chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Sparkcaster said: chrome said: troll bu şorme yine bugün zeka parıltıları saçıyor. geri zekali oldugumu ima ettiginin farkindayim.
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 GONDARCENGIZ said: lisanslı dizi lisanslı winrar lisanslı lisans bunlar hep ilimilisansti edit:sildim ban yemeyelim durup dururken
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 chrome said: Sparkcaster said: chrome said: troll bu şorme yine bugün zeka parıltıları saçıyor. geri zekali oldugumu ima ettiginin farkindayim. yok artik chrome adam sana niye oyle bisey soylesin
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 incdarkness said: GONDARCENGIZ said: lisanslı dizi lisanslı winrar lisanslı lisans bunlar hep ilimilisansti edit:sildim ban yemeyelim durup dururken ayıpsın qnq silkin saolsun
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 o degilde senle bi arkadas olamadik chrome ne olacak bizim senle halimiz
Ren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 gerge, arkadaşımdan aldığım flash bellekte iki adet mp3 çıktı ve ben bunları kendime engel olamadan dinledim. lütfen yardım et. geceleri uyuyamıyorum artık. gördüğüm her yüzün gözüne korsan bandı ekleniyor rüyalarımda. sabahları yüzümü yıkarken aynada tarlada çalışan DAVID GILMOUR beliriyor. nasırlanan baş parmak ile işaret parmağının arasını göstererek işte bunu sen yaptın diye beni azarlıyor. yaşayacak gücüm kalmadı.
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 gerge birebir dialoga girmiyor arkadaşlar. ona programlı bot değil. sadece bilgi veriyor.
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 chrome said: troll bu Allah rizasi icin, senin postlarini okudukca sperm kalitemin azaldigini hissediyorum
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hadi 1 defa yaptın eyvallah da zeka özürlü müsün canım kardeşim benim. gerçekten anlamıyor musun ne yapmaya çalıştığımı. sperm kaliten ile ilgili de çok güzel gelişine çakardım bir cevap yükseliverirdi hemencik ama tatlıya bağlamak istiyorum. sağlıcakla kal rıvan.
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Shean said: polise başvursam alabilir miyim parayı geri? chuck'a baş vur http://i.imgur.com/TapYy.gif
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Gaboo said: ASDOMASDLÖDF:SDFASpSDLADSFGl abi gülerken bi ara böyle kafan karışmış "lan bi dakka?" diye durup sonra gülmeye devam etmişsin gibi olmuş.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bi daha gergenin gazına gelip orojinal bişey almazsınız artık
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 http://v8.en.memegenerator.net/Bad-Luck-Brian-Meme tekrar dene
Öne çıkan mesajlar