quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 KidLazer said: kağıthane ve dolapderede satan birkaç kasap var dayımlar alır bazen ordan bir de macrocenter'larda bacon bulabilirsin bkz.caddebostan şubesi Oha domuz yiyen dayı EDIT: Sdfsdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 quixef said: KidLazer said: kağıthane ve dolapderede satan birkaç kasap var dayımlar alır bazen ordan bir de macrocenter'larda bacon bulabilirsin bkz.caddebostan şubesi Oha domuz yiyen dayı EDIT: Sdfsdfdsfds adamın dayısı hristiyan belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ya sosisini bulursanız adam gibi, bana da haber edin. gurmenette yok, acaip özledim lan. jambon ve türevleri kolay bulunuyor da, sosisini bulamadım hoş, normalde tercih edilecek şey değil domuz sosisi ama işte bulamayınca gözünde büyüyor insanın not; sosis hakkında şu yazdıklarımı bu ortamda bu kadar rahat yazabiliyor olmamı, avatarımdaki çekice borçluyum. geyiğe sarmadan önce bir göz atın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://awesomegifs.com/wp-content/uploads/reek-sausage.gif çekiçten hafiften korkmadım değil ama olsun asdfsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 BonePART said: quixef said: KidLazer said: kağıthane ve dolapderede satan birkaç kasap var dayımlar alır bazen ordan bir de macrocenter'larda bacon bulabilirsin bkz.caddebostan şubesi Oha domuz yiyen dayı EDIT: Sdfsdfdsfds adamın dayısı hristiyan belki? Yok abi, isterse Cübbeli Ahmet Hoca olsun adamın dayısı sadece Paticikte ilk defa bir önceki kuşağa ait domuz eti yeme durumu gündeme geldi bunu bir not olarak düşmek istedim. Yoksa domuz eti yiyene de domuz etine de bir itirazım yok, tek yememiş olma nedenim konudan da anlaşılabileceği üzere özel olarak aramak gerekmesi, üşenirim ben. EDIT: Ayrıca benim domuz eti yiyen arkadaşlarım var sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Aluriel said: http://awesomegifs.com/wp-content/uploads/reek-sausage.gif çekiçten hafiften korkmadım değil ama olsun asdfsada Lan ne pis igrenc bir bolumdu o.Midem kalkti valla simdi sdsffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Nefr said: ya sosisini bulursanız adam gibi, bana da haber edin. gurmenette yok, acaip özledim lan. jambon ve türevleri kolay bulunuyor da, sosisini bulamadım hoş, normalde tercih edilecek şey değil domuz sosisi ama işte bulamayınca gözünde büyüyor insanın not; sosis hakkında şu yazdıklarımı bu ortamda bu kadar rahat yazabiliyor olmamı, avatarımdaki çekice borçluyum. geyiğe sarmadan önce bir göz atın =P gourmet garagelarda kozmaoğlu diye gayrimüslim bir türk üreticinin ürettiği domuz sosisleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 domuzlu lazanya mükemmel bişey demeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Avcilar lokali varsa etrafta sor onlara. Onlar bilir genelde sattiklari icin. Hem yaban domuzu yemis olursun, ciftlik domuzuna gore dshs iyi oldugu soyleniyor. Bu arada yurt disinda bi aksam yemekte cikmisti domuz. Masaya koydular boyle butun domuzu. Abi köpük köpük yag vardi midem bulandi kendi yemegimi bile yiyemedim. Cok igrenc gozukuyodu lan. Bide derisinu yiyiyorlardi cips gibi kitir kitir of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 herkes domuz eti yemiş hepinizm i marjinalsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bütün alıp şöyle pişirin işte http://www.youtube.com/watch?v=6w3AVSNzxT4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 SeaGle said: Avcilar lokali varsa etrafta sor onlara. Onlar bilir genelde sattiklari icin. Hem yaban domuzu yemis olursun, ciftlik domuzuna gore dshs iyi oldugu soyleniyor. Bu arada yurt disinda bi aksam yemekte cikmisti domuz. Masaya koydular boyle butun domuzu. Abi köpük köpük yag vardi midem bulandi kendi yemegimi bile yiyemedim. Cok igrenc gozukuyodu lan. Bide derisinu yiyiyorlardi cips gibi kitir kitir of. İyi de onlar kendilerini bildiklerinden beri onu yiyorlar sonuçta. Onlar için kızarmış koyun ortaya koymalarından farklı bir şey değil. Bende ağırını yiyemiyorum zaten ama büyük ihtimal tamamen alışkanlıkla alakalı. Bir de yurt dışında domuz aromalı cips falan satıyorlardı. Cipse falan buladıklarına göre bayağı bayağı seveni var demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Tabi adamlar icin normal sonucta ama ne bileyim o kadar yagli bi et damarlari berbat eder abi sdf. Koku olarak rahatsiz eden bisey yoktu ama. Pisirme yonteminde mi fark ediyo acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 her domuz muhabbettinde olduğu gibi aynı seyi yazıyorum tartısma bitsin domuzun eti yenmez sosisi sucugu pastırması yenir bide baby ribs diye bi olay warmıs herkez onu ovuyo bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 şu da eksik kalmasın http://galeri8.uludagsozluk.com/439/yanacaksin_521321.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 piramits quixef said: BonePART said: quixef said: KidLazer said: kağıthane ve dolapderede satan birkaç kasap var dayımlar alır bazen ordan bir de macrocenter'larda bacon bulabilirsin bkz.caddebostan şubesi Oha domuz yiyen dayı EDIT: Sdfsdfdsfds adamın dayısı hristiyan belki? Yok abi, isterse Cübbeli Ahmet Hoca olsun adamın dayısı sadece Paticikte ilk defa bir önceki kuşağa ait domuz eti yeme durumu gündeme geldi bunu bir not olarak düşmek istedim. Yoksa domuz eti yiyene de domuz etine de bir itirazım yok, tek yememiş olma nedenim konudan da anlaşılabileceği üzere özel olarak aramak gerekmesi, üşenirim ben. EDIT: Ayrıca benim domuz eti yiyen arkadaşlarım var sdfsdfsd derdinize çare olayım ben de hristiyanım babam da hristiyan hatta dayım ve eşi de hristiyan annaannem de hristiyandı hatta ilginç olanı baya bi kuşaktır hristiyanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Niye derdim olsun ki? Etrafımda daha az benimsenen hayali arkadaşlara sahip olanlarla, etrafımda daha çok benimsenen hayali arkadaşlara sahip olanlar arasında özünde bir fark yok. Hepsi hasta. Beware the alien, the mutant, the heretic. For the Emperor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 şiştim yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 o kadar domuz yersen sisersin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 iyi bi hristiyan mısın peki? pazarları gidiyomusun kiliseye mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Domuz yiyebilmeyi, domuz yeme hakkını Hristiyanlığa bağlamak aslında tarihsel bir hatadır. Eğer Hristiyanlık=domuz yiyebilme özgürlüğü olarak bakıyorsan bence yanılıyorsun. Ki din tarihçilerinin çoğu Hristiyanlıkta da aslında domuz yemenin yasak olduğunu savunur. Mantıklıdır da aslında. Allah (Tanrı) iki büyük dinde yasak kıldığı (Müslümanlık ve Musevilik) bir hayvanı, neden Hristiyanlık gibi bir dinde serbest bıraksın ki? Keza, Hristiyanlarığın çıkış noktası da Museviliktir aslında. İsa'nın aslında Musevi bir toplumda doğduğunu biliyoruz. Hatta pek çok tarihçi daha da ileri giderek, aslında İsa'nın bir Musevi asilzade (kral, prens gibi) olduğunu savunur. O yüzden, Hristiyan olsan da, (tabii inanan bir Hristiyansan) domuz yerken bir kere daha düşün bence. Haaaa, "Ben yerim kime ne" diyene de eyvallah diyoruz. Sonuçta, günah olan bir şeyi yapmak kişiye kalmıştır. Zaten, pek çok günah arasından Müslümanların niye domuz yemeye bukadar taktığını da anlamış değilim. Rüşvet almak, yalan söylemek, hırsızlık yapmak acaba domuz yemekten daha mı az günah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hristiyanlıktada yasak daha dogreusu old testamentte yasak ama hristiyanlık sectleri neleri dine katıp neleri katmayacaı konusunda cok tartısmalı cogu kişi old testemantı ozellikle leviticusu katmıyo hristiyanlıga Clean and Unclean Food 11 The Lord said to Moses and Aaron, 2 “Say to the Israelites: ‘Of all the animals that live on land, these are the ones you may eat: 3 You may eat any animal that has a divided hoof and that chews the cud. 4 “‘There are some that only chew the cud or only have a divided hoof, but you must not eat them. The camel, though it chews the cud, does not have a divided hoof; it is ceremonially unclean for you. 5 The hyrax, though it chews the cud, does not have a divided hoof; it is unclean for you. 6 The rabbit, though it chews the cud, does not have a divided hoof; it is unclean for you. 7 And the pig, though it has a divided hoof, does not chew the cud; it is unclean for you. 8 You must not eat their meat or touch their carcasses; they are unclean for you. Ama leviticus o kadar sakat bi kitap ki ona bakarsan kölelikte serbest hatta 2 farkjlı kumöastan yapılmıs kıytafet giymekte yasak felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bu arada şu inanılmaz bi quotemus ya hastası oldum Romans 14:2-3 ESV / 33 helpful votes One person believes he may eat anything, while the weak person eats only vegetables. Let not the one who eats despise the one who abstains, and let not the one who abstains pass judgment on the one who eats, for God has welcomed him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Hristiyan adam Muhammed'in dinini tanıyor da mı "Allah İslam'da niye yasaklamış o zaman?" diye mantık yürütsün? Tanısa kendi Müslüman olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar