Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar sandalyeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fileli aramasam çok fazla alternatif var hemde ucuz ama fileli oldu mu destekli ergonomik olanlar çok pahalı bir şekilde başlıyor.

fileli bende ilk defa geçen sene denedim ki antalyada yaşıyordum yani sıcağı düşünün. antalya sıcağında istediğin kadar klima vs. aç eğer oturduğun şey deri/kumaş (kumaş deriye nazaran çok daha az tabii) ise sıcaklama ve terleme olabiliyor hele ki tene temas ediyorsa. malum yazın da pantalonla oturmuyorsun bir şekilde dokunuyor yani.

xetraynex onay vermiş şu an çok mutlu oldum. direkt gidip onu alacam.

xetraynex alırken gidip mi aldın yoksa kargoyla mı geldi? 40 tl gönderim istiyorlar çöpe atmak istemedim o kadar para. gidip bir sürü şey alacam zaten onlarla birlikte daha ucuza gelir mi bir şey fark etmez mi yoksa? gidip aldığında kargo fiyatlandırılması nasıl yapılıyor biliyor musun?

eğer fark etmiyorsa çekecem şimdi kartı dizlerim maffoldu ne zamandır.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

fileli aramasam çok fazla alternatif var hemde ucuz ama fileli oldu mu destekli ergonomik olanlar çok pahalı bir şekilde başlıyor.

fileli bende ilk defa geçen sene denedim ki antalyada yaşıyordum yani sıcağı düşünün. antalya sıcağında istediğin kadar klima vs. aç eğer oturduğun şey deri/kumaş (kumaş deriye nazaran çok daha az tabii) ise sıcaklama ve terleme olabiliyor hele ki tene temas ediyorsa. malum yazın da pantalonla oturmuyorsun bir şekilde dokunuyor yani.

xetraynex onay vermiş şu an çok mutlu oldum. direkt gidip onu alacam.

xetraynex alırken gidip mi aldın yoksa kargoyla mı geldi? 40 tl gönderim istiyorlar çöpe atmak istemedim o kadar para. gidip bir sürü şey alacam zaten onlarla birlikte daha ucuza gelir mi bir şey fark etmez mi yoksa? gidip aldığında kargo fiyatlandırılması nasıl yapılıyor biliyor musun?

eğer fark etmiyorsa çekecem şimdi kartı dizlerim maffoldu ne zamandır.

benim almam sorunlu oldu. gittim aldim Izmir Bornova Ikea'dan. Eve geldim kurdum mekanizmayi oturtamadim. Biseyleri kirdim icinde veya kirik cikti. Geri goturdum degistirdim aninda yenisini verdiler ayni olay yine oldu.

Sonra bir daha magazaya geri gittim orada kurdurdum eve getirdim.

Bence orada kurdurun, uzerine oturup amortisoru en alt konuma cekin. Benim Opel Astra'nin arka koltuguna yatarak sigdi oyle getirdim eve.

2 yildir kullaniyorum, sifir sorun. Sıkça da kullaniyorum.

Ki kilolu bir insanim ben 100+. Bel agrisi da oluyor bende. Ama bu koltukta cok cok cok rahatim. Artik baska koltuklara oturamiyorum neredeyse.
Mesaj tarihi:
abi benim dediğim şey benim için hayati önem taşıyor. kollarımı hep koyuyorum ben yanlara ve orası yumuşak olmalı kesinlikle. böyle bir huyunuz varsa dikkat edin işte bilemem.

ben zayıfım bi de ondan da kemikler batıyor olabilir tabi fsd
Mesaj tarihi:
ikeadan şöyle 1-2k lık bir şey alsan totalde eve gönderim için nasıl bir fiyatlandırma yapıyolar biliyor musunuz? tutar üzerinden mi, kiloya mı bakıyorlar, neyi baz alıyorlar?
Mesaj tarihi:
bingildak said:

ikeadan şöyle 1-2k lık bir şey alsan totalde eve gönderim için nasıl bir fiyatlandırma yapıyolar biliyor musunuz? tutar üzerinden mi, kiloya mı bakıyorlar, neyi baz alıyorlar?

80 tl'ye kadar sabit 10 lira, sonrasında %8 mi ne kargo bedeli çıkartıyordu yanılmıyorsam.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

hacim
Mesaj tarihi:
Fileliler yakıyor ya yazın çekilmez onlar. Baktıklarımın filesi hep dandik malzemeydi, plastiği fazla. Izgara eder insanı yazın.

Bende de adore var, ayak içinde dürümcülerin hasır taburelerinden aldım, çok rahatım şu sistemle. Yazında sandalyenin üstüne örtü çekiyorum, ter sorununu da öyle çözdüm.
Mesaj tarihi:
file yakıyor ne lan, filenin olayı zaten yakmaması asdasd

hava alıyor boşluklu olduğundan dolayı, yakmaması amaçlanan şey zaten eğer fileliyse ve yakıyorsa bir sorun var demektir

fistan seninki özel deridir abi, özel insanlara özel deri üretip gönderiyorlar. evrensel olan bir şey senin için geçerli olmayabilir.
Mesaj tarihi:
Adore şunu düşünüyorum bende yada ikeanın yatan pongmudur nesidir. Gerçi adore için masa şart.
Masa + Koltuk kaça mal olur acep. Dandik bilgisayar masası değilde çalışma masaı lazım bana biraz genişçe.
  • Yeni Oluştur...