Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atari salonlarındaki 'geçiyim mi ağbi?'ciler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sen street fighterı bitirmeye çalışırken, yanına jeton atıp seni makinadan kovan bendim ve şuan da hayatım dan memnunum milleti kovmaya devam
Mesaj tarihi:
yanina gelip jeton atanlar zengin
geciyim mi abi diyenler fakir
gidip snow bros oynayanlar memur
cocuguydular
simdi nerede olduklarini tahmin etmek cok zor degil
Mesaj tarihi:
Asadfasd kemerli kırbaçlı onu diyon demi jaeger.

Lan benim oyunuma arada jeton atarlardı, ben hep çok eğlenirdim 2 3 tur ben yenerdim 2 3 tur yenilirdim falan.Hiç öyle hep kovan ya da kovulan da olmadım.Hiç bütün komboları bilmedim mutlu mutlu takıldım çocuk çocuk.
Mesaj tarihi:
Ahah tuşa bas scorchtu benim adım ya çok seri tıklardım millet böle seri tuşa basma durumu varsa hemen çağırırdı sen tuşa bas ben kolu çeviricem stili oynardık bi bok olmadım halen kli kli hızlı tıkarım fareye klavyeye gamepade hayatımda bir etkisi olmadı ama.
Mesaj tarihi:
RRa said:

sen street fighterı bitirmeye çalışırken, yanına jeton atıp seni makinadan kovan bendim ve şuan da hayatım dan memnunum milleti kovmaya devam

bir itilmişlik, istenmemişlik yaşanmış geçmişinde çocuğum.
Mesaj tarihi:
scorch said:

Ahah tuşa bas scorchtu benim adım ya çok seri tıklardım millet böle seri tuşa basma durumu varsa hemen çağırırdı sen tuşa bas ben kolu çeviricem stili oynardık bi bok olmadım halen kli kli hızlı tıkarım fareye klavyeye gamepade hayatımda bir etkisi olmadı ama.
yaman yanciymissin kardes
Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

RRa said:

bir itilmişlik, istenmemişlik yaşanmış geçmişinde çocuğum.

lol çocukluğunda itilmiş ama hep bir yandan da hayal kurmuş, bugün eziliyorum ama büyüyünce ben ezicem diye, merak edip ne oldu acaba diye konu açmiş, gelmiş milletin çocukluğuna laf atıyor

ben söylediğimde çok ciddi değildim, ama evet halen olsa jeton atıp makinadan adam göndermeyi çok severim
  • Yeni Oluştur...