cabiria Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ucuzundan araba almak istiyorum. ford ka da karar kıldık gibi. 13-14 yaşında olması ve km si düşük pek bulunmaması düşündürüyor. ford ka alınır mı dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Genel olarak ford ürününe para verilmez aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ford ka ne abi mezar hazir tabut bakiyonuz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 tigranın eşcinsel olmayan versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 otomotiv yan sanayiisinde çalışmış bir insan olarak diyorum ki, volkswagen, honda, fordi toyota dışında Türkiye'de satılan markaları almayın. ha bir de opel hakkında fikrim yok onlarla çalışmadım. Ka'yı bilmiyorum ama ilk çıktığı dönemde de çok tutulmamış olan bir araba olduğu düşünülürse pek akıl karı değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 clown car anasını satayım, alma sakın. ne tipi, ne performansı tatmin etmeyecek. parayı havaya at daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 faruk k al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ford ka ya vereceğin parayı fiesta nın eski 2002- 2001 kasasına ver daha iyi. illa ki ford diyorsan tabi. başka marka olur dersen de alternatif çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi şuraya bi fiyat aralığı yazsana ona göre ka dan daha başarılı ve aynı ayarda bi rakamda bi araba önersin insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bu ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Fiesta al eski kasa. Ben dacia sandero aldim gerci, 1.5 memnunum. Oyle arabada özellik arayan biri de degilim. Param ona yetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 twingo al bari ka alacagına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi ne bileyim tipi falan çok hoş bence. vosvos gibin bişey. bütçe 13-14k max. renault hariç tüm alternatif önerilerine açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 hic unutmam yillar yillar once autoshow a gitmistik bu ford ka nin street versiyonunda bir manken kiz vardi hepimiz o kadar arabalar icinde gezip bulustugumuzda o kizdan bahsetmistik :) boyle de bir gereksiz anim var onun disinda sirin arabada o zaman bile tutmamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 alma citroen saxo al o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Selam, Alırsan haber ver, patinaj'dan uzaklaştırma talep edeyim :P Parayı bastım, saxo aldım! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ben Brükseldeyken arkadaşın Saxo'su vardı. Aaracın ön el freni konsolunda tuşlar vardı, şifre girmeden araba çalışmıyodu. Oha dedim. Hayret etmiştim. Bi'an kendimi Transporter filminde Frank Martin'in BMWsinde oturuyorum sandım, sonra motor çalışınca uyandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Selam, Rotweiler said: ...ön el freni konsolu... Yine bir filitre vakası mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Cümle güzel dilimiz Türkçesinde şöyle olacaktı: "Önde, el freni'nin olduğu yerdeki konsolda" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 13 14 k butceye cok daha iyi arabalar alınır.. ben bedelli icin arabayi sattigimda 2008 gri bi fiesta van almıstım 11bin e dizel, 120k km deydi, acaip iyi arabaydı arkadas it gibi gidiyor az yakıyor vs. 3 ay bindim sattim. tek sorun vergisi yuksek ticari gozuktugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Selam, Rotweiler said: Cümle güzel dilimiz Türkçesinde şöyle olacaktı: "Önde, el freni'nin olduğu yerdeki konsolda" :( ama ama... utandım şimdi... kendime uyarı vereyim... ilkokul 3üncü sınıf öğrencisi hevesiyle atlamıştım... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar