Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yine ayni hizda dusebilir ama. bitcoin'e uzun vadeli yatirim olarak girmeyin. ben buunu gordum. daytrading yaptigim zamanlarda hep kazandim. yatirim yapayim dedigimde kazancimdan cogunu kaybettim.
Mesaj tarihi:
bana 10k yollamazsanız gidip sadece 50 liralık btc alırım daha da 200 ü bile görmez btc söylim.

bkz: ltc 3 den 30 a çıktığında 100 liralık ltc aldım, o günden sonra daha 13 15 üstünü görmedi galiba. şu an 1 lerde mi ne sanırsam değil mi?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
örnek veriyorum şu an ki chartta 165'e alış, ve 110'a alış iyi gibi görünüyor. zaten oralar kırılırsa pul diye çocuklarınıza bırakırsınız. o noktadan alırsan ve btc batmazsa her türlü kazanırsın. ben aylarca öyle para kazandım. paranın yarısı ltc'de pul oldu, diğer yarısıyla 2 katını kazandım.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

parası olan alsın atsın kenara. güvenin bana.
yatırım tavsiyesidir.

şurda günlük para yatırma limiti 1000 lira diye daha fazla yatıramamıştım. 500 den 2 btc almıştım. beni dinleyen şu an ayı gibi kar etti. benim 1000 lira 11 günde 1380 lira oldu.

güzle fırsattı daha iyi değerlendirseydim keşke.
Mesaj tarihi:
http://e13o13.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/istock_000004801707xsmall-265x300.jpg

gün içerisinde min. 30 dolarlık bir yükseliş bekliyorum. yatırım tavsiyesidir. al coinini bekle.

şu an 221.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hong Kong's MyCoin Disappears With Up To $387 Million, Reports Claim

Reports are emerging from Hong Kong that local bitcoin exchange MyCoin has shut its doors, taking with it possibly as much as HK$3bn ($386.9m) in investor funds.
Mesaj tarihi:
bu patlayan saadet zinciri miner kontrat satanlardan galba
patiden de kontrat alan vardı galba ?!

http://www.coindesk.com/hong-kong-exchange-mycoin-disappears-387m-reports-claim/
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Goering said:

687tl oldu btcturk,
cin faiz indirdi -bu fiyatlardan daha yukarı gidebilir bir süre-

670 alış
750 satış

teşekkürler

gene erken çıktım nalet olsun
Mesaj tarihi:
Ben de Bitfinex'te lending işine girdim.
Bitcoin'e alternatif olarak dolar yatırıp yüksek faiz peşinde koşmak isteyenler deneyebilir.

İmar Bankası yokluğunda dolara en yüksek faiz Bitfinex'te.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...