Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 of kargo uçağı çok iyiymiş. bebeyims. helikopteri brakıp onu aliym bari. nerden alıyosun? istinye park? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Selam, Ben önce motoru aldım, sonra da helikopteri :P Benim uçak Mayıs sonu gibi elimde olacak : Tozlarını almak fena bir dert :( Edit: gazozuma lego atan kişidir goldbären :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 adoreoyuncak kazıklıyodu bayadır. yettiğimce bricklinkten alıyordum (örneğin 8110 unimog bana 350TLye maloldu kargo dahil, istinye 700den ittiriyordu) ama şu son 2014 setleri gerek dövizin artması gerek adorenin biraz vizyonunu genişletmesiyle avrupa fiyatına daha yakın geliyor. örneğin 60 € set 200 tlden geliyor, dışarıdan alıp beklemek kargo gümrük kasmak anlamsızlaştı. bağdat cadde şubesinde çeşit daha çok bu arada. sadece lego var çünkü. istinye fıs biraz. esas ağustosta avrupaya (bize de gelirse ekimde gelir anca sdfsfs) düşecek olan 42030 kumandalı loader çok güzel olacak. http://www.brickshelf.com/gallery/povratnik/9999-Box/42030-Volvo/6volvo_sideway2.jpg videoları falan var bakarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 birisi çıksın alsın şu evleri ya. hadi hepsini 2500 yaptım nolur alın:)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 goldbären said: ayım, şimdi içinde alıcı verici, dc motor pistonumsu şeyler falan olan; bildiğin alet, edevat, cihaz, araç yapabildiğimiz mind strom mu technic mi? bi beni adınlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 @gold: istinye cok fis da karsiya gecemem ki zirt pirt. Yeni model sahaneymis, hemen enistenize brief veriym de cikinca alsin karisina :)) @imam: bahsettigin technic. Seviyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ema gelmiş. lego bahane. terliiiiiiiiiiiiik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 techic olması iyi olmuş diğeri çok pahalı ki zaten bende arduino+sensor+servo+alıcı verici bir sürü ıvır zıvır var zaten. bana şase yapacak içinde dişli yatağı olan bir şeyler lazımdı. mindstorms a o kadar para verene kadar köle satın alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 şu volvo loader inanılmaz güzel bir şey ya içim gitti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ben o kargo uçağını çok sevdim 450 liraymış 200 filan olsa alabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 imamizer said: techic olması iyi olmuş diğeri çok pahalı ki zaten bende arduino+sensor+servo+alıcı verici bir sürü ıvır zıvır var zaten. bana şase yapacak içinde dişli yatağı olan bir şeyler lazımdı. mindstorms a o kadar para verene kadar köle satın alırım. mindstorms sadece teknike takılabilen sensörler falan içeriyor fazladan. bir de uyumlu motor var işte servo. yoksa parçalar aynı. teknikte de bitane bol motor + kumanda içeren dev set alacksın. ondan sonra tiri viri ufak setlerle kendi parça havuzunu geliştireceksin. teknik = mekanik midnstorms = mekanik + elektronik bi nevi. edit: şase lazım demişsin. o zaman direk gider kamyonumsu modellerden birini alırsın geniş geniş takılırsın üzerinde. tavsiyem 42024 = 200 TL türkiyede. hiç bişey olmasa hevesini giderir, ikinci elde 100tlden satarsın başkasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Emaleth said: @gold: istinye cok fis da karsiya gecemem ki zirt pirt. Yeni model sahaneymis, hemen enistenize brief veriym de cikinca alsin karisina :)) @imam: bahsettigin technic. Seviyoz. istinyede vardır o mart başıdna geldi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Solozzo said: şu volvo loader inanılmaz güzel bir şey ya içim gitti valla. gerekirse filipinlerde kendimi satar gene alırım bunu ya. 200€ avrupa fiyatı olacak. bizde 700 veya 800 olacaktır büyük ihtimalle 800. tabi haziranda dolar 2.5 avro 3.5 olacağından 1000 tl bile görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 cevap vereyim derken özel mesaj attım idare edin artık :) goldbären said: Solozzo said: şu volvo loader inanılmaz güzel bir şey ya içim gitti valla. gerekirse filipinlerde kendimi satar gene alırım bunu ya. 200€ avrupa fiyatı olacak. bizde 700 veya 800 olacaktır büyük ihtimalle 800. tabi haziranda dolar 2.5 avro 3.5 olacağından 1000 tl bile görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 goldbären said: imamizer said: techic olması iyi olmuş diğeri çok pahalı ki zaten bende arduino+sensor+servo+alıcı verici bir sürü ıvır zıvır var zaten. bana şase yapacak içinde dişli yatağı olan bir şeyler lazımdı. mindstorms a o kadar para verene kadar köle satın alırım. mindstorms sadece teknike takılabilen sensörler falan içeriyor fazladan. bir de uyumlu motor var işte servo. yoksa parçalar aynı. teknikte de bitane bol motor + kumanda içeren dev set alacksın. ondan sonra tiri viri ufak setlerle kendi parça havuzunu geliştireceksin. teknik = mekanik midnstorms = mekanik + elektronik bi nevi. edit: şase lazım demişsin. o zaman direk gider kamyonumsu modellerden birini alırsın geniş geniş takılırsın üzerinde. tavsiyem 42024 = 200 TL türkiyede. hiç bişey olmasa hevesini giderir, ikinci elde 100tlden satarsın başkasına. saatlerdir technic videolarını izliyorum. büyük teker lazım bana. o yüzden Lego Desert Racer 42027 alabilir 50-60 lira bi şeymiş. üzerine gerek duyduğum parçaları alırım. normal dc motoru technice uyarlayabiliyormuşuz. şu eleman anlatmış. böyle bi çözüm lazımki arduino ile rahatça kontrol edeyim. http://www.youtube.com/watch?v=dBNFqcXvnEo bide aklımı Lego Snowmobile 42021 çeliyor paletleri için. ama bundan 2 tane almam lazım. sırf palet için gerek var mı bilemedim. bi ikinci el bakayım ben en iyisi. ucuza denk getirirsem çökerim. ikinci eli yalan gibi. alan satmıyor anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 lan şu nasıl bi güzellik ya!!! http://www.youtube.com/watch?v=cpT2eB25NPE off olm yine buldum para dökecek bi yer. ayım şimdi ben hangi setleri alayım. dnr da olanları söylesene bana. bi de legoda 23 nisan migros indirimi geçiyor mu asdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 hacı onlardaki dişliler falan yok gibi bişey. o paletler tırt bi de. 42006 paleti lazım sana çok daha iyi ondaki. seni dediğim kamyondan aşağısı çözmez. desert racer al ama kamyonu da al. dediğim gibi ufak setlerde beş tane dişli çıkmaz. fazla çeşit de olmaz. zaten zamanla alırsın sararsa. orta bir set alıp A-B modellerini yapıp adamlar nasıl inşa etmiş, dişli - aks olaylarını nasıl çözmüş nasıl sağlam kafes yapmış falan incelemen lazım. ufak setler D&R larda oluyor. oralardan da kesebilirsin anadolunun çorak kasabalarından birindeysen (öyle hatırlıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Offf çok güzel şeyler var, suggestionstaki videolara bakamıyorum içim gidiyor. http://www.youtube.com/watch?v=CgkUDRKacYo#t=97 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Selam, Bunlar custom build mı? Edit: Evet, custom yapılmışmış. >4000pcs! parçaları set mi laıp parçalayarak elde ediyorlar yoksa Lego parça satışı yapıyor mu temasız olarak??? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Zeki Alasya böyle başlamışta evinin bir katını full tren setleriyle kaplamış, şimdi ben ne b.k yedim diyor o kadar parayı gömdüm diye. Metin ise yatırım yapmış köşe olmuş, yani uymayın bu şişmana aklınızı çelmesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 ben kamyondan alacam ya 250 lira ama namussuz adam gibi satan yer de yok, n11, gg de falan var sadece. 23 nisan indirimde dnr bi güzellik yaparsan ufakları da oradan alayım diyorum. bu arada satılık nintendo 3ds. çok az kullanıldı, tertemiz, 2 kere şarj ettim, full kutulu + r4 kart asdffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 nintendo ile lego tam takaslık aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 para tuzağı adam 32 palet sokabileceğin tır yapmış la, iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Selam, Evet, bana tuzak kurulmuş! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Selam, Hedefimdeki setler: 42008 42009 42000 42024 42025 10220 (sempatik buluyorum ama azcık daha ekleyip 9398 mi alsam) Çok deli bir şekilde Unimog arzuluyorum ama fiyatı yüksek ya :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar