karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sen zaten herkesi taniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 güncelin ırzına geçmiş konu neden acaba diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ahah kızı korkuttuk lan. Ben seni awaros a filan gidersin sanıyordum sende tam o tip var çünkü ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 awarosta efsane kızlar vardı abi ya keske bırakmasaydım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kaşar barracks'ı direkt mekan fırlat suratına cüzdanı al çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 pontipati said: KuddusiMavra said: pontipati said: çetonun üslup öyle ya küfür ya hakaret bu da pontipatinin yalanlarından birisi daha. ne yalanımı gördün çeto pontipati said: çetonun üslup öyle ya küfür ya hakaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Soris said: ahah kızı korkuttuk lan. Ben seni awaros a filan gidersin sanıyordum sende tam o tip var çünkü ahah Artik awarosa gidiyorum zaten. Life gym bayağı mağdur etti yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Soris said: ahah kızı korkuttuk lan. Ben seni awaros a filan gidersin sanıyordum sende tam o tip var çünkü ahah yalnız ben hala o kızlardan hangisi dilan anlamadım;kürt tipi sıkı vücutlu olan mı,sarışın kemikleri sayılan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 'Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kese kagidiyla kombinlenebilecek olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 4-5 ay boşta kaldığımda yazılmayı düşündüm ben awarosa. Salonda squat rack bile yok. evet kızlar güzeldi o ayrı ama öncelik ağırlık çalışabilmekte benim için. birde hocalarının çok agresif bir steroid pazarlama politikası var 5 para etmez leş bir yer orası. 18 yaşından küçük çocuklara kür dayadıklarını arkadaşım söylüyordu bende gözümle gördüm yani. Lifegym de gidici gibi zaten. Adam gibi salon yok kodumun şehrinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 KuddusiMavra said: Soris said: ahah kızı korkuttuk lan. Ben seni awaros a filan gidersin sanıyordum sende tam o tip var çünkü ahah yalnız ben hala o kızlardan hangisi dilan anlamadım;kürt tipi sıkı vücutlu olan mı,sarışın kemikleri sayılan mı? esmer olan çetin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 KuddusiMavra said: Soris said: ahah kızı korkuttuk lan. Ben seni awaros a filan gidersin sanıyordum sende tam o tip var çünkü ahah yalnız ben hala o kızlardan hangisi dilan anlamadım;kürt tipi sıkı vücutlu olan mı,sarışın kemikleri sayılan mı? Kürt tipli laz burunlu olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Soris said: KuddusiMavra said: Soris said: ahah kızı korkuttuk lan. Ben seni awaros a filan gidersin sanıyordum sende tam o tip var çünkü ahah yalnız ben hala o kızlardan hangisi dilan anlamadım;kürt tipi sıkı vücutlu olan mı,sarışın kemikleri sayılan mı? esmer olan çetin abi. çetin abi esmer olanmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 cetin abi gotun cok guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yetti artık çetin abi ile dalga geçtiğiniz. lütfen bu topicte küfür serbest olsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 olaaaaa!!! spor da ne ola?! oklavayla mı yapılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bence dilan güzel çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 içinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 "siz luzırsınız , bilgisayar başındahedehödö , sivilcefıtfıtı , şişmanlabaluba , abazahafuhufu" dedi mi bağyan arkadaş? oralara geldik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yazdiklarini okuyo musunuz diye bi sor once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Oraya geliyormu ki ? Dogru aslinda:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 0ne said: içinde et var beklenen adam geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 aquila said: cetin abi gotun cok guzelmis. sapıksın şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hayir, cinsel yonden guclu bir erkegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar