Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bizim kızlarımız neden spor yapmıyor ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pontipati said:

KuddusiMavra said:

pontipati said:

çetonun üslup öyle
ya küfür ya hakaret

bu da pontipatinin yalanlarından birisi daha.

ne yalanımı gördün çeto

pontipati said:

çetonun üslup öyle
ya küfür ya hakaret
Mesaj tarihi:
Soris said:

ahah kızı korkuttuk lan. Ben seni awaros a filan gidersin sanıyordum sende tam o tip var çünkü ahah

Artik awarosa gidiyorum zaten. Life gym bayağı mağdur etti yazın.
Mesaj tarihi:
Soris said:

ahah kızı korkuttuk lan. Ben seni awaros a filan gidersin sanıyordum sende tam o tip var çünkü ahah

yalnız ben hala o kızlardan hangisi dilan anlamadım;kürt tipi sıkı vücutlu olan mı,sarışın kemikleri sayılan mı?
Mesaj tarihi:
4-5 ay boşta kaldığımda yazılmayı düşündüm ben awarosa. Salonda squat rack bile yok. evet kızlar güzeldi o ayrı ama öncelik ağırlık çalışabilmekte benim için. birde hocalarının çok agresif bir steroid pazarlama politikası var 5 para etmez leş bir yer orası. 18 yaşından küçük çocuklara kür dayadıklarını arkadaşım söylüyordu bende gözümle gördüm yani.
Lifegym de gidici gibi zaten. Adam gibi salon yok kodumun şehrinde.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Soris said:

yalnız ben hala o kızlardan hangisi dilan anlamadım;kürt tipi sıkı vücutlu olan mı,sarışın kemikleri sayılan mı?

esmer olan çetin abi.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Soris said:

Kürt tipli laz burunlu olan.
Mesaj tarihi:
Soris said:

KuddusiMavra said:

Soris said:

esmer olan çetin abi.

çetin abi esmer olanmıymış?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...