pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://blog.us.playstation.com/2014/01/07/playstation-now-streaming-game-service-coming-this-summer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 usa only ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Closed beta usa only Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 2015 eu gibi sanki. aciklamislar bir yerde. yaza usa de surum sonrasinda duruma gore eu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Arabirim lagli oyuna kira ödemek gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bu gelismelerle vita tv'yi batida iyi pazarlayabilseler keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 oyunlarin fiyatlarini publisher belirledigi icin baya sacma rakamlar istiyorlar suan tam komedi. FF XIII icin mesela 15$ istiyorlar 90 gun icin ayni sekil catherine icin 15$ bunlar gene fena degilde. darksiders 2 ve saints row 3 icin 30'ar dolar istemek baya rekor. ulan deep silver ne acmissin euhue. beta daki mevcut oyunlar baya zayif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ya ff13-2 17$, 15$ istiyorlar kirasına lol. öbür başlıkta vermiştim de kıyaslamları yapmışlar işte: http://www.gamespot.com/articles/playstation-now-rental-prices-vs-buying-full-games/1100-6421428/ deus ex 4 saati 5$ lmao, biz satın alıyoruz o fiyata. ve beta tabii, bir arıza olsa hoop üstüne otururlar paranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 paranin ustune oturam gibi bir durum olamaz. 4chan'de bir kac yorum okuyup ordan doldurulmus gibi yorum yapmis gibi olmus o cumlen bence duzelt :) bu servisin adam gibi calisabilcegini dusundugum dunyada bir iki ulke var, bu fiyat politikasiyla hic sansi yok patlar ama atiyorum aylik 10 dolar ver tum oyunlari sinirsiz oyna gibi bir secenek sunabilirlerse belki, bunu yapmakta kolay degil o kadar firmayi nasil ikna edicekler. betaya katilanlarin yorumlarini okuyorum cogu memnun degil, sorun sadece fiyatta degil, performansin korkunc kotu oldugu soz ediliyor. beta falan eyvallah da ciddi iyi baglanti istiyor servis belki ps1 oyunlarini sorunsuz oynatabilir suan. sorunsuz oynuyorum diyenlerin coguna inanmiyorum sony PR muhtemel salmislar nete euhue. fiyatlar ve altyapi vs herseyi rayina oturtabilirse sony, bazi sansli ulkelerdeki kullanicilar icin buyuk nimet haline gelebilir. tabletinde ps oyunlari oynamak. tv ve tabletler icin dualshock kol gerekiyor gerci. http://ps3.mmgn.com/Lib/Images/News/Normal/PS3-DualShock-support-arrives-for-Sony-tablets-1080066.jpg bu isten en karli cikabilcegini dusundugum sey ps vita tv fiyatida ucuz , ps1-2-3/psp/vita oyunlari tek bir alette. iyi bir pazarlamayla baya guzel olabilir tabii bunu dusunecek akil kaldiysa sony'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ya adamlar daha önce oturdu dlc'ler region uyuşmayınca (uyarı falan da yok) paramın üstüne, sallamıyorlar yani dijital ürün mideye indi, hazmoldu mu filan umurlarında değil. parayı verdiğin anda bitiyor ilişkisi. da mesele o değil zaten, şu fiyatlar çok büyük para sağmayı hedeflediklerini gösteriyor bu sistemden. aylık da olsa öyle 10$ filan gibi parayla yetinme ihtimalleri yok şayet bu fiyatları da %90 filan aşağı çekmezlerse beraberinde. çünkü kimse tek oyuna aylık 15$ vermez bütün library aylık 15$ iken. yani bu fiyatlar da "mesela dedik yani" filan değil, adamlar şakır şakır faturayı kesiyor bu meblağlardan. büyük düşüş yapabilirlerse sürpriz olur, yapamazlarsa aylık da uçuk bir rakam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 usa account varsa girebiliyoruz. Serverlar usa de olmasına rağmen denedim gayet iyidir 10mbit bağlantı ile. Geleceği parlak bir sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Nası becerdin oynamayı merak ettim. 100mbit connection ile o connection test geçilmiyor. Ping'e bakıyor, hıza değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Ayakta öpelim modelini kullanmışlar fiyatlandirma için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 DamienThorne said: Nası becerdin oynamayı merak ettim. 100mbit connection ile o connection test geçilmiyor. Ping'e bakıyor, hıza değil sanırım. 50/4mbit uydunet var, evet %99 bir input lag var ama serverların amerikada olmasından avrupa ya açıldığında düzeleceğinden şüphem yok. Şu şekli ile bile fps araba yarışı oynamıyorsan çoğu oyunu güzel oynatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yeni abonelik programi duyurmuslar, aylik 20 dolar, 3 aylik paket 45 dolar ayda 15 dolara geliyor yani. 7 gunluk deneme suresi de vereceklermis. fiyatlar fena dwegil, biraz daha oyun eklesinler alinabilir, suan 200 kusur oyun var. said: You’ll be able to choose from two subscription plans: one month for $19.99, or a three-month package for $44.99 (about $15 per month). The subscription provides access to a large and diverse catalog of PS3 games, ranging from action to RPG and everything in-between. Check out our launch trailer for a sneak peek. We know that there are many PS4 owners who never owned a PS3 or had a chance to play some of the great games it offered, and this subscription provides an easy way to catch up on games you may have missed. Want to try before you buy? Well, good news! We’ll also offer a free seven-day trial to the subscription program when it launches. There’s strong value with the subscription, as you’re getting access to over a hundred great games and lots of hours of game time. What’s more, we will be adding even more games over time, so you will always have something great to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ps tv alayim mi? psone vita oyunları için? 75 usd değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Türkiye'den nasıl acaba performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 vpn ile iyi kotu bir sekil oynanabiliyor. vpn siz baglanti testini bile gecemiyorum. avrupa serverlarini acacaklardi bu sene bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 sony ve ms baktılar ki böyle devamlı iyi oyun ve konsol yapmak zor, göbekten bağlanalım müşterinin cüzdana, her ay tıkır tıkır aksın. oynasa da oynamasa da gelsin para, hem hiçbir şeye de sahip olmasın. oh ne ala. netflix vs gibi oyunları çat çat kaldıracaklar library'den öyle bakakalacak insanlar oyunun ortasında. inşallah iki şirket de cloud gaming'den büyük zarar edip kapayacaklar bu defteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 MS'a karşılık hamle geldi. PlayStation Now PC'e geliyormuş. https://c5.staticflickr.com/9/8097/29055258292_cdc0954b4e_z.jpg http://blog.us.playstation.com/2016/08/23/playstation-now-coming-to-pc-dualshock-4-usb-wireless-adaptor-unveiled/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 böyle hamle mi olur be :D game streaming getirmesi lazım konsoldan. Neyleyim ps3 oyunlarını pc'de oynamayı. Hiç oynamamış olanlar dışında kime yarayacak? Xbox One'daki tüm oyunları PC'ye aktarabiliyorum, yeni çıkacak tüm exclusive'ler de direkt PC'de de almışım sayılacak. Bunun yanında ps now komik. Sony hizmetten zerre anlamıyor ya. Doğru stüdyoya exc yaptırmak ve donanıma abanmak dışında leş bir firma. Neyse içimi döktüm gidiyorum. çav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 red dead redemption oynarız yaa işte ne güzel off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 nileppezdel said: böyle hamle mi olur be :D game streaming getirmesi lazım konsoldan. Neyleyim ps3 oyunlarını pc'de oynamayı. Hiç oynamamış olanlar dışında kime yarayacak? Xbox One'daki tüm oyunları PC'ye aktarabiliyorum, yeni çıkacak tüm exclusive'ler de direkt PC'de de almışım sayılacak. Bunun yanında ps now komik. Sony hizmetten zerre anlamıyor ya. Doğru stüdyoya exc yaptırmak ve donanıma abanmak dışında leş bir firma. Neyse içimi döktüm gidiyorum. çav konsoldan stream geldi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Ps3 oyunları nasıl olacak anlamadım. Ps serverına baglanip stream olarak mı yoksa download edip mi oynanicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 SenariouS said: nileppezdel said: böyle hamle mi olur be :D game streaming getirmesi lazım konsoldan. Neyleyim ps3 oyunlarını pc'de oynamayı. Hiç oynamamış olanlar dışında kime yarayacak? Xbox One'daki tüm oyunları PC'ye aktarabiliyorum, yeni çıkacak tüm exclusive'ler de direkt PC'de de almışım sayılacak. Bunun yanında ps now komik. Sony hizmetten zerre anlamıyor ya. Doğru stüdyoya exc yaptırmak ve donanıma abanmak dışında leş bir firma. Neyse içimi döktüm gidiyorum. çav konsoldan stream geldi ki Ekstra alet takmadan direkt network uzerinden ucretsiz yazilimla oynatiyor mu xbox gibi? Onu diyorum. Ps link pek umrumda degil. Bir hizmet olarak playstation cok zayif maalesef. Ha bende ikisi de var, fanboyluktan degil, gordugumu soyluyorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar