Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mc donalds diet ?!?

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Asiri protein almak karaciger ve bobrekleri harap eder. Protein shake denen seyin yarardan cok zarari var. Ayrica asiri protein istahi oldurup dengeli beslenmene de engel olur. Yaninda yedigin kiz porsiyonu bir salata o kadar agirlik kaldirdiktan sonra sana gereken seyleri karsilamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

Kanuni said:

kotu kolestrolu dusmus yaziyor linkte.

bu arada fastfood a kizip supplement hupletmek :)

protein shake vs 1 gun sonra kalani bir koklayin ne iciyorum lan ben dersin.

oda endustri soris.

ben iciyorum valla. ama endustriel sonucta vardir bir seysi.

aslinda fastfood ismi altinda acik sacilan nesneler harici evimize giren bir cok urun (yediklerimizin cogu) dogal degil artik. aciktakilerin nasil uretildigi veya yetistirildigi mechul. soz konusu para olunca dunyada basi ceken, insan sagligiymis vs gibi konular onemsiz.

dogal olanida bio diye etiketleyip gotumuze sokuyorlar fiyatlariyla. ki onlarada inanmiyorum ben.

abi tabiki de kötü kokucak bozuluyor çünkü, agzı kapalı şekilde buzdolabına koayrsan kalanı bozulmaz ki bozulması normal kötü kokmasa bi sıkıntı var demektir

bi sus mantikli konusma, surda sariyoz iste :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada supplement kelime anlami ile dahi tamamlayici -ek anlaminda kullanilmali.

etmi yiyorsun bolca, siktir et protein shakei vs yi. vitamin bok pusuru dogalmi aliyorsun bosver one a day haplari, enerjin mi yeterli ne yapacaksin ki zaten pre boosterlari vs..

ha bunlara yetemedin bekarsin paran yeterli degil al protein shake kullan.

cok dertsiz bir konu o kadar cok bok pusur bilgiyle karisik hale gelmis ki..

yap sporunu guzel beslen bak hayatin tadina.

sporcusundur prosundur inanilmaz yuksek hedeflerin vardir eyvallah. bir sey diyemem ona. cunku karsindakide aliyordur steroid vs ve sende takmissindir kafana hayatinin hefedefidir.

pazarlamanin kuklalariyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Asiri protein almak karaciger ve bobrekleri harap eder. Protein shake denen seyin yarardan cok zarari var. Ayrica asiri protein istahi oldurup dengeli beslenmene de engel olur. Yaninda yedigin kiz porsiyonu bir salata o kadar agirlik kaldirdiktan sonra sana gereken seyleri karsilamaz.

bilmediğin konuda hipsterlık yapma bari abi
Sosyal ağlarda paylaş

olaya yaklaşım tarzından bahsediyorum ben.

protein tozu böbreği harap eder,

kaç gr protein tozu, ne kadar sürede, kaç kiloluk insanı, tam olarak ne şekilde

bunların cevabının oldugu yayınlanmış bir makale biliyorsa yollasın biz de okuyalım.

Her şeyin fazlası zarar, protein tozu böbrekleri harap eder herhangi bir bilgi istemeyen bir yorum, yapmayın daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

görüyoruz ekranlarda protein tozu içip ölen adamlar var daha geçen bir çocuk öldü dinamit diye bir protein tozu markası içmiş hemde.

Protein tozu değildi o, uzak doğu üretimi saçma sapan bir ürünü nasıl kullanacağını tam olarak bilmeden almış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...