BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 İstanbulda nereden alınır bilen var mı ? Bacon dur sosistir vs. Kağıthaneden alıyordum eskiden daha beyoğlu na taraflarında bir yerde var mı, yok mu bilen var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 metrocity migrosda görmüştüm bir ara sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 macrocenter'larda var. kasımpaşa'da shell istasyonunun içinde ideal kasap diye bi kasap var (hala kapanmadıysa) orada hem çeşit bol, hem de fiyatlar makul. bi de gourmet garage denen yerlerde var. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 migrosların hepsinde olmuyor tiki semtlere yakın yerde daha rahat bulursun. ama raftaki ürünler kaliteli mi yoksa domuz olsun dandik olsun kaktıralım kalitesinde mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 genelde pahali: bacon 80gr - 14 tl bu da var: http://www.gurmenet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 BeIlow said: Kağıthaneden alıyordum eskiden kağıthane'de nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 eski evimin orada levent çarşıda satıyorlardı şarküteriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bakalim topik nereye gidecek bellow senin adin kaandi degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Cihangir Carrefour'dan aliyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 günah günah alın ama yemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Lan halis muhlis pastırmaya GOKUYO BU ÖEH ENTELİM BEN diyip yemezsiniz. Gavurun domuz eti bir 8 misli falanken pastırmanın böyle topicler açarsınız. No offense op :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Bir de domuz etinin bazısı hakkaten çok dandik oluyor. Geçen hafta aldığımız da bacondı bu da bacon, e bu niye ot gibi diyorsunuz bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 zincirlikuyu > zorlu center, eataly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Tori said: Bir de domuz etinin bazısı hakkaten çok dandik oluyor. Geçen hafta aldığımız da bacondı bu da bacon, e bu niye ot gibi diyorsunuz bazen. abi paketlenmiş satılanlar çok dandik bir de domuz bacon'ın türleri var bi sürü: ringa back american ringa biraz daha yağlı sanırım, kahvaltılık. uzmanı yazarsa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 domuz çok pis muhabbeti dönmemiş henüz hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 domuz iyidir çünkü içinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bearmanpig eti satan yer ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 domuz etinin sarkuteri urunleri arasinda satilmasiyla ilgili bir yasa mi ne vardi, aslinda her yer satabilir artik. balik pazarina bak taksimde, bir de sultanahmet taraflari ucuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Taksimde balık pazarına baktım dana bacon var domuz bulamadım. Sabah kahvaltıya gelenler domuz bacon filanda istiyor, bende seviyorum kalitelisini arıyorum bakalım. Bebek migrosta varmış oradan alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 migroslarda bi ara vardı belirli bi raf koymuşlardı, macrocenterlarda var bildiğim kadarıyla. ama böle löp et alcaksan bilmiyorum. dediklerim genelde bacon falan. lezzetli hoş bişi abi ben ingilterede çatır çatır yiyorumda alıp kendi evinde kızartırmısın desen yapamam abi kokuyor hakikaten pişirirken. güzel bi koku sistemi olsa ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kaca alacaksiniz kilosunu vuralim bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Metrodan alican, ama bacon disinda domuz eti yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kağıthane ve dolapderede satan birkaç kasap var dayımlar alır bazen ordan bir de macrocenter'larda bacon bulabilirsin bkz.caddebostan şubesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 real ve carrefourlara da bak, macrocenter kadar olmasa da pahali olur. aslinda taksimde illa bulursun, dudu odalari sokakta sarkuteri var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Gülümseyin....fişlendiniz Topicin amacı sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar