paramecium Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Selam, TV'nin altında HTPC(win7) olarak kullandığım bir desktop mevcut. Buna ağdaki başka bir PC(win7) üstünden ulaşıp şu aşağıdakileri yapabilmek istiyorum: -torrent listesini güncellemek -word, excel falan çalıştırabilmek -klavye mouse ile uğraşmadan film falan çalıştırmak Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Teamviewer a otomatik izin verdirt , veya vnc kullan. Windows remote ile ugrasma hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 teamviewer'ın otomatikman ağdan yönetmesi var abi, ben yapmıştım youtube'da çıkıyor ayarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Selam, okie dokie... akşama deniyorum... Teşekürler! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 windows remote desktop un ne sıkıntısı varmış ki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 rutorrent'e bak bu arada, torrent için onu kurarsan çok daha kolay olur uzaktan erişim. Remote desktop yerine vlc gibi uzaktan erişimi destekleyen applar kullanmak daha kolay olur bence senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 aeny said: windows remote desktop un ne sıkıntısı varmış ki anlamadım teamviewer daha iyi ondan. sarcasm mi yoksa gercek soru mu usluptan anlasilmadigi icin detayli bi karsilastirma yazmayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ben merak ettim nesi daha iyi? Detaya gerek yok özet noktalar yeter bana. İş yerinde remote kullanıyorum uzaktan servera erişim için. Gerçi benden başka kullanıcılar da girdiğinden remotela herkesin ayrı kullanıcı açması mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 rdp iyidir, 3389 numaralı tcp portunu forward edin modemden kullanın, teamviewer gereksiz, 5 dakika sonra baglantı kopar vsvs, ayrica direk baglanmak varken neden teamviewer uzerinden gecesiniz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 rdp>tv ya, niye öyle dediniz? yapman gereken mstsc>internal ip>credentials tabi hedefin remote'a açık olması gerekiyor. bir de psw ile korunuyor olması gerekiyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 KHaRoN said: aeny said: windows remote desktop un ne sıkıntısı varmış ki anlamadım teamviewer daha iyi ondan. sarcasm mi yoksa gercek soru mu usluptan anlasilmadigi icin detayli bi karsilastirma yazmayacagim. teamviewer ondan daha yeni ama lan da kullanılacaksa bence hiç gerek yok uzakmasaüstü ile halletsin anlamında nesi kötü dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 http://www.ammyy.com/tr/ ben bunu kullanıyorum , kolay zaten , anlarsın , yeterki açık kalsın uzaktan baglantı sağlayacağın bilgisayarda. Çek her iki bilgisayarda yükle çalıştır, geri kalan yönergeleri takip et,30 saniye sürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 amynin kodları leak edilmişti exploiti fln vardı bi ara önemli işler için kullanmayın amyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Selam, Teamviewer şahane oldu; Allah x (razı olsun+ne muradınız varsa versin+sevdiklerinizle kılsın+tuttuğunuzu altın etsin) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Torrent listesi icin web arayuzlere bak. Agina bagli her bilgisayardan ve tabletten rahatca kontrol edebilirsin boylece. Remote Control gereksiz onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Quo-Vadis said: http://www.ammyy.com/tr/ geri kalan yönergeleri takip et,30 saniye sürmüyor. hocam bunun saat kotası var, bizde bilgi işlemde cok seviyorduk kendilerini, velhasıl en uygun baglantı rdp dir, birden fazla pc niz varsa da rdp dıs nat bacagını degistirirsin orn 3389 icerde 3389 1. pc 3390 icerde 3389 2. pc gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Pascha said: Quo-Vadis said: http://www.ammyy.com/tr/ geri kalan yönergeleri takip et,30 saniye sürmüyor. hocam bunun saat kotası var, bizde bilgi işlemde cok seviyorduk kendilerini, velhasıl en uygun baglantı rdp dir, birden fazla pc niz varsa da rdp dıs nat bacagını degistirirsin orn 3389 icerde 3389 1. pc 3390 icerde 3389 2. pc gibi Home use bedava ya. Herhangi bir saat sınırına takılmadım ben. Salonda HTPC misali ufak bir bilgisayar var, hanım onunla televizyonu monnitor diye kullanıyor, onda yüklü duruyor. Bir şey olunca, ki mutlaka bir şey oluyor. Oradan bağırıveriyor. Ben bilgisayarın başından kalkmaya üşendiğim için bununla hallediyorum :) Tam bir teknoloji ailesiyiz anlayacağın. Neyse arkadaş ta halletmiş meseleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 axedice said: Ben merak ettim nesi daha iyi? Detaya gerek yok özet noktalar yeter bana. İş yerinde remote kullanıyorum uzaktan servera erişim için. Gerçi benden başka kullanıcılar da girdiğinden remotela herkesin ayrı kullanıcı açması mantıklı geliyor. Suna cevap vermeyi unutmusum; Sadece digerlerinden guclu olan veya digerlerinde olmayan ozellikleri yazacagim, hic zayif yonlerine girmeye gerek yok kiyaslamak icin. Teamviewer - inanilmaz hizli. Guncellemeler ping+30ms (lokalde direkt sub 30ms latency) ile geliyor. - Neredeyse baglanti hizindan bagimsiz olarak (500kbps civari) hala 5+fps ile durum guncellemesi alabilecek kadar guzel dinamik aktarim algoritmalari var. - Tamamen multi platform, client ve server in ayni versiyon TV ye sahip olmasi yeterli. Iphone, android, linux, windows, mac, web farketmiyor. Hepsinde ayni fonksiyonaliteyi sunuyor. - Drag and drop dosya transferi. Cross platform da calisiyor. - File transfer lokalde veya internette VNC veya RDP gibi diger protokollere oranla her zaman daha hizli. (versiyonlarla devamli degisiyor oranlar, merak eden testlere baksin ben sayi vermeyeyim) - DirectX ile calismaya devam edebiliyor. RDP falan komple acilmasini engeller mesela. Tek rakibi splashtop, gpu render ile 20+ frame ile directX stream yapabiliyor. - NAT bypass. Istendiginde(aslinda default) baglantiyi kendi serverlarindan gecirip firewall arkasindan ekstra ayar yapmadan calismaya imkan taniyor. Kimsenin tv icin port acmisligi yoktur. Kimsenin de RDP icin acmamisligi yoktur muhtemelen. RDP - Sikistirmayi server tarafinda OS level da yapiyor. - Group policy vb ile ayrica kullanici tanimlamadan hali hazirdaki networkte kullanilabiliyor. - Ek bi server ihtiyaci yok. (default) - Network de printer vb de paylasilabiliyor. - Otomatik cozunurluk ayari. Win den Win e diger protokoller gibi goruntu ve adres paylasmaktansa obje paylastigi icin client remote server i kendinde mirror ediyor. Bi avantaji lokal bilgisayarin kendi cozunurlugunde acmasi remote bilgisayari. TV veya diger alternatiflerde genelde biri birine gore resize olur veya scroll etmek zorunda kalinir. Hepsini zaten kullanicak adam bilir de, normal kullanicinin kullanmasi icin gereken en onemli iki ozellik cross platform olmasi ve ayar gerektirmemesi(nat bypass). Sirket kullanicilari icin onemli olan sey ise TV kisisel kullanim icin tamamen ucretsiz fakat sirketlerde yasal kullanim icin ucrete tabii, RDP ise ucretsiz ve hali hazirdaki kullanici ayarlariyla kusursuz calisiyor. Ev kullanicisinin rdp kullanmasi icin tek bir sebep yok. Bas agrisi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 teamviewer open source vnc üzerine yazılmıştı diye hatırlıyorum... ev kullanımı için iyi, ticari kullandırmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 tv2.0 a kadar oyleydi. Sonra kendi proprietary protokollerini yazdilar. su an 9. versiyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar