Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Karının ağlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 RRa said: senin olursa bütüngün ağlar herhalde zaten seni döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hatta ağlatırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 benle olsa sadece mutluluktan ağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 vidyo değil de postlar epic süper konu fsgkösçd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 senko said: yetersiz. bi azarla agliyorsan yetersizsindir. senin öyle bir sevgilin yok diye döktüğün gözyaşlarıyla buraları ıslatma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Hep boyle simartiyorsunuz hatunlari sonra soyle kezban boyle kezban diye agliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ne kadar cekici olursa olsun agalayan akdınan o kadar soğuyorumki bana su an köylü gibi geliyor kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 barbu said: senko said: yetersiz. bi azarla agliyorsan yetersizsindir. senin öyle bir sevgilin yok diye döktüğün gözyaşlarıyla buraları ıslatma lütfen. yetersiz kizlarla birlikte olmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Pelin Batu disinda aglamakli konusarak seksi olabilen bir kadin yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 orihime bile isyan etti be bu topike. http://24.media.tumblr.com/69f74330299882247fbafcc3ee244b73/tumblr_myvyeb0DoH1sibpv8o1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 spor spikeri bacılarımızı ağlattılar :( insan içinde ağlanır mı ya. on binlerce yavru köpreğin vahşice katledildiği haberini almam lazım görüntülerle birlikte belki o zaman. kendi başınayken ağlanır tabi. sherlock wedding speech e bile gözün sulanır. ama böyle kameraların önünde, insanların önünde nasıl ağlar insan aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Topici yine güncele taşıyıp çetintaşı dadandıracaksınız. AKPDEN DOLAYI AĞLADI BİLİYORUM BEN AMA SÖYLEYEMİYOR İŞTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abv rte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 canıms ya ne güzel aplıyor loop a aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Senko yaşam koçu tutmuş gibisin son 3 5 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kıyamam yazıkk canım benim bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kıyamam lan. böyle battaniyeyle sarılacaksın ağlamıcak. yönetmen de apaçiymiş. program arasında eleman fırçalanır mı lan? program bitsin sonra fırçala anasını satayım. ağlama konusunda da, kezbanlık Türklere ait değil. haa zılgıt ata ata hönkürerek ağlar o tam kezbanlık da, kızlar böyle gayet normal yani kzıın ağlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Yönetmen gör ki ne dedi de böyle ağladı kız :( Reklam filan girselermiş bari ya. Çok fena soğuyorum şu Ntv'den. Bu olaydan sonra bir de kovarlar, işte o zaman tüy dikmiş olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ağlayan kızlara neden dayanamıyorum ya bunun bir açıklaması olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 başka bir topikte bana verilen açıklamayı aynen sana aktarıyorum. testesteron. testosteron aynen aktarınca yazım hatası da aynen aktarıldı tabi her şeyin cevabı mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Soris said: ağlayan kızlara neden dayanamıyorum ya bunun bir açıklaması olmalı Çünkü kızlar (büyük bir kısmı diyelim) normalde erkeğin gözüne hoş gelir ve gelmelidir, doğanın kanunu bu. Genel olarak, üremek için. Ama konuşup kezbanlık yaptıklarından çoğu zaman sadece libido yüksekliği nedeniyle çekilebilir bir cazibeleri oluyor. Ağladıklarında ise pek konuşmadıklarından daha cazip geliyorlar. (Vahşetül dehşet tespit yaparım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 şuan bende ağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 senin giderin yok hacı, sökmez bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar