Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 rapper256 said: Pati mobbing ne lan? Ben sindirilmem, kimse beni sindiremez. Son hücremde kalan sıvının son damlasına kadar savaşırım. drırırırıım ........helal........(tu)(tu) .......kardaş......(tu)(tu) ........................(tu)(tu) ........................(tu)(tu) ........................(tu)(tu) ........................(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Cons said: ben kayırılan banlanmayan üyelerdenim Patide torpil var, itiraz ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 conssuz bir baticik düsünülemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Buna da sen beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Noldu la? Kanıtı koyduk ses seda yok? Adam kendi ağzıyla itiraf etmiş sizi salak yerine koyduğunu, siz hala ondan yana tavır alın. tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paticiği tam sayfa reklamla kullandığın için ebedi haksız ilan edildin o yüzden millet sustu. Arkadaşa haksız titleı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 turuncu temayı kullanan adama güvenmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Zuhahahahaha. Söyleyecek bir şeyi kalmayınca da anca götünden bir şeyler uydurursun zaten. Sanane ulan benim paticiği kullanış şeklimden? Ebedi haksız ancak sen olabilirsin. Kaç mesajdır çürütüyorum yazdıklarını, hala yüzsüz yüzsüz konuşabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Uza lan, bozacının şahidi şıracı. Ben daha temanın nerden değiştirildiğini bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Şu konudan nasıl kavga çıkarmayı başardınız, hala anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Yeşil tema yapıyorum olmuyor lan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Kavga etmiyoruz ki lan, şakalaşıyoruz. (A) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Cons said: ben kayırılan banlanmayan üyelerdenim senin agzini kayiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 aquila said: Cons said: ben kayırılan banlanmayan üyelerdenim senin agzini kayiririm. FORUMDA KAYIRMALI DAKİKALAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 rapper salak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 He has no clue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 rapper256 said: Buna da sen beni. bariz fotoşop font bile tutmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Bayağı zamandır bakınamıyordum özlemişim lan, anırdım hımınım slkjspıjspompsşl sğoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Lectre said: rapper salak mısın? Değilim, sen gerizekalı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ya tamam bit artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Cons said: rapper256 said: Buna da sen beni. bariz fotoşop font bile tutmamış Uza lan, ufacık resme fotoşopla nasıl yazı yazacaksın? Font tutmamış diyor bir de. Fontlar, Nosfe ile aynı ki forumdaki font zaten. İkile şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Siz bitin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuda mal mal trolleyip ondan sonra da "tamam bit artık" diye ağlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar