Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ben şeyi anlamıyorum ya. mesela sen şey misin? tipinde soru gelince herkes böyle bir hallere giriyor. NE DEDİN LAN LEA NEDİYON OĞLÖM falan gibi. halbuki bu bir soru değil mi ya. bak ne kadar basit, sen insan mısın? - evet sen melek değil misin? - evet sen gavat mısın? - hayır evet ya da hayır diyeceksin lan. sanki değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez diye yasa var. MEDENİ KANUN MADDE 3: TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARI AYIPLI SORU SORAMAZ. ÇÜNKÜ TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARININ AYIPLI SORU CEVAPLAYACAK IQSU BULUNMAMAKTADIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 birine orospu denmesini savunacak kadar aptal olmayin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ren sen orospu musun? ilkokuldaki gibi -salak mısın? -bana salak mı diyosun? -hayır soruyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 selam yapıolar yapanı var çok varoş gezmeyin bulursunuz ha size bakar mı o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 beyler saçma sapan tartışmayın da açın killerın videoyu izleyin. bizim kızlar arasında bir hype yaratmamız lazım. bu kadar adamız şurada. oturup bir gym / fitness hype ı yaratamıyorsak yuh bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 beyinterk seviyeye gelmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi spor yapsalar nolcak, fizikleri oyle degil ki. boylar 1.50, gotler yere yakin, tipler yamuk. bunlar spor yapsa nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 farketmez o kalça kalkacak bacaklar incelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 aquila said: birine orospu denmesini savunacak kadar aptal olmayin ya. Dffds ben savunmadim yanlis anlasilmasin. Axedice default hiyar ve onu bu kivama getiren bu ortam demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Killer said: ren sen orospu musun? hayır değilim. Killer said: -salak mısın? hayır değilim. bak ne kadar kolay. dylan gelecekti. hayır değilim yazacaktı bitecekti olay. neyse ben bu konuyu uzatmayayım. anlatmak istediğim şeyi bence anladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 er kişi kendinden bilir işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hmm böyle olunca basit oldu aslında salak olayı örnekti bu arada dskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 burada terbiyesiz şeyler yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konu ne ara hayat kadinligina dondu? Eger kendisi fake degilse hukuk yollari acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 insanların yüzüne söyleyemeyeceğin şeyleri buraya gelip yazma, kriterin bu olsun bundan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 güzelim konuyu bok ettiniz abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Hayat hayat kadinlariyla guzel. Degerlerini bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 şu kız bi twnin falan kız arkadaşı olsa neler olurdu acaba B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 büyük ihtimal gelip public platformda özel fotoğrafları paylaşmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kız dava açsa yeridir valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bingildak said: büyük ihtimal gelip public platformda özel fotoğrafları paylaşmazdı özel ne var ki ? hani genel olarak facebook vb yerlerde paylaşılmayan türde şeyler mi koydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 paylaşınca küfür mü hakediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 lan cudi esprisi haaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 o kadar takip etmiyorum, onu da o yaptı şu yapmazdı diye söylemedim zaten. genel olarak söyledim. facebook'ta bildiğin, tanıdığın insanlarla paylaşıyorsun. kimlik bilgilerin açık ve kabul ettiğin/eklediğin kişiler görüyor. (public ise profilin tamamen farklı bir analiz baştan sona) paticik anonymous bir platform, kimin ne olduğu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar