Xenus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 herkes downtrend bekliyor gene çok sağlam resistance olur bu sefer, 750'lere falan gelince vurabilirler yukarı bence geçen crashta olduğu gibi. 560'lara gelmişti aha 300'e gidiyoruz derken 660'a çektiler bir anda öğle alibaba haberi çıktığı gibi düşüş başladı. taobao zaten alibabanın divisionı dünkü haberin tekrar servisi ama çinde biri osursa btc düşüyor abi. o haberi duyduğum gibi satıcaktım btcchina için direk game over oldu ondan böyle düşüyor. voucher satamıyorlar artık sanırım taobao kullanıyorlarmış. diğer exchangeler sağlam rüşvet vermişler herhalde onlara dokunulmuyor henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 altin long trende donerse btc'ye etki eder mi dersiniz? korelasyon var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Goering said: Dynun said: BTC ~710 -> 730 LTC ~19.50 -> 21 bu aralığı bekliyorum ben, baktım tutundu alıcam. tutunamazsa beklemeye devam, elimde hiç coin yok ama bankalara olan bütün borçlarımı kapadım :D 2.2 den aldigin nmcleri sattin umuyorum? dsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 sattim, iyi oldu cok da guzel oldu.. kk borclarimi odemek zorund kaldim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Olsun oda iyidir yau, buarada hakkaten lan btcchinanin anasini aglatmislar su son mevzuyla. Ama ben sanmiyorum pes edeceklerini, illaki bi yol bulacaklar yine bugun yarin. Bulamasalar bile illaki yine 30'lara kadar toparlama sansi oldugunu dusunuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bulamazlarsa düşüş devam eder mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bulamazlarsa dusus devam edermi bilmiyorum ama tam bu sirada böyle bi kötu haber daha gelirse yine 9-10lari göruruz net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 çinde barajı yukarı çektiler yukarı hareket başlayabilir yazıcaktım. btc-e çoşuyor 1k btc ile yukarı kovalıyor adam fiyatı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abi barajı görmeden 796, barajı görünce 804'ten aldım 830'a geldi ahahah. çinlilerde tık yok 830'dan sattım 3 dakika içerisinde oh be çin uyanınca yukarı gidermiyiz acaba? adamlar yatmadan satıyolar sanırım bir haber çıkarsa bir yerimize patlamasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 humblebundle'da bitcoinle ödeme gelmiş verdikleri oyunlardan biri "To the Moon" ahaha https://www.humblebundle.com/?HIB10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 btcchina durmus ya la resmen teh, ama acilinca firlar net bisekilde buarada haber http://www.coindesk.com/btc-china-bitcoin-volume-bounces-back/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 fizban senin wire transfer ile ilgili bir iletişim filan oldu mu? Wire transferle ilgili bankada komisyon sokuyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 sabaha 20 bekliyorum hadi yavrum çipetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 çinde hafiften hareket başladı yukarıya doğru. bi 840lara gelsek keşke http://risechicken.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 çinliler kaldırsa ne kadar kaldıracak abi yukarı 8cm en büyüğününki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 valla içimden bir ses buralardan bir yerden yukarı patlayacak diyor bugün aşağı götüremezlerse uçarız bence yada manipülatif bir haber falan çıkmazsa işte. bitcoin perma-bullish birşey. higher low'lar çok daha önemli bence. direnç gösterir, sabit olursa bull'lar devreye girer. bull'lar her zaman kazandı bitcoinde güzelce düştü işte herkes gel gel diyince gelmiyor dsdsf. 780'e indiğinde herkes down trend yeavv çekmişti iki gün sonra 990 gördük ahaha 730'dan aşağı inerse akıllara ziyan demiştim işte. karın kaymağı yendi bu seviyelere gelmesi haftaları aldı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 koinim.com a bakan var mı beyler nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 kermit said: sabaha 20 bekliyorum hadi yavrum çipetpet 24 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 chrome said: koinim.com a bakan var mı beyler nasıl? Hacim yok, cacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 satmama rağmen uçmamış enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bugün 19a düşecek rüyamda gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bide kılıçdaroğluna terlik fırlatıyodum, karşımda kanepede oturuyodu. ama pofuduk tavşanlı terlikti acımadıki diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi senin bilinçaltına inecek insan bence geri çıkamaz asdadssda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 senin bilinçaltına bir insider sokup orada bırakmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 twigy terlik aksdhjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar