Lectre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 indirtmiyor bana chrome engelledi kötü yazılım diyor bende uğraşmadım. gt650m var laptop, kazanır mıyız bir şeyler? değer mi indirmeye? parayı direk banka hesabına çekebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 3 kuruş için laptopuna yazık edersin, notebook ekran kartları baya tırt oluyo, gtx değilse daha da tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 cointellect babama kadar ulaştıysa eğer işin cılkı çıkmaya başlamıştır haberiniz olsun :) bilgisayarla alakalı olmayan birinden duymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 https://docs.google.com/file/d/0BwhlByKyFNFXV0VoLWtVbmhoYVE/edit?pli=1 Mining makinalarinin Estonya'da degil Cin'de oldugunu soylemis calisan eleman ki onun da oldugunu sanmiyorum. Estonya'da calisan Fransizlar. Mis gibi kokan ponzi. Dikkatli olun, uzulmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ya parayı çekicem demodan kazandığımda + 29€var affiliates'lerden kazandığım onlar ne zaman onaylanıyor? Onu bekliyorum çekmek için. 14 days yazıyor ama hala collect çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 live balance düşünce çekebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Şimdilik fena gitmiyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 hah düşmüş süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 99€ yatırsam mı yeea :/ 36€ bakiye var şu an çekebileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 patlamadimi hala? sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Ne bok atıyon lan sen kazanmıyon diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 okuyom ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Cex.io da menunum az ama öz bir gelirim var fakat son zamanlarda çok kişi GHSlarını UMISOO ya ceviriyor ben kararsız kaldım . UMISOO da sanırım yeteri kadar güvenilir. kullanan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ben halen çözemedim şu miner hosting olayını... miner a aylık para veriyorsun ama kazandırdığı daha fazla ha ? Bi gariplik var bu işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Korax said: patlamadimi hala? sdgf ah o grafikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Türkiye'de perakende mağazalardan artık Bitcoin satın alınabilecek Merak ettim acaba son zamanlarda çıkan virusle bir alakası varmı yokmu ?Sırf bu hafta 5 bilgisayar geldi bize hack edilmiş. Bitcoin istiyor .Yoksa sifrelenmiş , erişilemeyen , dosyaların 1 hafta icinde silinecegini tehdit ediyor. Bu arada cuma olucak olan cadde bitcoin buluşmasına Paticik ahalisinden gelicek olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Bu ne kadar iş yapar? http://www.dx.com/p/1-6g-overclock-4g-usb-antminer-308168 haha sorun değil buldum. Bir çoka yaramıyormuş :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 http://www.sozluk.org/uploads/photos/10039_835.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 mayhem en çok seni merak ediyorum lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 paycoini tam anlıyamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 dusuncelihayvan said: mayhem en çok seni merak ediyorum lan :) neyi abi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 vaperon said: Bu ne kadar iş yapar? http://www.dx.com/p/1-6g-overclock-4g-usb-antminer-308168 haha sorun değil buldum. Bir çoka yaramıyormuş :D sdfsdf nerde buldun niye yaramıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 İnternette bir dogecoin calculator'a girdim, 1.6 ghs ile anca Mayhem'in postladığı gibi bir turbo sakız parası çıkıyor. Adam gibi kazanmak için en azından 50ghs ile minelaman lazım. Bitcoinde işler çok daha acınası bir halde :D sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 cezayir gibi kapalı ekonomi bir yerde (nakit çıkışı yasak) ne iş yaptığını gizleyen bi adam bulup yüklü miktar bitcoin satın aldım elden cashle adam büyük ihtimalle illegal bişiler satıyor ama umrumda değil işimi gördü teşekkürler bitcoin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 vay be ne kadardan verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar