdıgına göre oylama başlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 abi siz ikiniz her an sevişecekmişsiniz gibi geliyor bana.. bir aşkın doğuşuna tanıklık ediyor olabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Adam hem mağlubiyeti sindiremiyor, hem de topluluğun tepkisini çekeceğini anladığı anda geri vitese takarak "ama ben şaka yabdım siz anlamadınız" a bağlıyor. Tam bir quixef davranışı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bir önceki tur eline alanlar konuşuyor dediler de duyamıyorum, bulunduğum irtifaya sesleri gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 riverwind 3 - 1 fevax ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 pati kedisinin ağzına neden ahlak dışı bir şekilde penis çizilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Zıgara hocam o. Askere gidecem la şu macları bitirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Vendus ile maçım varmış, Zmain#2515, eklersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 3-0 hükmen mağlup sayın beni. Pek oynayasım yok, deckler hazır değil, hazırlamaya da üşeniyorum açıkçası ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 dreagloth vs zmain mac sizin, haberleşiyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yapalım akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 eve anca geldim ama oyun açılmıyor... kısmet değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Ben izmirdeyim laptop yok çarşda birlige teslim oluyorum benim yerime fevax çıkmış gibi devam ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Oh oh maçları ayarlayarak buraya kadar geldi, şimdi de "oynasaydım hepinizi yenerdim ki" deme hakkına kavuştu. Valla iyi taktik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 İyi hacı 4. Turnuvayı sen yaparsın artık benim yokluğumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?! zaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Askeriyenin önünden geçersin oolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 quixef said: Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?! zaaaaaa. *yaptı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar