bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ben parayı soktuğumda doları alışım sanırım 1.90 civarlarındaydı kasım 20 falandı yanlış hatırlamıyorsam, kaçmış bakayım bir 1.95 falanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kermit said: bingildak said: 31.30 u kırdı ya lan YÜRÜ BE KIZIM 36 DA BEKLER BABA ASDASD 36dan soınra düşcekmi diyosun asldja 36.13'de direnç var abi de görmez orayı büyük ihtimal, benim 36 takıntım para kazanmak amaçlı asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mayhem said: mtgox ltc açtı diyola hay sennn yalanini panpa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sat al yapsammı diyorum kendimce bi aksiyon yaşasam asldhkgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 trollbox ürünleri onlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ya böyle bir şey okuduysanız girin bi açmış mı açmamış mı bakın ona göre buraya yazın yahu. Bu arada çok acayip hareketli ya. Gözümü ayıramıyorum iş güç var anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 demedimmi ibrahim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bende dayum açtım arkada işi falan bıraktım DAYYYUMMM DAYYYYUUUMM DAAYYYYYYYYYYUUMMMMM diye chartları izliyorum asddsasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bi yerde inmek lazım trenden. bu artış patlıcak gibi yakında. pik noktasını kestirmek lazım. fikri olan var mı? kaçtan döner sizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi mtgox 1080, all times top 1200. saçma sapan yerde şu an zaten, mantıken şimdi inmek gerekiyor ama silktimin şeyi belli olmuyor ki. durduk yere 1200'u bile kırar yani. öngöremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ltc'nin şu an 36'ı kırmış 40'lara doğru hareket ediyor olması gerekiyordu ya, abv ltc cidden yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 32 ye gelirse sat dedim 29a düşerse alırım asdhklgasd çok cahilim aksdgasdgkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 AHA DÜŞİİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kermit said: 32 ye gelirse sat dedim 29a düşerse alırım asdhklgasd çok cahilim aksdgasdgkl market o bölgede stabilize olmazsa kesinlikle 29'dan alma 29'dan 20 dk sonra 20 görebilir. şuursuz patternsiz çıkışın şuursuz düşüsü olur her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 şimdi sattım ltcleri 31 den dayum'u kapatıyorum 1 saat sonra 28.5 tan tekrar alacağım. sıkı durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 TAMAMDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 MtGox.com @MtGox 8h @RvZwiggelaar We have no current plans to add anything other than Litecoin. This doesn't mean we won't add new currencies, but its curren... mtgox ltc'yi ekleyecegini su twitle netlestirmis oldu. netekim nezaman hala belli degil, ekledigi an patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 buarada koinimde ltc acilmis hakkaten ama hacim cok dusuk yav, btc hacmide dusuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 belli değil miydi abi zaten tee ben izlemeye başladığımda belliydi zamanı belli değildi abi ben hacimsizlikten dolayı her an geri dönecek diye bekliyorum da mtgox 1100 oldu neredeyse, ne iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 LTC/BTC çevrimini beklemek mi lazım acep ya. Gox LTC açarsa çünkü hakkaten patlar ve tekrar 0,036lar rahatlıkla görülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 600'den aldığım bitcoinlerim ne güzel yeşerdiler şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 söylemi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 http://data.mtgox.com/api/2/LTCUSD/money/ticker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 0.02 mi komisyon alıyordu btc-e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Live olmadı abi. Live olsun hele. Geleceği zaten kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar