Soris Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Binlerce senedir siyasi güç ile yönlendirilmiş imparatorluklara ev sahipliği yapmış toprakların üzerindeki halklar için ne ayrımcılığı ya güldürmeyin adamı. Olay başlı başına siyasi gücün Osmanlıdan bölgeye gelen İngilizlerin eline geçmiş olmasıdır. O bölgede de buna uygun topluluklar var o topluluklar da yine başkaları için çalışıyor. Olay bundan ibaret. Ayrıca en aptalcası da bu topraklar için yeni bir fikir olan milliyetçilik akımını binlerce yıldır var gibi algılamış olmak. Türkiye de ayrımcılık sorunu yaygara kopartıldığı gibi yok hatta yabancı ülkelerdeki gibi bile yok. Türkiye de bir takım entellektüel geçitleri dış güçlerin tutması, yeni yetişen gençleri kamuoyunu halkı ve bu insanların beslendikleri kanalların suyuna zehir karıştırılması durumu var. Hal böyle olunca buna verilen tepki de uç boyutlarda oluyor. Bunu kabul edelim fakat bu halkın geneline yansımadı hiç bir zaman çünkü millet ekmek derdinde. Antalya da yaşayan bende ekmek derdindeyim. Cudideki adam da ekmek derdinde. Sorun şu o adamların TC ye saldırarak ekmeklerini kazanmak mecburiyetinde olmaları. Sorun onlara böyle bir seçenek sunulabilmesi. Sorun o adamın yaşadığı coğrafyanın gerçekliğinin bu olması. Sorun devlet otoritesinin oraya ulaşamayacak güçte olması. Sorun üretim yerine haydutluğun tercih edilmesi. Sorun cemaatin veya diğer ekiplerin varlık sebeplerinin TC yi yok etmeye bağlı olması. Sorun bu kararları bizim topraklarımızda bizim yerimize birilerinin alabiliyor olması. Sorun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Chemical said: benim devlet ilkokuluydu ilkokul 3 de başlamıştı ingilizce ama imamhatip'e çevriliyormuş şimdi ha ben de ingilizce anadilde başladın okula sandım, tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 başbakanın danışmanı olan umut bulutun başının altından çıkıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 moronik tahlillerinizle olay bundan ibaret demeniz çok süper lan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Açıkla o zaman neden moronik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 abi inanmıyorum açıklayabileceğime bin yıldır ayrımcılık yok diyosun yani ömründe 2 satır bişey okumadığınla eş değer bi şey bu. ha ama bak dün "çoğunluk" diye bir film izledim, onu izlemeni tavsiye ederim eğer açıkla derken samimi isen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Doğudaki feodal sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 yav said: abi inanmıyorum açıklayabileceğime bin yıldır ayrımcılık yok diyosun yani ömründe 2 satır bişey okumadığınla eş değer bi şey bu. ha ama bak dün "çoğunluk" diye bir film izledim, onu izlemeni tavsiye ederim eğer açıkla derken samimi isen. O zaman gonuşmucan abisi öyle 2 film izleyip gaza gelinmekle olmaz bu işler. ABC yi bilmiyorsunuz daha gidin dota oynayın kart oyunu filan oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 4 seçenekte değil. yani bu uzun süreli bi mesela, ve bir sürü şekilde inceleyebilirsin. iki satırda olcak iş degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 muhendisler egitimsizlik diyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ovv banlanıcan şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 hemen editliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ne dedi ne dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Eğer bu ülkede, kürtler eğitim alamasın, siyaset yapamasın, sağlık hizmeti alamasın, ulaşım alamasın hatta yaşamasın yönünde bir ayrımcılık ve dahi bu yönde bir eğilim, hatta bir niyet bile olsaydı, ben öz be öz türk olmama rağmen, en katı kürt milliyetçiliği yapandan daha fazlasını yapardım ve kürtlerin özgürlüğü için devleti karşıma bile alırdım. Ama verilen tüm doneler, gösterilen tüm göstergeler tamamen saçmalık. Güney de ne elektrik parası ödeniyor, ne bir işin ucundan tuluyor, seçimlere gelince de koyun gibi ağası kime oy ver derse, terör örgütü kime oy ver derse, ona oy veriyor ve benden halen daha bir şeyler bekliyor. Kürt sorunu değil, Türk sorunu oldu bu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 adı üstünde işte kürt sorunu. sebebi kürtler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ahhahah nerden izliyorsunuz lan siz kurtleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 tvde falan. bir kere gerçeğini gördüm ama ben, öldüresim geldi, o günden beri bakmıyorum etrafa. eheh ne ırkçıyım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Kürt olmaları. Türk olsalar her şey ne kadar kolay olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Somon said: başbakanın danışmanı olan umut bulutun başının altından çıkıyor hep Vaziyetten habersiz bir abimiz daha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 rıdvan kürtsen söyle dövmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Lectre said: tvde falan. bir kere gerçeğini gördüm ama ben, öldüresim geldi, o günden beri bakmıyorum etrafa. eheh ne ırkçıyım bende. Ben de kurdum abi, affet bilemedik =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Askerdeyken işlerimden bir tanesi her akşam Roj TV de haberleri izleyip, özetini not alıp, ertesi gün Tugay Komutanına rapor vermekti. Ben oradan izledim kürt milliyetçilerini yeterince. Bütün gün kendi devlet hayallerinin peşinde koşup, sıradaki habere gelince hatayı sel basmış, nerede bu devlet derler. 2 şeyi doğrultamayanların devlet kurma hayalleri ve hayalleri peşinde sürükledikleri binlerce koyundan ibaret bu sorun. Kürtlerin sorunu vardır. Ve sorunları şunlardır diye sayın tartışalım, gerçeklik payı var mı yok mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bir daha benimle o zaman küs yazdımda bi sponun dışında yazamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bijibiji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar