Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Var mı bildiğiniz iyi, yüzme dersi de alınabilecek? Omurga eğriliği varmış bende, bugün öğrendim. Doktor egzersiz verdi epey bir, bir de yüzecekmişim. Sorun şu ki bırak havuza gitmeyi, yüzmeyi bile bilmiyorum ben Ankara bebesi olarak. Nerede iyi havuz bulabilirim? Üniversite nedeniyle Sports International filan indirimli ama oradaki ek şeylere hiç gerek yok yani, daha uygun bir yer arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 etimesgut. Arkadaşım anlatıyordu ordan aklımda kaldı. Ama nasıldır bilemicem online görürsem arkadaşa sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 La Bilkent görmüş adam Etimesguttaki havuzda napsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Bilkent spor salon vs. ile aylık 400 istemiyormuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ogrenci indirimi var Bilkentlilere ama ne kadar bilmiyorum. Zaten komple spor salonu o, sirf havuz olunca daha ucuz olur sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Hacettepe Beytepe'deki tam olimpik yüzme havuzu da çok güzel ama hep üyelere falan indirimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Duz gidemem ben, yuzmeyi ogretecek bir kurs filan lazim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 oha yüzme bilmemek ne lan sene 2014 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 angaraliyiz, deniz vardi da biz mi yuzmedik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yaz tatilinde dağa mı çıktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 gerge orjinal kursa gitmek istemiş bulamayınca öğrenememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 11-12 yasina kadar filan Istanbul ve Ankara disinda bir yeri pek gormedim. Sonra gorunce de ogrenmedim; korktum oyle, dalgalar filan. Oyle kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hiç uğraşma bence yüzme kursu için o paraya sezon öncesi sonu 1 hafta git deniz kıyısı bi yere takıl zaten öğrenirsin. gerçi 2x yaşlarda yüzme kursuna yazılmakta cesaret ister böyle tuvalet eğitimi bitmemiş çocuklarla falan yüzersin artık :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Saglik icin gidiyorum, doktor yolluyor. Niye tutturayim yoksa bu yastan sonra yuzecegim diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 keko olmamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 nası lan yüzme bilmiyo muymuş gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi ankaralı olmakla ne alakası var adımızı çıkaracaksın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 insan yüzmez mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yüzmez çimer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bizim aü tandoğan kampüsünde var türkiyenin en büyük kapalı havuzu. kesin ders falan da veriliyordur. http://sks.ankara.edu.tr/havuz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 üniversiteleri kullanabilirsin sanırım. ama mesajını okumadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 gun gecmiyor ki pati sasirtmasin. au kapali havuzu basarili, hem lokasyon, hem demografi hem de fiyat acisindan. oradaki guardlardan birine de soyle, ozel ders ayarlasinlar. 5 yas ustu yuzme kursu yoktur dunya ustunde muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yuzme kursu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 KHaRoN said: 5 yas ustu yuzme kursu yoktur dunya ustunde muhtemelen. Parasını verip, havuzlu spor salonuna yazılınca her türlü öğretiyolar ya. Ankara'da 3 aylığına gittiğim spor salonunda gayet +50 amcalara teyzelere yüzme öğretiyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hali hazirda suyun ustunde kopekleme vs bi sekilde kalabilene teknik yuzme kursu vermekle batmamaya calisma kursu arasinda fark olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar