Katibim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 nasıl kesilir ? böyle yolda giderken çat çat... Artık bi elimle kemerin tokasını tutarak gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Biraz açar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 tokası c sutununa mı carpıyo? o sesten mi bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 toka tam oturmuyor da mı ses ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kağıt sıkıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 JestersTear said: Biraz açar mısın? Anlatayım... Şimdi aracımı sıfır olarak aldım sağ yolcu ön koltuğun kemer tokasından (bir yere çarpıyor yada bir somundan tam olarak sesin sebebini anlayamadığım ama kemer tokasından emin olduğum) ses gelmekte Ama kemer tokasını kendime doğru çekince yada sağa sola oynatınca ses kesiliyor bırakınca tekrar gelmeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hayırlı olsun ne aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 onu çözemiyorsan hayatını nasıl sürdürüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kavurma said: hayırlı olsun ne aldın Seat ibiza 1.4 style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kazıklanmışsın sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 14 16 anahtari ile kemerin bagli oldugu vidayi sikersen sorun ortadan kalkar kardes gecmis olsun. plaka 35, izmirden selamlar. buyuklere saygilar kucuklere sevgiler, iyi forumlar arkadaslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Üretim hatası o kardeş, kusurlu araç çakmışlar sana, iade et en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 emniyet kemeri virüsü girmiş, format tek çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 emniyet kemeri tokasını aşağı doğru iterek koltuğa sıkıştır, ben öyle yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 chrome said: 14 16 anahtari ile kemerin bagli oldugu vidayi sikersen sorun ortadan kalkar kardes gecmis olsun. plaka 35, izmirden selamlar. buyuklere saygilar kucuklere sevgiler, iyi forumlar arkadaslar..Çok sikmesin bence vidayı ya, yalama oluyor sonra ben denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 dava aç kemere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bahçenin kapısını açık bırak. bahçene girsin. sonra evin kapısını da açık bırak eve girsin, peşinden yatak odasına kadar kaç. yatak odasına girdiğinde dal kafa göz. kanunen haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Selam, Koltuğun sırtlık ayarı ile veya ileri/geri pozisyonu ile oyna azcık. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kemer takılıyken tokanın bosluklarindan iceri silikon doldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Selam, Abi kayış üstündeki meret mi tıkırdıyor yoksa kemerin takıldığı soket mi??? Soketse eğer sağına soluna keçelerden yapıştır bitti. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 paramecium said: Selam, Abi kayış üstündeki meret mi tıkırdıyor yoksa kemerin takıldığı soket mi??? Soketse eğer sağına soluna keçelerden yapıştır bitti. Saygılar. abi tam çözemedim ya haftasonu servise gösterecem muhtemelen garanti filan diye değiştirirler Troll cü arkadaşlar çok güldüm ya sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/_np/8137/22728137.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar