Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 http://www.teamliquid.net/video/streams/SDA%20Marathons bugun ikinci günü olması lazım biraz gec kaldım ama bin türlü oyunun speedrunının yapıldıüğ bu sıradada kanserle mücadele için para toplanıldığı bir event. tam su anda bir yandım alarmı yüzünden bosalttıalr odayı ama devam eder biraz sonra. http://gamesdonequick.com/schedule burdada şikeçül var. yarın daha bi pc oyunu yüklü o yüzden izleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 said: Vampire: The Masquerade: Bloodlines 0:57:37 http://www.gurl.com/wp-content/uploads/2013/05/ayeeeeeeaiaiai.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hitman bloodmoney silent assasin 1:00 aklınız duruyo adamlar bildiğinzi oyuunları oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 öyle oynanmaz o oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi adam cerrah gibi bi tarafından girip diger taraftan cıkıyo full silent assasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Cuce said: hitman bloodmoney silent assasin 1:00 aklınız duruyo adamlar bildiğinzi oyuunları oynarken 1 dakika değil di mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 nası 1 dk lan yükleme ekranları daha uzun sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 1 saat ya dakka değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Kojiroh said: said: Vampire: The Masquerade: Bloodlines 0:57:37 http://www.gurl.com/wp-content/uploads/2013/05/ayeeeeeeaiaiai.gif dfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 blood money 1 saatte rahat biter ya ben de 2-3 saatte falan bitirdiydim full rampage, sağ npc bırakmıyodum sdfgh , silent assasino. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 craig david benim 1yılda bitirdiğim yoshi bilmemne worldü 3 saatte bitiriyomuş şu an, hll tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 dün ve bugün 3 rapor yazmam gerekirken oturdum izledim bunları, crash the bandicoot run falan vardı çogzel. arada bağışçılardan gelen mesajları falan okuyorlar, bu kadar fazla insanın kansere yenik düştüğünü farketmemiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 zaten olay para toplamaktan cok konu hakkında farkındalık yaratmak. ha tabi sasırtıcı miktarda para topluyolar oda güzel tabi ama bir sürü kanser arastırmasının kavuğunu anca doldurucak paralar. öbür taraftan kanser işte öle bi illet, ama insan bildiğinin ettiğinin basına gelmeden anlamıyo kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 8 ocak mikemmel Bastion Another World Star Wars SNES Golden Axe Dungeons and Dragons: Shadow Over Mystara Fire Emblem 7/Sacred Stones ama o saatlerde sunum falan yapıyor olcam :<, golden axe'e yetişirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bu arada sapkın bi komunite zaten speedrun komunitesi. abi yandın alarmı caldı eleman oynamaya devam ediyo, baktıalr durmuyo ilk gelen tepki "stop the timer" dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Kojiroh said: said: Vampire: The Masquerade: Bloodlines 0:57:37 http://www.gurl.com/wp-content/uploads/2013/05/ayeeeeeeaiaiai.gif varmı şunu izleyebileceğimiz bi yer. yetemedim ben bulmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi adam mario oynamıyo guitar hero expert oynuyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 dark souls oynasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 oynanan oyunları nerden izleyebiliriz hitman flan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 restream olur off timeda bide altta linkler var zaten speedrunner sitelerine ordan izliyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 FE: Sacred Stones nasıl 2 saat yapacak ya. makine gibi oynaması lazım, önünde saygıyla eğilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 gozlerim blueglass siglemic ve cosmoyu ariyor http://i.imgur.com/o162T.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 yalnız dün izlerken cringe bastı yeminlen.4 kişi bi divana oturmuş, divan virginity beacon olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Cuce said: tam su anda bir yandım alarmı yüzünden bosalttıalr odayı ama devam eder biraz sonra. Cuce said: bu arada sapkın bi komunite zaten speedrun komunitesi. abi yandın alarmı caldı eleman oynamaya devam ediyo, baktıalr durmuyo ilk gelen tepki "stop the timer" dı abi nası ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abi adamın bioshock'da bulduğu buglar... vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar