Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bilginize arkadaşlar, google playstore, appstore vs vs, %50 indirim var 2014te enparada, mail gelmiş paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Cildirmis adamlar yemin ediyorum. Aslanlarim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 facebook ta diyor mesaj da face de ne satılıyor ki. O kadar cahil kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Bu 100 TL'de 20 TL olayı bitti di mi? Yılbaşından sonra bitmezse açayım diyordum, bulamadım şimdi onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Facebook oyunlarınında satılan ıvır -zıvır muhtemelen , goyun parası potion vb şeylerdir.En iyisi kampanya mektubunun tamamına bakmak. fenn said: facebook ta diyor mesaj da face de ne satılıyor ki. O kadar cahil kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 [list] [*] Kampanyadan yararlanmak için Apple ID, Google Wallet ya da Facebook hesabınıza öncelikle Encard'ınızı tanımlamanız gerekir. Ardından iTunes, App Store, Google Play ve Facebook üzerinden 31/12/2014'e kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm alışverişlerinizin %50'si bir sonraki ayın en geç 3. iş gününe kadar iade edilir. [/list] [list] [*] Kampanya tarih aralığı 01/01/2014 - 31/12/2014'tür. [*]Kampanya sadece iTunes, App Store, Google Play ve Facebook'tan yapılacak [*]Aylık maksimum 25 TL, kampanya bitimine kadar ise toplamda maksimum 300 TL iade kazanılabilir. Ay boyunca yapılan alışverişlere ait iadeler bir sonraki ayın en geç 3. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır. [*]Kampanya Encard ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. Eğer aynı hesaba bağlı birden fazla kartınız varsa, alışveriş sırasında Encard'ınız ile ödeme yaptığınızdan mutlaka emin olun. [*]İndirim kazandığınız bir alışverişinizi iade/iptal etmeniz durumunda, bu alışverişinizden kazanmış olduğunuz indirim bir sonraki ay kazanacağınız indirimlerden düşülür veya Enpara.com Vadesiz TL hesabınızdan tahsil edilir. [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 60 tl harcadım heroes of dragon age e geçen gün şu kampanya olmasa hayatta harcamazdım auehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 steam eklenmiş, aylık 25tl ama olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Laorx said: steam eklenmiş, aylık 25tl ama olsun:) Harika bir haber bu. Ama kafamı kurcalayan şu; 51 TL'lik alışveriş yaparsan 25 TL'sini iade ediyor mu? Yoksa sadece 50 TL'ye kadar yapılan alışverişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Ren said: [*]Aylık maksimum 25 TL, kampanya bitimine kadar ise toplamda maksimum 300 TL iade kazanılabilir. [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 benim hesabım vardı nası para yatırıyoduk bunlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Enpara mı? Iban'ına para gönderiyorsun yada finansbank atm'sine kartını sokup para yatırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 said: Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm alışverişlerinizin %50'si 50 TL'ye kadar yapacağınız alışverişlerin.. diyor Yapacağınız alışverişlerin 50 TL'ye kadar olan kısmı demiyor. Muallaklık sebebi bu. Emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Laorx said: steam eklenmiş, aylık 25tl ama olsun:) NERDE OKUDUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Nesi muallak anlayamadım ben. Gayet açık işte. Öbür ay iade edilecek tutar maksimum 25 TL. İsterseniz 10 TL'lik oyunlar alın doldurun, isterseniz tek seferde 50 ve üzeri yapın yatan miktar aynı olacak. arcane, https://www.finansbank.enpara.com/Kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx said: ...iTunes, App Store, Google Play, Facebook ve Steam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 aynen üstteki mesajdaki gibi, ister 50 tl yi bir oyuna göm, ister 10 tane oyun, oyuniçi ıvır zıvır al, 50 tlye kadar olanın yarısını veriyor devamında etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 vay çok iyimiş bu kampanya. mart ayı dolmadan gidip açayım bi enpara 10 ayda 250 tl save etmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ha eski listeye steam eklenmiş. çok iyi oldu bu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Blizzord da dahil edilsin o halde listeye. Arena sponsored by Enpara olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 yemeksepeti seyi gitti ama bunun demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 steamde bunu çalıştırmak için ne yapıyoruz? Bunun kartının bilgileriyle mi alışveriş yapıyoruz? Kartı yokmuş ki nasıl olacak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 yemeksepeti gitti, kart var kartsız nabıcan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 kartı sonradan getirip veriyorlarmış sanal kart yokmuş. böyle bir şey yapıyorsun sanal kart niye yok ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar