Xht Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Selam, 4 Adet Creative Airwave, kutusu açılmamış şekilde satılıktır. Tüm renklerinden 1 adet mevcut. İstanbul avrupa yakası tarafında elde teslim edebilirim. Onun dışında fiyatı vatanbilgisayarda : 235 TL istediğim fiyat : 150 TL ( kargo alıcıya ait) ayrıntılı bilgi için : http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/creative-airwave-pembe-airwave-bluetooth--nfs-speaker---pembe/productdetails.aspx?I_ID=68669 Bluetooth ve NFC özelliği ile bu özelliğe sahip tüm telefonlarda kablosuz olarak kullanabilirsiniz. Şarjı Micro-usb ile gerçekleşiyor ve 2 saatte full oluyor. 12 saat dayanıyor. birden fazla siteye konu açtığım için lütfen renk konusunda hala olup olmadığını sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ses kalitesi nasıl ? bende var bir tane dum tıslarda bozuluyor dum tıs kalitesi iyiyse eğer düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bahsettiğin "dum tıs" özelliğinde bir şarkı yollarsan test edebilirim, bende kullanıyorum herhangi bir - yönünü görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 pembe gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 this is paticik demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 alet güzelmiş ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Vatandaki fiyati indirimsiz yazmışsın indirimsiz 230 lira ama haftasonları %30 indirim yiyor o fiyat. 100 liraya falan vermediğin sürece alınacak bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Selam, Airwave ile ilgili %30 indirim yapamazlar. Alış fiyatları 70$ çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ben de ilk küreği kim vuracak diyordum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ebatları nasıl? maviyi alsam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Boyu 1,5 karış eni 1 karış gibi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 JestersTear said: Vatandaki fiyati indirimsiz yazmışsın indirimsiz 230 lira ama haftasonları %30 indirim yiyor o fiyat. 100 liraya falan vermediğin sürece alınacak bişey değil. sanane arkadaşım, para sahibinin keyif sahibinin. isteyen 120'e alır, istemeyen 50'e almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bi gün kafa göz dalıcam buna ama hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 gölge yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Fiyatı 120 TL ye çektim arkadaşlar. 3 Adet farklı renkte kaldı elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar