Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 en kısa sürede en çok mesajı almak üstüne bir iddaa ya girdin.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 "ben istesem dylanndan daha fazla attention görürüm lağn" diye iddaya girdin biriyle. şimdi de en yumuşak yerimizden vuruyosun steam oyun falan
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ilk ipucu: Konu acildiginda misyonunu tamamladi daha ilk mesaj bile gelmeden. Konuyu takip etmemin tek nedeni konuyu acma sebebimi tahmin edebilen olursa hedaye vermek, ha bide iste canim sikildi onunda payi var.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 NoTwisT said: degil neden actigin onemli degil de sonunda dayak yiyeceksin gibi
Mal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 NoTwisT said: Ilk ipucu: Konu acildiginda misyonunu tamamladi daha ilk mesaj bile gelmeden. Konuyu takip etmemin tek nedeni konuyu acma sebebimi tahmin edebilen olursa hedaye vermek, ha bide iste canim sikildi onunda payi var. e ben dedim canın sıkıldı. basit düşüncen herzaman. steam yok.
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hayatin sirrini bulmak veya dis guclerin baskisi sebebiyle acmadim tabiki konuyu. Onemsiz bisi, bilen olursa hediye alacak bu kadar basit.
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 lan sequa ugrastiriyordu ama en azindan hediyeyi veriyordu sen tam memet ali erbil çiktin
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ahah O zaman Ikinci Ipucu gelsin: Bu sebeple mesaj atan veya konu acan tek ben olamam. Illa vardir baskalari. Forumdaki bir problemden dolayi (veya problem degil ama ben bilmiyorum nasil yapacagimi) Eh bilin len artik.
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 güncel başlıkların ırzına geçildiğinden dolayı mı?
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 turuncu ekrandan isyan etmiş bir genç daha :(
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 garbıç postları sayılmadıgı için açtın tabi
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 NoTwisT said: ahah O zaman Ikinci Ipucu gelsin: Bu sebeple mesaj atan veya konu acan tek ben olamam. Illa vardir baskalari. Forumdaki bir problemden dolayi (veya problem degil ama ben bilmiyorum nasil yapacagimi) Eh bilin len artik. konu açmış olmak için konu açmışsın. ve buradaki salakları izleyerek eğleniyorsun. 5 dolara patlamış mısır almaktan daha iyi sanırım. iyi geceler.
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Başka bi konu açacaktın aslında ama sonra onun çözümünü buldun, veya vazgeçtin bu da ortada kaldı sonra editledin adını. Veya fazladan açtın bu konuyu.
Öne çıkan mesajlar