Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 nerelerdeler şimdi? hayatın neresindeler? nasıl insanlara dönüştüler acaba?
RRa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sen street fighterı bitirmeye çalışırken, yanına jeton atıp seni makinadan kovan bendim ve şuan da hayatım dan memnunum milleti kovmaya devam
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 "Bi cigara versene" Modunda geziyorlardir.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 yanina gelip jeton atanlar zengin geciyim mi abi diyenler fakir gidip snow bros oynayanlar memur cocuguydular simdi nerede olduklarini tahmin etmek cok zor degil
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 off o salonlarda ne dayak dönüyodu ya
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi saçma sapan tipler oluyodu benim gittiğim salonlarda hep bi kavga oluyodu ahah
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Asadfasd kemerli kırbaçlı onu diyon demi jaeger. Lan benim oyunuma arada jeton atarlardı, ben hep çok eğlenirdim 2 3 tur ben yenerdim 2 3 tur yenilirdim falan.Hiç öyle hep kovan ya da kovulan da olmadım.Hiç bütün komboları bilmedim mutlu mutlu takıldım çocuk çocuk.
scorch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ahah tuşa bas scorchtu benim adım ya çok seri tıklardım millet böle seri tuşa basma durumu varsa hemen çağırırdı sen tuşa bas ben kolu çeviricem stili oynardık bi bok olmadım halen kli kli hızlı tıkarım fareye klavyeye gamepade hayatımda bir etkisi olmadı ama.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 RRa said: sen street fighterı bitirmeye çalışırken, yanına jeton atıp seni makinadan kovan bendim ve şuan da hayatım dan memnunum milleti kovmaya devam bir itilmişlik, istenmemişlik yaşanmış geçmişinde çocuğum.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 araba yarışı oynardım kimse sulanmazdı
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Tek jetonla mustafa bitiriyodum ben, bazende sfda tam bitirecek adamin yanina cunliyle girip tokatlardim lel
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 capitol de sniper vardı. 4 saat falan tek jetonla oynamıştım. hey gidi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 scorch said: Ahah tuşa bas scorchtu benim adım ya çok seri tıklardım millet böle seri tuşa basma durumu varsa hemen çağırırdı sen tuşa bas ben kolu çeviricem stili oynardık bi bok olmadım halen kli kli hızlı tıkarım fareye klavyeye gamepade hayatımda bir etkisi olmadı ama. yaman yanciymissin kardes
RRa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mc_Lovin said: RRa said: sen street fighterı bitirmeye çalışırken, yanına jeton atıp seni makinadan kovan bendim ve şuan da hayatım dan memnunum milleti kovmaya devam bir itilmişlik, istenmemişlik yaşanmış geçmişinde çocuğum. lol çocukluğunda itilmiş ama hep bir yandan da hayal kurmuş, bugün eziliyorum ama büyüyünce ben ezicem diye, merak edip ne oldu acaba diye konu açmiş, gelmiş milletin çocukluğuna laf atıyor ben söylediğimde çok ciddi değildim, ama evet halen olsa jeton atıp makinadan adam göndermeyi çok severim
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 üstüme sıçradın. farkında mısın?
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 espri hazirmis heralde tukettin simdi rahatladin mi nasil bir his ?
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Sokak basketbolu oynardık çekik gözlüleri alıp 3lük atıyorlardı paso hiç keyif alamıyordum.
totemic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 şu kovboy oyununda makinayı açıp kapatınca bedava oynatıyordu.. sabahtan aksama kadar tek jetonla oynardık..
Öne çıkan mesajlar