navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ekran kartı aldım, yanında şu 3 oyun verildi. para edermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 eder. gtx780 mi aldın, nereden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 49.99 59.99 59.99 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 promo keyleri onlar, satan çok oluyor. 15-20$ eder herhalde. uplay keyi zaten. sadece arkham origins steam sanırım şurdan bak http://www.steamtrades.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 toggie said: eder. gtx780 mi aldın, nereden? asus 770 oc 300-500 extraeniyisi felam bişi aldım Hacıtlar, soruyu biraz eksik sormuşum * ben oynamıyorum, burdan almak isteyen warmı? * kaç para verirsiniz * malbuş+dürüm accepted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Xenus said: promo keyleri onlar, satan çok oluyor. 15-20$ eder herhalde. uplay keyi zaten. sadece arkham origins steam sanırım şurdan bak http://www.steamtrades.com/ eet aynen bundanmış 2 denesi uplay, batman steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Oyun oynamayacaksan o ekran kartnı neden aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 oha 3 oyun ne lan, bana sadece splinter cell vemislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 JestersTear said: Oyun oynamayacaksan o ekran kartnı neden aldın? verdikleri oyunları beğenmedim hacıt hopla zıpla, beceremedim :) total war kasıyodu benim emektar sistemde, pcyi değişince bunu aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 peki neyi beğenerek oynuyorsun? ölümüne bf4çü falan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yok bf4 de çok hızlı geliyo heyecan yapıyom :) daha bööle homm3, command conguer, total war, starcraft düşünüp ööle oynananlardan yaş ilerliyo, kalp war bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 HOMM3 dedi. Adam Glorious PC Gaming Master Race. Siz hala hoplayıp zıplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Deathblade said: HOMM3 dedi. Adam Glorious PC Gaming Master Race. Siz hala hoplayıp zıplayın. napiim abi "bence" bunun üstüne bişi çıkmadı henüz çıkarsınlar onu oyanayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ekran kartı biraz overkill olmuş homm3 için, ama olsun. takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yok ekran kartını total war shogun2 için aldım. 8800 wardı 2006dan kalma, lolo yaptı, değiştirmek zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 JestersTear said: peki neyi beğenerek oynuyorsun? ölümüne bf4çü falan mısın? adami bir dovmedigin kaldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 atın bi 50-60 lira verem 3 ünüde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 SenariouS said: adami bir dovmedigin kaldi lan sen karışma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 50 atayim eger satmak istiyorsan uplay keyleri sevmiyorum ama sonucta oyun oyundur buyuk sevaba girersin hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 DareJedi said: 50 atayim eger satmak istiyorsan uplay keyleri sevmiyorum ama sonucta oyun oyundur buyuk sevaba girersin hem. ferdim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Eski ekran kartını atmasaydın keşke, forumda statü aracı olarak kullanırdın. Ekran kartına kadının olacak en az bir üye biliyorum sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 DareJedi said: 50 atayim eger satmak istiyorsan uplay keyleri sevmiyorum ama sonucta oyun oyundur buyuk sevaba girersin hem. Benim oyunlar hesaba tanımlanmış, oynanamam lazımmış patlamış yane neyse darejedi arkadaş askere gidecekmiş, hayırlı teskereler bide adamın 645 dene oyunu war lan ! konuyu kapatın, yakın, yıkın işim war betmen oynucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 onu diyecektim ben de oynamışsın denemişsin nası satacan sdfjhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Yalçın abi universitede oyun oynayarak 5000 tl maaş alan tek memur sensin galiba hee kıskandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ufukcum, memur deel network system administrator :p lan sanki bi bana mayış veriyo devlet PrudenT said: onu diyecektim ben de oynamışsın denemişsin nası satacan sdfjhsdf yok hacıt kurmadım oyunu, promo key i alıp steam e girdim saece, kurmadan bekliyodu ööle ama olmuyomuş ben bi yerinde "oyunu arkadaşa göndert" gibi bişi war sanıyodum yokmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar