Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 benim sıkıntı auth ettiremedi zamanında, türkiyede yaşamıyorum vs karıştı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 vaperon said: Geçmiş olsun kötü olmuş. Benim de 0.1, 0.2btc arası falan vardı sanırım kalan. 3 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 http://explosm.net/db/files/Comics/Rob/givemeyourcash.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bitcoinin ucuzuna kaçarsanız böyle olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=NeuCuM9CkBc kısaca diyorki: all money is gone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Coin'leri bildigin cok anime izlemis ergene emanet etmisiz ya lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 nani sore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Olaylardan sonra 0.18 btc atmistim hareket varken oyniyim diye. Olan ona oldu da buyuk riskti benimki, gecmis olsun ne diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 0.x'ler dert degil ya. Benim gibi 2-3 haneli coin kaybedenler var, onlara yazik esas. =) Baska dertler var benim de basimda. O yuzden umursamiyorum pek coin olayini. Acisi daha vurmadi ama damacanayla su aldim eve, evdeyken vurursa icine buz atar icerim diye. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 3 haneli dediğin 100-999 ediyor hacı , 100+ coin kaybetmek ne demek lan :D 1000 liradan bile çevirsen 100k tl ediyor , bizde bitcoine o kadar yatırım yapacak zengin adam var mıydı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 geçmiş olsun di. 3 hane olayı can yakıcıymış ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Ben 2 haneyle kaldim neyseki. Ortalamaya vurunca $160/coin ediyo da iste baya bi para sonucta. Miktarlari demeyeyim hic ama iste coin * 600 dolar degil nihayetinde. Sadece sunu diyeyim, o coin'ler ordan bi cikarsa. bi aktarirsam baya baya koyarim cocugu. =) Bir de dedigim gibi baska sikintilar var basimda, daha acisi vurmadi coin'lerin ya da giden paranin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 mtgox said: To anyone concerned Mark Karpeles Representative Director MtGox Co., Ltd. Shibuya 2-11-5 Shibuya-ku, Tokyo ANNOUNCEMENT REGARDING AN APPLICATION FOR COMMENCEMENT OF A PROCEDURE OF CIVIL REHABILITATION An overview of the situation should be published here shortly (probably on March 3, 2014 (Japan time)). Contact information A call center has been established to respond to all inquiries. The call center is planned to start on March 3, 2014. All inquiries to MtGox Co., Ltd. should be made to the following telephone number: Telephone number +81 3-4588-3921 Working hours Monday to Friday 10am to 5pm (Japan time) Please refrain from contacting the office of the supervisor/investigator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 di mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Bosalttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Callcenter'i aradim dun gece Turkiye saatiyle 5 civarinda. 10dk bekledikten sonra Japon bi teyze acti, japonca biseyler dedi, "Do you speak English?" dedim, "yeş" dedi. '-_- Neyse adimi soyadimi almasi ve telaffuz etmesi de bi 2dk surdu. Sonrasinda GOX kullanicisi oldugumu, GOX kullanicilarinin bitcoin'lerini ve paralarini nasil ve ne zaman alacagini sordum, karsiliginda bana kesin bir cevap veremeyeceklerini ve fakat talebimi/sorumu alakali kisiye/bolume yonlendireceklerini cevabini aldim. Bir de, benimle iletisime gecilecegi konusunda garanti veremiyorlarmis. Bunu bi 3-5 kere tekrarladi, haliyle dayanamayip "call center'in amaci/gorevi ne o zaman?" diye sordum. Yine talepleri alip alakali yere iletmek seklinde cevap aldim. Peki dedim telefon mu istersiniz mail mi ? * insert the same statement here, we cannot guarantee ... * Peki dedim donus yapacak olursa bir sekilde ilettiginiz kisi nasil iletisim kuracak ? Telefon ve mail alayim dedi. Telefonu verdim, yanlis yazdi. Tam duzeltirken hat kesildi. Sabahin 3'u oldugundan bi guzel sovdum yattim. Yine de aramak isterseniz Skype'in rate'leri inanilmaz dusuk Japonya icin. Arayip sansinizi deneyebilirsiniz. Bi sonuca ulasirsaniz burdan yaziverin size zahmet, biz de bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bota bağlamışlar seni, hep robot lobisinin işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Bot olsa "yeş" demezdi sanki ya. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 japonlar seslendirmiş ne de olşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 caponya'da sadece intihar mı var abi? ülkemizin şerefini 2 paralık ettin diye katanalamıyolar mı bu conileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ilk davalar gelmiş :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Benim merak ettiğim; şu coinlerden bikaçyüzü bitane yakuzanın olsa da, bunu bi düdükletseler ya? İyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 cok film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Zıpladı bi. Ama ltc/btc olayı trajik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar